| ToxiikGirl a întrebat:

Vreau si eu un text cu titlul copilaria cam de 10 randuri. Fundhalove struck

Răspuns Câştigător
| AliceIDK a răspuns:

Copilaria
Chiar daca acum nu mai sunt adolescent, cu drag imi amintesc de clipele minunate din copilarie. Cum ma jucm in parc... Cum mergeam cu bicicleta si rolele. Cum imi faceam de fiecare data prieteni vechi. Minunata copilaria! Nu va mai exista din pacate! Sunt clipe unice, stii? Inca si acum mi se deruleaza in minte.Ohh! Acum, am alte preocupari, stau si citesc, ma uit la calculator si ies in oras. Nu mai e ca atunci cand nu aveam alta grija decat sa stau in parc si sa ma dau pe tobogan si in leagane. Pana si acum imi amintesc cum la 3-4 ani ma jucam cu pisica.Ha ha! Pacat ca acum nu mai am alta grija decat sa-mi fac temele. Ohh, copilarie, Ce draga mi-ai fost!

2 răspunsuri:
| Jurca_Razvan-Florin_1996 a răspuns:

La marginea satului era locul cel mai potrivit pentru jocurile cu mingea.Eu,Ruben si Dragos am incins un joc de fotbal.Eu eram arbitru.Ruben purta mingea, lovind-o din fuga cu un picior. Dragos il astepta calm.El il privea cu ochi ageri. Goana dintr-un capat al ograzii si pana la Dragos il istovise pe Ruben.El simtea cum ii zvacneau tamplele.-Haide odata. spuse Dragos.

| Jurca_Razvan-Florin_1996 a răspuns (pentru AliceIDK):

Multumesc