Si cand te suna o arzi gen:"Ce pot sa mai fac stapane? " Si maine tu inca speri sa va impacatzi.E ca un drog si nu numai tu te'ai intoxicat.batting eyelashes
Un gri coLorat, un aLb mat, un verdeeee` reSpinS, un roOz aLaturat, un chip de neuitat, o pieLeee` finaaa`, un desen de copiLaaaa`!
S-a trezit la realitate. A zis că vrea să se pună pe fapte. : x
.-> dulce si secSi. Bună si rea. Ispita vietii. E femeia.hee hee
Si daca sunt O copila, ce? Si daca ma enervez repede, ce? Si daca vorbesc mult si prost ce? Si daca te iubesc, ce? Oricum tu nu vei intelegeoh go on
Ascunde ceva, asa ca retine! Nu stii tu modul, se joaca cu focul, se ard cu totul, e iadul locul!
Nu` te` ingrijora` din cauza` oamenilor` din trecutul` tau`. Exista` un motiv` pTr` care` nu au reusit` in viitorul` taw`!; x
Te cred pe Cuvant cand te aud. Spunand` ca nici Nu sunt Sfanta..asa e.` da` ce Sa faC. asta`i firea. doar nu credeai ca in Viata Te inseala doar privirea:-p
Totu` mi se pare un semn d`intrebare..Traiesc intr-o poveste si totu`e coloare..Astha sunt eu, mereu o visatoare cand am totu`l picioare.
Hai fă pasi.oh go on...Vor iesi scantei, poarta-te frumosbatting eyelashes`..nu te mai juca fiindca e periculos!
sper sa te ajute si sa iti placa! Funda?
Bisericile sunt pline de femei maritate din interes
O femeie maritata din interes intodeauna are multi pretendenti.
Orice femeie maritata din interes pofteste la barbatii din jur!
Sper ca ai gasit ceva interesant.
UIte aici niste statusuri. Sper sa iti placa!
1.Nu sunt ceea ce par, par un ingeras dar crede-ma, sunt un drăcuşor.
2. Fetele cuminti nu mai sunt la moda ci fetele fierbinti, ce iau toti baietii in proba.
3.O arde-n tendinte si mereu cu stil. Ea ramane fata ce-o visai inca de mic copil.
4.Sunt incapatanata pentru ca cineva mi-a demonstrat.Ca pot avea orice daca imi doresc cu-adevarat!
5.D`abia astept ziua`n care vei veni, plangand la mine spunandu`mi: Iarta-ma! Iar Eu iti voi spune : Sa te ierte Ea. Tu pentru mine ai fost doar o Greseala Pa!
6.Te vad in fataEsti ca o zdreanta Eu cresc in inaltime... tu ramai pitic de casa! Auzi mult blah.blah.stii numai blah.blah vezi numai blah.blah. crezi numai blah.blah
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: