anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu un "leac babesc" sau ceva de genu pentru cresterea sanilor mai repedelaughing si nu vreau luat de pe net. Funda la cel mai bun:X

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Leacurile babesti sunt o pierdere de timp, multumeste-te cu ce ai doar nu ai de gand sa iti implantezi silicoane.

| calitro a răspuns:

Ai destul timp sa iti creasca sanii, si in prmul rand nu inteleg de ce ai dorii sa grabesti acest proces? Ai toata viata la dispozitie si cred ca sunt alte lucruri mai importante in viata decat asta.

Oricum, daca chiar doresti cresterea in volum al saniilor, alimentatia lacto-vegetariana este cea mai importanta. Mai sunt si plantele cu stimulare hormonala, seminţe de mărar (Anethum graveolens), rădăcină de lemn dulce (Glyciriza glabra), inflorescenţe de busuioc (Ocimum basilicum), seminţe de anason ( Pimpinella anisum). Plantele se macină cu râşniţa electrică de cafea sub formă de pulbere, după care se amestecă în părţi egale; se ia 1 linguriţă de amestec de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Planta se ţine sub limbă un sfert de oră, după care se înghite cu apă.

Mult noroc!

| Yannku a răspuns:

Buna! pune-l pe prietenu-l tau sa ti le intinga 10 min pe zi! mai sti poate are efect laughing

| OpenYourEyes a răspuns:

Tinctura de marar.Nu am incercat dar din cate am auzit da rezultate.

| andramaria73 a răspuns:

Du-te la medic