Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat
Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.
Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei
Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine
Uite'ma cum plutesc in alcool, din tigara am tras pan' am zis ca mor, iar acum nu mai am nevoie de aripi cu sa zbor
".•Nu arunc cuvinte inainte;] Ca lucruri ce se simt :] Nu` se spun prin cuvinte`!•"
"Indiferent ce viata ne va da, indiferent ce cale vom urma, prietenia noastra va ramane peste timp!
prietenii sunt aceea care sunt alaturi de tine la bine si la rau...sunt cu tine mereu
Un adevărat prieten este cel care îţi ţine mâna şi îţi atinge sufletul.
poate ca o sa te stranga de mana sa-ti spuna ca "orice s-ar intampla ramanem impreuna
Si ba ea e aia proasta ba eu. Orice s-a intamplat am fost una langa alta mereu.
Facem tot ce stim si nu ne oprim • Traim viata din plin • Facem ce stim •
Caa doua surori am fost mereu uNa pentru alta, si daca mi-ai spus ce e rau. ti-am ascultat sFatul!
eu iubesc in radical. Cosinus de unghi egal. Te asez in ecuatii. in diverse situatii Cand ne asezam noi doua. Suntem prietene la puterea a doua! :X
n marea de prieteni, unul e adevarat Fiindca ti-a fost alaturi cand n-ai avut nimic de dat Pe cine ai langa tine acum, Tu sa bagi de seama ca daca dispare maine Ai sa vezi ce mult inseamna.
.' iti spun pentru a mia oara, fiecare zi cu tine e extraordinnara! :X
Isi aleg vorbele foarte atent, si orice cuvant de al lor suna a compliment
Nu Sunt singura In ploaie si VaNt...Am cea Mai Buna mama De Pe pamant
"• Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei •"
Pntru ca ei nu mi-au fost aproape la usor si greu, pentru mine sunt ca si sufletul meu
Dar pentru mine e acel ceva ce ajunge mereu in gandul meu de la tine.o strana conexiune legata in umbra tacerii, pe corzile inimii mute si mintii chioare.Doar energie eliberata la formarea unui magic sistem de comunicare.Ca si cand stai atarnat de o franghie la 2 metri deasupra pamantului si reusesi sa asculti o lacrima, dar nu poti scoate nici un sunet. Energie ciudata ce se aseamana in ochii pictorilor cu rosul iubirii si albastrul marii.Este 1 noapte si asta e o rascruce de ganduri, e de ajuns sa stii sa citesti printre randuri, cum aceea chestie intamplator descoperita Exista.Sentimente orbite de vanitatea unei minti fragede leaga viata din noi.Un freamat cu un urlu tacut sparge lumina din intuneric si atunci realizezi ca tot ceea ce ai trait a fost o iuluzie si ca adevarata gura de aer e Paradoxala conexiune.Trairi ce m-au facut sa filozofez si sa-mi doresc sa retraiesc la nesfarsit aceasta uniune ce tu, voi toti noi o numim IUBIRE.
Fericirea sa te imbratiseze in fiecare noapte cand sufletul o cere, dragostea sa-ti incalzeasca inima, blandetea si bunatatea mea sa te insoteasca mereu
Doresc sa fiu pentru tine lumina, visarea, implinirea, fericirea, viata. Doresc sa imi impart existenta in doua jumatati egale: una sa ramana aici, la cei ce au nevoie de mine si cealalta sa te intregeasca pe tine, pe veci, sufletul meu pereche, dragostea mea
Te iubesc, un singur te iubesc, mai multe cuvinte nu isi au rost.
M-ai intrebat ce imi doresc, ce caut? Caut caldura iubirii, a iubirii pure ce-ti da acea privire "tampa" cand il privesti pe celalalt ca si cum ar fi ultima ta legatura cu realitatea, cand il privesti divinizandu-l, adorandu-l, iubindu-l, acea iubire care-ti face inima sa bata in ritmuri nebune, doar cand te gandesti la glasul celuilalt acea iubire care te invaluie si te-nfioara, nu te lasa sa dormi, nici sa stai treaz, nu te lasa sa stai departe, care face aerul irespirabil fara prezenta celuilalt, acest lucru il caut.
Duplicitatea, tradarile si toate minciunile tale nu-mi mai pot face rau, am devenit imuna. Lacrimile tale? Nu cred ca sunt sincere.’Ele’ stiu ca dupa mine curg?
Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea; daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua; daca sarutul tau e ca mierea si daca TU esti UNIVERSUL meu ce-as mai putea sa-i cer lui Dumnezeu? TE IUBESC!
Nu esti langa mine, dar esti in gandurile si inima mea. mi-e dor de tine.
Mie greu sa zambesc atunci cind nu esti linga mine!
Fluturi traiesc doar o zi pe paman... as vrea sa ma fii nascut fluture sa petrec acea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor fericita si sa ma inalt la cer, sa le spun celor de acolo ca si pe pamant exista Raiul IN BRATELE TALE!
Cand ma gandesc la tine, inima imi bate atat de tare tind sa cred ca vrea sa-mi fuga din piept si sa vina langa inima ta... sa-i spuna cat de mult te iubesc!
De ce ploua azi? de ce plange cerul?
rapidista întreabă: