anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu statusuri pentru baieti care se cred mai presus de toti. M-am certat cu prietenul meu ptc. m-am suparat pe el ca nu ma baga in seama si statea doar cu 2 colege de al lui. Cand l-am intrebat dc face asta mi-a zis ca el e prieten foarte bun cu ele, dar nu stia ca prietenii buni se tin in brate si sa pup pe obraz... sad Multumesc mult sad

Răspuns Câştigător
| Mada_Mays_1994 a răspuns:

De ce statusuri draga mea?! sa-i atragi atentia?happy nu mai fii suparata degeaba happy nu te merita. tongue... daca chiar vrei sa mai continui cu el, stai de vorba si spune-i ca nici lui nu i'ar convenii daca ai face la fel ca el si ca gesturile lui te deranjeaza. happy :* stiu ca nu e ''raspunsul'' pe care l'ai vrut.dar am vrut sa fiu de ajutor cu ceva.;*bafta happy si app. mai sunt baieti destui p'aici smug!

| anonim_4396 explică (pentru Mada_Mays_1994):

Multumesc mult... chiar m-ai ajutat :* :*

| Mada_Mays_1994 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper sa fii fericita :* happy Mult succes!

5 răspunsuri:
| anamaria0974 a răspuns:

Hei, nu rezolvi nimic prin niste simple statusuri, decat sa il faci pe el sa se creada mai important! Stai de vorba cu el si explica-i ca pana la urma tu esti iubita lui, nu colegele alea, spune-i ca nu ai nimic impotriva sa aiba prietenii, sa se inteleaga bine cu ei dar totusi sa pastreze putina distanta, pune-l sa se puna in locul tau, daca lui i-ar placea ca tu sa stai cu tot felul de baieti in brate, sa ii pupi sau alte chesti de genul asta. Te pup, vezi ce faci! :*

| K4sZz a răspuns:

Daca face asa consider ca nu te merita cum a zis si Mada tongue in loc sa te tina pe tine in brate si sa te pupe el tine pe altele? ce dracu laughing hai sa fim serios deschide-ti ochii si vezi realitatea

| anonim_4396 explică (pentru K4sZz):

Multumesc....Toate m-ati ajutat... :* :*