Eu nu aş citi un mesaj lung, plictisitor, dacă aş avea posibilitatea, i-aş spune-o in faţă.
Daca e o persoana speciala pentru tine, nu ar fi mai frumos sa compui tu acel mesaj sa arati ca iti pasa?
In primul rand, daca il iei de undeva, acel mesaj nu va reflecta ceea te tu simti fata de persoana respectiva.
Incearca sa ii scrii exact ceea ce simti. Ce inseamna ea pentru tine, de ce o consideri prietena, ce amintiri aveti impreuna, ce urari ai vrea sa ii faci, etc.
Va aprecia mai mult si va fi mai original.
Scrie cv de genul : " la multi ani bff sa traiesti 19999999999 ani si sa fi sanatoasa ca frumoasa si iubita esti si mersi din suflet ca mereu ai fost langa mineindiferent de situatie sa stii ca te poti baza pe mine mereu si sa nu uiti ca te iubesc mult de tot LA MULTI ANI! :* " cam asa cred.
''Deci nici nu stiu cu ce sa incep.
Vreau sa iti multumesc ca mi-ai fost alaturi mereu in zilele bune dar si in cele mai putin bune.
Mereu m-ai facut sa rad cand nu imi era bine, mereu imi aduceai zambetul pe buze.
Nu o sa uit niciodata toate momentele prin care am trecut impreuna.
Te iubesc enorm de mult si tu stii bine asta.
Iti urez ''La Multi Ani,, si sper ca tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sper sa ai parte de cea mai grozava aniversare posibila,,
Inca o data ''La Multi Ani!,,
Eu ma inspir aici https://romaniachat.eu/mesaje-de-la-multi-ani-pentru-cea-mai-buna-prietena/