| Laura_1587 a întrebat:

Vreau si eu un animalut, dar eu vreau unul care sa se ataseze de mine. Ce animalut sa-mi iau? Funda! big grin

Răspuns Câştigător
| Gabryela96 a răspuns:

Salut!
Ma numesc gaby si cred ca ar fi mai bine sa iti alegi tu unul de care crezi ca e mai aproape de tine! Bafta! eu am pisika big grinbig grinbig grin

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună dimineța.
Cumpără-ți o pisicuță, sau un cățeluș.
Dacă ești fată, recomand pisicuța pentru că este mai blândă.
Plus de asta, poți să îi pui și o fundiță roz/roșie la gât, să o răsfeți, etc.
Baftă!

| luiza a răspuns:

Daca vrei pe cineva care chiar sa se ataseze ia-ti un pui de caine!

| LarissaMouse a răspuns:

Buna Laura! sunt multe animale care se pot atasa de tine.de exemplu,daca vrei sa se ataseze mai repede,cel mai recomandat este un pui de catel, deoarece ei sunt foarte jucausi, le place sa fie alintati iar daca te joci de cateva ori cu el nu mai ai probleme. ar fi o problema in alegerea rasei.pentru apartament ar fi potriviti caini de talie mica,de exemplu bichonii,chiwaua sau pudelii de talie mica. daca stai la curte, iti poti lua caini mari, dar sa aiba loc de alergat.de exemplu chow chow sau un golden retriver.
un alt animal care se ataseaza de tine relativ repede este perusul. daca vrei sa il inveti sa vorbeasca cumpara-ti un masul dar sa fie pui adica sa nu aibe peste 5 luni.nu trebuie sa ii iei pereche si nici sa ii pui oglinda daca vrei sa vorbeasca sau sa il dresezi sa iti stea pe deget, pe umar, in cap.
cu pisicile este putin mai dificil deoarece ele sunt foarte sofisticate si vor sa traiasca in lux in casa.trebyuie bagate mereu in seama si trebuie sa le invete unde sa isi faca nevoile, ceea ce este mai dificil dacat la catei.
pa pa! :*

| princess97 a răspuns:

Un catelus de ala mic love struck ...se ataseaza foarte repedewinking.

| MarieRova a răspuns:

Buna Laura!
Parerea mea este ca un catel este perfect! Dar cel mai bine este sa iti ei unul de talie mica, deoarece aceea se ataseaza mai repede de stapan si te va iubi foarte mult.Conteaza si cum te joci tu cu el, sa ai tu grija de el, in primele 3-4 luni el trebuie "modelat" de tine asa cum vrei ca el sa fie tot restul vietii.
Succes mult!

| crisu2012 a răspuns:

Daca iti plac pisicile atunci te sfatuiesc sa-ti iei o pisica.Eu am un motan care nu sta fara minelaughingCand plec la scoala trebuie sa-i distrag atentia cu cevahappySau un catel care e la fel de dragut.Atat ca pisicile sunt mai curatelehappy