Ma enervezi asa de tare... as vrea sa iti dau un pumn in gura sa iti cada toti dintii. Dar de ce sa te fac eu sa arati mai bine?
In prima zi, ai fost un idiot. Acum esti la fel ca in prima zi.
E frumos sa te iubesc... dar parca e mai fain sa iti dau papucii.
Stati la coada sa primiti o portie de creier!
Ma plimbam pe drum, si deodata am vazut un afis. Scria :,, Nu treceti pe aici, a trecut (aici scrii numele persoanei enervante). Daca treceti, va imbolnaviti de tampenie cronica.
@Alexandra1995 -am incercat sa fac asta, dar e greu in fiecare zi sa cumperi cosciuge. Si apropo de rugaminte uite un status fain:"Dragostea adevărată este o limbă pe care surzii o pot auzi şi orbii o pot vedea."(Gabriel Garcia Marquez) sau :" Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna."(Oscar Wilde)
Stii rutina… Tu imi scrii mesaj…si iti dau ignor.
sau
de'ne'de...ma cert/bat cu pixu
dnd...gadil purecele
Colo sus in cimitir
Stau mormintele in sir
Daca faci misto de mine
Fac un loc si pentru tine
Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.
Opriti planeta... vreau sa cobor...
la inceput nu o iubeam...acum o iubesc la inceput
foaie verde puisor, tu dai BUZZ, eu dau ignor!
crd ca ajung astea deji mai am vreo 100000000000000
Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.
ce tare e asta ))
O dam direct...mereu la subiect 2)dnd fac colectie de amintiri nefericite. 3)pls, nu-mi stricati proasta dispozitie! 4)si daca vrei sa imi dai papucii, damii paia gri. 5)relax. take it easy
Ma respecti, te respect.Ma iei cu vrajeala, te iau cu vrajeala.Ma ataci, ma apar.Ma urasti, nu te urasc.Si stii de ce? Pt ca ceea ce pe tine te caracterizeaza, pe mine nu ma defineste.
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: