Pai:Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete.sau :A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca! sau:Imi cade o lacrima de suparare din ochi si nu stiu ce e cu mine. dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tin.sau:Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma.ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul.sau:
Mi-ai furat inima de suparare si ai luat-o cu tine. m-ai lasat undeva, deunde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in brate.sau:Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi. sau:Va veni o data vremea cand in urma vei privi. ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca."Asa a fost o data!"sau:Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! Sau:cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... ma-i lasat sa plec sau:parca noi fetele suntem facute sa suferim.sa fie blestemat baiatul care a facut o fata sa planga.sau:Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.sau:Sunt ca un inger fara aripi. fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate. sau:Ai FoSt FrUkTuL InTeRzIs DiN KrE Am GuStAt. acum Fara tine ToTuL E schimbaT zi-mi daca m-ai vrei,da va rog da funda,am nevoie,si oricum, cred ca ti-am fost de mare ajutor, de aia exista TPU
Stii filmele alea, cand el pleaca si dupa un timp se duce tot la ea, o fi banal, dar asa e si povestea mea.
Te iubesc mai mult ca orice pe lumea asta.
In viata fiecarei fete exista un baiat pe care nu-l va uita niciodata.
Esti soarele meu, adu-mi ziua inapoi.
Plangeam dupa tine, acum ma tem sa te pierd iar.
Ai plecat, ai venit, ai facut ce ai vrut tu, timpul se schimba, acum n`o sa mai dispari, nu?
Funda? :* [ sper ca te-am ajutat ]
Elenastoica9 întreabă: