anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu un mesaj pentru ziua de nastere, repede, cel mai frumos funda. happy

2 răspunsuri:
| Sh0ck a răspuns:

Oh! oh! oh! stiu eu unul bun:
La multi ani!
este genial, nu-i asa?
sau
Sanatate si virtute s-avem bani s-avem ce BEA! si in acel timp inchini un toast pentru tine!

| DeathlyScream a răspuns:

O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!
Sa primesti flori de ziua ta... Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare... La multi ani!
De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!
Am cautat peste tot un cadou decent, dar nu am gasit nimic potrivit pentru o persoana atat de speciala ca tine! Accepta asadar acest gand bun insotit de un sincer "La Multi Ani"!
Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!
De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu! La Multi Ani!
Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune.
Iti doresc sa mergi pe un drum numit Viata, sa te impiedici de un ciob numit Noroc, sa cazi intr-o prapastie numita Fericire si sa culegi o floare numita Iubire. La Multi Ani!
cam atat sper ca te-am ajutathappy