Si imi distrug sufletul cu persoane ce nu-mi merita nici macar zambetul...
Te iubeste, nu acel care vesnic iti jura iubire, dar acel care in tacere te face fericita!
Un barbat se indragosteste de ceea ce vede, o femeie se indragosteste de ceea ce aude.
Un gentleman este un barbat care nu loveste niciodata o femeie .
Daca nu te iubeste cel pe care il vrei tu, asta nu inseamna ca nu te iubeste nimeni.
Uneori, trecutul este un lucru foarte dureros, iar unii, in loc sa invete din el, aleg sa fuga.
Păcat că te-ai schimbat. Păcat că străluceşti ca un diamant falsificat!
Femeile iti vor spune multe, ca te iubesc si cum si cat, vor spune mai frumos ca mine, dar nu te vor iubiiii atat… :X:X
Adevarata dragoste este ca o fantoma, despre care toată lumea vorbeşte despre şi puţini au văzut-o.
Nu suferinţa ne schimbă cel mai mult; ci răutatea oamenilor.
Daca educi un baiat, educi o singura persoana, dar daca educi o fata, educi o comunitate
E mai bine sa taci si sa fii luat drept prost, decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti
Cel mai greu e sa reusesti sa nu te minti. Cel mai usor spui 'Te iubesc' cand nu il simti."
Nu te mai obosi sa ma-ntrebi cum sunt,...ce nu ma vezi? Am tot 2 maini, 2 picioare, o gura, 2 ochi... In suflet nu poti tu vedea,.n-ai vazut niciodata!
Daca arunci un om pentru ca nu coincide cu idealul tau,inseamna ca nu il iubesti pentru ceea ce e,ci pentru ceea ce ai fi vrut sa fie.
Cand simti ca s-a terminat,nu accepta virgula. Pune punct si dati alta sansa.
Nu există operaţii care să scoată sentimentele sau amintirile, dar există timpul şi uitarea.
Se numeşte bărbat adevărat, nu acela care fură inimi, ci acela care le câştigă!
Dacă s-ar clădi Casa Fericirii, cea mai mare încăpere ar fi sala de aşteptare.
Unei femei care te-a iubit cândva. să nu îi dai niciodată motive să te urască.
Să fii fidel, înseamnă să rămâi aproape de o persoană chiar şi la 20000 de kilometrii distanţă.
Şi recunosc, îmi e dor... dar nu de TINE. Îmi e dor de cine am crezut că eşti!
Urăsc senzaţia aia, când nici măcar prietenei tale cele mai bune nu îi pasă de ce te simţi rău!
Trebuie sa stralucesti ca sa fi remarcata! ♥
Nimeni nu îmi va lua zâmbetu` de pe buze. Poţi fi băiatu` bun in sensul negativ, pot` fi fata rea in sensul pozitiv.
Nu incerca sa dezgheti omul prost...pentru ca te inunda! -Nu eşti un psiholog bun dacă tu însuţi nu eşti un subiect de studiat, dacă materialul tău psihic nu oferă zilnic o complexitate şi un inedit care să excite curiozitatea ta continuă
Didn't we have the best of times, when love was young and new? Couldn't we reach inside and find that world of me and you? We'll never lose it again. Cause once you know what love is, you never let it end!
Te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? Dar nu te-ai gandit: pentru mine mai existi, oare?
Ai să te întorci, azi sau poate maine, sau poate peste ceva timp. Mă împac cu ideea. Dar până la urmă, doar ca să sufere, e făcută femeia?