| DarkNight123 a întrebat:

Vreau si eu un film care sa ma faca sa zic wow dupa vizionare, sa imi de-a o lectie de viata sa ma marchezebig grin fara pursuit of happyness a walk to remember si hachiko

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

David Gale - Povestea unui prof univ. care militeaza pentru abolirea pedepsei cu moartea, si este implicat intr-un proces in care risca sa fie executat. Finalul il afli singur/a

The Green Mile - Povestea unui detinut condamnat la scaunul electric, iar in film se trec in revista trairile, si cursul anchetei. Deznodamantul il afli singur/a

The Pianist - inspirat din viata reala a lui Szpilam, un pianist polonez, dar evreu la origine, care sufera toate ororile razboiului : familia ii este omorata, ajunge in lagar, si se lupta sa supravietuiasca printre nemti,

Quid Pro Quo - Un reporter imobilizat in scaunul cu rotile, face o ancheta legata de o persoana misterioasa, care ulterior se dovedeste a fi raspunzatoare de cauza accidentului pe care l-a suferit.

Law Abiding Citizen - Povestea unui tata care se razbuna pe sistemul de justitie, si pe toti cei raspunzatori de moartea familiei sale. Calculeaza orce detaliu.

Lista lui Schindler - Povestea adevarata a unui ofitier Wermacht afiliat cu SS, care salveaza evrei, de la lagarul de concetrare.

Casa din Vis - Povestea unui om care se muta cu familia intr-o casa, si afla ca acolo s-a petrecut o crima, care a ucis familia. Pe masura ce inainteaza analiza, isi aduce aminte cine este, si realizeaza ca de fapt persoana care i-a omorat este de fapt... vezi filmul!

Nr 23 - Un roman, ajunge sa schimbe viata unui om. Cel care o citeste, isi analizeaza trecutul, si observa ca totul se invarte in jurul cifrei 23, si a evenimentelor din carte. La final, descopera ca acea carte a fost scrisa chiar de... vezi filmul!

| DarkNight123 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc ca mi-ai reamintit filmu acela cu Nr 23 am vrut mai demult sa ma uit la el dar nu mai tine-am minte cum se numeste il ador pentru ca e cu actoru meu preferat Jim Carrey multumesc multhappy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Saw"

| CosminBone a răspuns:

V for Vendetta!