| Adriiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Vreau statsuri. >:" Nu contează că sunt de dragoste, tristeţe, fericire etc. vreau doar statusuri. happy Dau fundă.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| annniiiiis a răspuns:

De ce sa dam noi copy/paste cand poti sa le gasesti singura? straight face

| Zenit313 a răspuns:

Nu exista prieteni..doar grupuri de ajutoare!
Manelele e viata mea!
Nu renunta la visele tale....continua sa dormi!

| TinkerbellM a răspuns:

✿~Nu sta degeaba/stim care-i treaba/noi suntem gata/hai schimbati soarta!

✿Nu ati inteles nimic, nimic.M-am saturat sa stau sa va explic!

✿Am o inima care la 2 se-mparte...esti aproape si totusi atat de departe, departe...

✿Ai plecat vrei sa te intorci,/Ti-am spus de la inceput sa nu te joci,/Acum poti sa faci ce vrei tu,/Ca n-ai stiut sa spui da sau nu.

✿Oricand putem spune ca ne stim dintotdeauna/In momente grele ne-am intins unu altuia mana!

✿Iubesc.De ce trebuie sa fiu condamnat/a la dorul de tine?

✿Viata nu înseamna doar sa marim viteza.

✿Cu dragostea nu-i de glumit.

✿Dragostea adevărată e credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi.

✿True love is eternal, infinite, and always like itself. It is equal and pure, without violent demonstrations: it is seen with white hairs and is always young in the heart.

✿Zilele trec...La fel si visele si intre noi raman doar amintrile.

Stiu am un talent nativ,sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ

Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X

Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.

Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate

Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Vreau ceva doar pentru mine,ca stiu cum sa-mi mearga bine,daca ma intreb de tine...du-te tare cat te tine!

Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu

orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus,ne vedem acolo sus

Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA

Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat

Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta,Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta

Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s-au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele

Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa?

Barfa'i pentru prosti,deci lasa'i sa vb lasa'i sa se agite stii ca nu conteaza,in lumea printeselor nu exista rautate

Nu sunt fițoasă nici alintată, dar știi ceva nu ma lua drept păpușa ta! Am sa-ți mai dau inca o șansă dar intr-o alta viata : )),cat despre mine : nimic din ce mișcă, nu mă mișcă!

iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump,si ajung mereu unde imi propun

imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, si daca totusi am pierdut ceva, inseamna ca nu-mi trebuia!

majoritatea cred ca am numai impresii in cap, mi s`au intamplat prea multe in viata asta de rahat, si nimeni nu a fost langa mine atunci cand am avut nevoie

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca, Mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta

FAC CE TREBUIE SA FAC SA'MI FIE MAI BINE,NUMAI EU STIU,O SA FIU EXACT ASA CUM O SA FIU,VIATA MI'O TRAIESC DUPA REGULILE MELE,NU AM TIMP DE SFATURI SAU ALTE VORBE RELE

poate nu'ti par fata cuminte, sau poate ca da, insa aparentele inseala,inainte de a ma "eticheta",gandeste'te bine sa nu faci vreo greseala

inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta,si am scris cu degetul DISPARI

De cate ori vad visele cum se sfarsesc,de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima!

zambeste si toata lumea va zambi cu tine,razi si vor crede toti ca te droghezi

Vrei sa ma schimbi? Schimba-te tu primul,tu ești doar personajul, eu fac tot filmul!

prezint realitatea exact asa cum este ea, Divertisment pentru tine, mod de viata pentru mine

Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta,vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EA din viata ta

Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!

Diamantul? nu defineste STRALUCIREA! si chiar nu am nevoie de un Rolex ca sa stiu cat e ceasul,sa nu uitam ca exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani!

Nu mai iert minciuni,nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X

si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut,si poti sa mori,ca nu imi pasa!

sunt doar o fata cat se poate de obisnuita :X care nu are absolut nimic special, Are zile in care parul ii sta ca naiba, si zile in care arata extraordinar :X

Vrei bani? Banii n-o sa cada din cer! Vrei prieteni? Invata sa vorbesti sincer! Vrei respect? Invata sa respecti, sa oferi! Trebuie sa meriti tot ce ai! Sa castigi nu sa ceri!

Uneori ai nevoie d un prieten sa iti spuna acele cuvinte magice " Nu plange! Capul sus sunt alaturi de tine! Dar nu exista acel prietenTe ridici singur si pleci!

Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut

cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima, de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea, de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede.

nu prefera frumusetea care este in zadar,ci prefera caracterul care este atat de rar :X

A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe,Nu ma intereseaza ce crezi despre mine,Inainte sa spui ceva,UIta'te la tine

Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine,dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!

Vreau sa stii ca mi se rupe de ce faci, de ce zici de ce vrei, ma'ntelegi,sau macar incerci sa-ntelegi, ca mi s rupe de ce spui, ce faci in orice fel,spune-mi daca ma-ntelegi, sa ti-o spun altfel!

incearca sa induri tradarea prietenilor ipocriti,incearca sa vezi ceea ce este cu adevarat frumos si sa incerci s lasi in urma ta o lume un pic mai buna

vorbele nu isi au rostul acum,o sa vina si randul tau

Am prieteni ft multi,care-mi sunt dusmani tacuti! Cine e destept sa-nvete,prietenii au multe fete!

Sunt inofensiva,dar gandul meu e criminal!

Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se inneaca inainte de a ajunge la celalat mal

Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva,acel cineva nu e de ajuns pentru tine

Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul,apare cineva si schimba totul!

Vreau sa ma trezesc Si sa te vad plangand in somn Vreau sa te vad ca suferi Si eu sa rad pana adorm

Pentru toate lucrurile pe care le-ai ratat, ai câştigat altceva, şi pentru tot ceea ce câştigi, pierzi altceva!

N-o sa uit ceea ce sunt,o sa ajung ceea ce visez, o sa iubesc ce imi place, o sa uit ceea ce ma doare, n-o sa uit ceea ce mi se greseste, o sa fiu buna cu cine merita si rea cu cine trebuie

Ar trebui sa inveti sa apreciezi ce ai langa tine, Ar trebui sa ma respecti, stii bine.Nu vreau sa te oblig sa stai langa mine.Dar daca tot o faci, fa-ma sa ma simt bine!

Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…

Se spune ca nu ai cum sa fi mai prost decat in ziua in care te-ai nascut, dar unii sfideaza aceasta lege constant.

Nu sunt complet inutila, cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii

Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare minut.

Banii nu fac fericirea, o cumpara gata facuta.

Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data.Dar acum sunt o alta fata!

Eu, imi traiesc viata asa cum stiu si asa cum pot.il iubesc, da nu pot spune ca fara el nu as putea traii deloc

Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!

Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu. da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau!

Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?

Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea![

Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte

Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE!
regrete, lacrimi sau pareri, azi ai ucis ziua de ieri, si ai ingropat ziua de maine!

cand nu o sa mai fiu, poate ca atunci o sa-ti dai seama ce'ai avut.

As vrea sa cred vrajeala ta, Dar tot ce-mi spui e BLA BLA BLA. Decat sa ma tot vrajesti.Mai bine ar fi sa-mi spui ca ma iubesti

Nu am nevoie d un BAIAT sa ma simt bine, nu am nevoie de un paznic in jurul meu, am nevoie doar de LIBERTATE si de a putea fi EU!

-Iubire nu exista, exista doar creduli, iluzii si speranta, si visuri de nebuni!
-Astazi de exemplu vreau sa pierd timpul, astazi nu te iubesc!
-Sunt o fata normala...sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala.
- N-am crezut ca e normal s-ajungem si noi candva.la final
-Mi`e frica sa iubesc, dar sunt indragostita. Ce ironie!
-Dupa un altu`, tot un altu` vine... Aceleasi replici, acelasi te iubesc. acelasi mi-e dor de tine, te doresc.
-Fara sa vreau, realizez cum imaginea ta, clara odata...Devine transparenta.
-Realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe care ti le-ai facut...
-Da, e adevarat.Te-am vrut mult de tot, dar acum nu te mai vreau.
-Si te doare când vezi ca nu`mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.
-Oh all I ever wanted, was to see you smiling
-Trecutul e istorie.Viitorul fantezie, iar prezentul trece zi cu zi.
- Ma uit la el nici macar nu imi pasa. poate totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa iubeasca!
-Si pentru el, esti doar o simpla fata. Mai mult de'atat nu ai fost niciodata.
-Un zambet si indiferenta pot ascunde multe raspunsuri si sentimente.
-Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt!
-Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.
-Lasa`te, lasa`te, lasa`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri.
-S`ar putea sa mai fi fost indragostita inainte, dar niciodata atat de tare. deseneaza`ma langa tine.
-stii nu esti ce`mi doream sa fii
-Te-am avut si te-am pierdut de atatea ori incat nu stiu daca ai fost vreodata pentru mine...
-As vrea sa te revad, si daca nu cer prea mult.Mi-ar placea sa imi vorbesti ca as vrea sa te ascult
-Sunt dimineti in care as vrea sa fii in preajma mea...dar cum nu esti.m-am trezit din nou degeaba.
-daca te intrebi ce mai fac, daca iubesc pe altcineva...sa stii ca incerc s-o fac.
-E mai greu decat a fost, si ai simtit pe pielea ta...Cum e sa-ti arate cand, o saruta-altcineva
-Ti-am spus.Nu vreau sa fii doar in trecutul meu ...Caci astfel nu am niciun viitor.si imi e greu.
- Traiesc înca din vise chiar daca multe dintre ele nu's permise!
-Nu-ntelegi, nu este bine, Sa te joci acum cu mine! Nu stiu cum sa iti explic, Ca vorbele tale nu ma ating. :]
-Dar orice ar fi n`am sa te las`! Stiu ca astepti sa fac eu primul pas. Imi zambesti cand te privesc si stii ca ma faci sa te doresc.

Spui` ca e` o copila`, si ca nu` iti place asa`;|. Dar asa` cum e ea, ti-a furat inima`;;]

Stiu ca ´ a trecut ´ \Nu va mai fi ´ ca la inceput!;( ´
Nu credeam ´ [-x \ Ca-mi va fi greu ´
Am fost noi ´ \ Acum sunt eu ´!

Nu sunt perfecta`! Stiu am o gramada de defecte, dar nu am obligat pe NIMENI sa ma accepte`!

• Bruneta parcă e ruptă din soare. Îi lucesc ochii căprui şi-ţi dau vieţii culoare!

• E iar octombrie si ploua marunt Am mai pierdut o vara sperand.

Cu tine de mana toata viata viata voim fi impreuna`:*

• Am lãsat în spate tot ce m-a rãnit, când l-am cunoscut pe altu' si m-am îndrãgostit.

O minteai.Ii spunea-i vorbe dulci.Ea te ierta.Dar paharul se umplea.

Nu poti forta un om sa te placa. Unde nu esti bine`venit! Pleaca!

Vezi tu. momentan nu am chef sa privesc in jur! pentru ca te vad pe tine si imi vine sa injur!

Daca te intrebi ce mai fac, daca iubesc pe altcineva sa stii ca incerc s-o fac

Imi zici ca tii la mine si ca ma iubesti, imi dai liber si te mandresti, nu iti dai seama ca tot tu te ranesti.

Draga mea nu ma privi cu ura`! Te iubeste dar eu sunt mai buna
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Fara tine ma sting.Ma hranesc doar cu nopti din trecut.Stelele plang in urma ta.Cum as putea sa uit. Cerul e trist.toate vb numai de noi.iar mie.mi-e dor de ochii tai

Fidelitatea ne schimba domiciliul, traim in sufletul celui pe care-l iubim.

Fara aberatii, spune totul discret. Stii ca, nu-mi place s'o ard indecent.

Niciodata nu uitam pe cineva important din viata noastra ci doar invatam sa traim fara ei!

Voi merge pe strada cu tine cu o singura conditie: ascunde-ti aripile pentru ca lumea sa nu stie ca esti ingerul meu!

Cand ceva care va place se termina sau pur si simplu pleaca... aminteste-ti ca frunzele de toamna nu cad pentru ca vor, ci pentru ca a sosit momentul"

A inceput sa zambeasca mai des.Iar ei intorc capul plini de interes.Ce a fost sau nu in trecut. Acum ea a uitat demult!

El rade.Ea plange.El o inseala.Ea nu crede.El o ignora.Ea il iubeste.El o lasa.Ea sufera.El se intoarce.Ea numai este.

Si premiul pentru cel mai bun mincinos merge la tine Pentru ca mai facut sa cred Ca o sa-mi fii credincios Sa-ti auzim discursul

In seara asta bem pentru noi.Pentru cei ce ne-au avut, pentru fraierii care ne-au pierdut si pentru norocosii care ne vor avea

Prietenii sunt construiti genetic sa te rupa, sa te corupa, dar tot ei te si educa.

Nu ma recunosc, imi amintesc cum imi spuneai Ca numai banii conteaza pentru tine si ma rugai Sa-ncerc sa uit, sa te-nteleg Sa te iubesc asa cum esti si sa te cred

Daca m-ai fi iubit, daca m-ai fi dorit Ce ar fi fost nu mai stiu Nu mai vreau sa te-ascult, Nu mai vreau sa ma mint De acum e tarziu.

Chiar daca mi-ai lasat doar lacrimi Doar ele au ramas sa-mi poarte de urat Sau poate doar imaginea ta O port cu mine-n gand oriunde ma duc. Spune-mi ce simti cand cu ochii inchisi iti apare in vis Un inger ce plange doar pentru tine cu sufletul trist

Desi nu e vina ta.eu te vreau pe tine, iar tu o vrei pe ea

"Uită`te la ea, ce firavă pare, dar uită`te în sufletul ei cât de multe are!"

"Ştie când să râdă. Când să fie supărată. Când în ochii tăi să fie singura fată importantă."

"M'ai crezut naivă? M'ai subestimat! După tot ce ai spus, în ochii mei ai picat."

Nu împărțim același pat. Nu împărțim aceleași vise. Între noi s-a terminat. Poate destinele așa au fost scrise."

În jocul ăsta nu îmi e frică,sunt amantă, iubită si amică. poate lumea crede că sunt sora ta mai mică, fără să stie că eu pentru tine sunt unică.
Imi cereai false scuze, aveai priviri confuze, citeam minciuni pe buze, acum incep sa ma amuze, nu ai fost ca oricare altu` ai fost ca si celalalt.

Nu exista minciuni, doar adevar fara dovezi.

Spui că e o copilă, dar aşa cum e ea, ţi`a furat inima! Arată`i că o iubeşti, nu fi prost. Pune`ţi şi tu măcar o dată inima în folos! [Eşti antidotul fără de care nu aş putea din nou să zbor.]"
Redau doar ceea ce reflectez,iubesc doar ceea ce apreciez, daruiesc doar la cei ce ii stimez, protejez doar ceea ce mi e mai scump si ajung mereu unde imi propun orice minut e un nou inceput.

Adu-ti aminte cand iti spuneam "Nu voi fuma, voi fi cuminte". Te apasa acum constiinta care inca te mai minte. Si nu-i nimeni langa tine care sa te alinte.

Nu mai rad nici la glume, pe bune! Am impresia ca sunt singura pe lume!
Mi-ai promis prea multe care stiai ca nu vor fi, dar pe-atunci totul era posibil, normal, eram copii.

Raspunde`mi la intrebare si tine capu' sus chiar daca doare : Cand m`ai inselat, atunci ma mai iubeai oare?!

Si toti ma`ntreaba ce s`a intamplat, le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l`am uitat."

Oriunde ai fi. orice ai face.cu oricine ai fi acum.candva te vei intoarce. dar te vei intoarce cand va fi prea tarziu.atunci ai sa pretuiesti ce azi ai reusit sa PIERZI.

Zambetul ei de copil nu se razbuna. Te face sa te simti cel mai puternic cand o ti de mana.

Eu sunt singura lui pasiune, restul sunt doar placeri.

Mereu am simtit nevoia de a avea pe cineva care atunci când îi spun că sunt OK să mă ia în brate si să-m spună: "nu, nu esti."

Sunt asa cum sunt cum nimeni n-ar vrea sa fie.SUNT EU SI ATAT.Cu nimic mai speciala, cu nimic mai deosebita dar DIFERITA

Daca se intoarce, este al tau, daca nu Nu a fost niciodata!

Nu fugi stai.mai ai sa imi dai.o noapte de vis.asa cum mi-ai promis te cam dai inapoi Cum ramane cu noi Asa e cand ai vrea sa o ai Si ea ar vrea, dar n-ai sa-i dai:

face sa rada in cel mai trist moment, Il face sa prinda viata cand priveste absent Si astfel el i-a jurat ca nimeni nu-i va face rau Chipul ei este ca o icoana inramata in sufletul sau`!; x

Nimeni nu e perfect dar micile diferente ne fac unici

Nu-mi pare niciodata rau cand imi vad fostul prieten cu altcineva, mama mi-a spus mereu sa dau jucariile vechi cui nu le poate cumpara!

Te plangi ca lumea nu te mai iubeste, dar n`ai habar.Ca tot ce ti se intampla acum e normal.Sunt doar simple consecinte, cei dragi dispar.Cand esti avar, sentimente apar mai rar!

Nu exista oameni care nu iti plac, doar oameni care te oftica.Nu exista vise doar planuri pe termen lung.Nu exista speranta doar vointa bine pusa la punct

Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea.Nici macar bagabontu` care puteam sa jur ca ma iubea!

O vezi cum pleaca, cu ochii goi.Esti prea mândru sa o opresti.Crezând ca vine inapoi.

Oamenii care ma barfesc pentru fiecare aspect din viata mea nu fac altceva decat sa-mi demonstreze cat de interesanta li se pare.

privirea mea nu sparge gheata! dar pe tine te face bucati!

Spun ca nu-mi pasa, mie imi pasa sa stii; Spun ca plec azi, da' o sa ma-ntorc intr-o zi; Spun ca nu mi-e dor, sincer mi-e dor; Spun ca sunt ok,cand de fapt nu-mi e usor

Accepta`te pe tine fara masca,Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca,Fiecare trebuie sa invetze sa zambeasca!

Gelozia nu e lipsa de incredere e frica de a pierde pe cine iubesti.

^[diferenţa dintre infidelitatea celor două sexe este foarte reală, încât o femeie indrăgostită poate ierta infidelitatea. Lucru imposibil pentru un bărbat.^

Ea cand e suparata, nu te injura. Ea pur si simplu nu se uita la tine, nu iti vorbeste, nu te asculta. Te face sa te simti "zero" in fata ei. Nu te considera. Indiferenta devine cea mai buna prietena a ei. ♥

Tu ai sa strigi eu n-am s-aud.Tu ai sa plangi eu am sa rad.Dar nu vreau sa uiti ca fost candva Intamplator in viata ta O inima ce te iubeaa; x

Nu exista idei gresita, doar drumuri alese prost, Nu exista nu pot, doar nu gasesc nici un rost Nu exista moarte, doar cea mai simpla cale de scapare Nu exista plictiseala doar distractie in declin.

Las-o sa cada,sa se raneasca,sa planga,sa simta ca traieste! Caci stii mai bine ca oricine.ea,intr-un sfarsit,tot se ridica si zambeste!

Zambesc atunci cand se intalnesc,plang cand se cearta, dar indiferent de fapta, ei se iarta si se`mpaca!

Jucându-te cu sufletul cuiva, nu-i o glumă.E ca la meci, ocaziile se răzbună!

Un zambet nu costa nimic, dar poate cumpara totul

●Toate trec asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme.●

●Tu nu iubesti.tu doar vorbesti si cand e nevoie de tine lipsesti!●

Un prieten este cineva care te ştie pe dinafară şi încă-i mai place ce vede.

. Printre buze spune "Iar te simt, nu mint"Nu crede, minte, nepăsarea ta o face să creadă că simte.Sunt doar simple cuvinte.Nu te lăsa dus de val, spune-i că viata merge înainte. Ţine minte că lacrima de adevăr e rece
Tot ce-i interzis.E palpitant.

Corpul aproape perfect.Cand te`ai uitat la fata.Ai` vazut un copil inocent.Da mai tarziu ai descoperit cum era ea.Pe cat de frumoasa pe atat de rea`!;

●Zambetul tau e fals ca de obicei.Nici n`ai curaj sa te uiti in ochii ei.Te pierzi usor cand vorbesti despre acea fata, care era preferata ta odata!●

Chiar daca el n-o sa-t i mai spuna "noapte buna" sau pe strada "Buna", Ai prietene care te suna sa-ti spuna "Fata esti de 1000 de ori mai buna".

Ce e o amintire? Nu e nimic! Nu o poti vedea, nu o poti auzi, nu o poti atinge.si totusi e atat de mare incat n-ai puterea de a o distruge sau a o uita.

N-au ramas decat amintiri, tu te-ai schimbat. M-ai facut sa plang prea des, am renuntat.N-au ramas decat pozele pe care le-am pierdut, o data cu gandul ca mai demult te-am avut.

Femeile vor sa fie iubite, sa fie ascultate, sa fie dorite, sa fie respectate, sa fie cautate, sa fie considerate de incredere si, uneori, doar sa fie tinute in brate

Zambet Fals Si`o sa uitatzi ca m`ati vazut vreodata razand. Inocenta Moare.si-atunci de ce s`o mai cer? Speranta doare. Si de ce sa mai sper? Ura e floare.Si-am ajuns s`o prefer

Sufar si nimeni nu ma intelege, Plang si nimeni nu ma vede, Tip si nimeni nu ma aude.Inima mi-e ranita.Plange in singuratate.Ca tu esti prea departe.

Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.

Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi"[

Ce simt pentru el.Ce simt cu adevarat nu va disparea nici cu timpul.Nici cu altcineva. Pastrez secretul pe care numai EL il va putea vedea!:X

>Nu merita sa plangi, sa te distrugi pentru'o greseala. La vârsta asta, orice greseala face parte din viata normala!

Cand ma privesti, ce regreti mai mult? Sansele pe care le-ai avut sau lucrurile pe care le-ai pierdut?

Si`ti zice : "Draga, nu ma privi cu ura, te iubesc, da' prietena ta-i mai buna

Iti revi repede, e genial, Se linge pe buze, e subliminal, privirea cea lunga, te-alunga spre ea.te`ntrebi : oare ce vrea? -?"

"♥ Sentimente uitate! Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti, cu ea, candva, demult?♥"

"♥ Daca ar fi totul exact asa cum iti doresti, nu ai mai avea pentru ce sa lupti, sa speri si sa iubesti! ♥"
\

ti-a zis ca nu se mai poate? NU o lasa sa plece.Stii ca ea este singura care te intelege. Iuubestee`o.Fa`o sa uite ca ai fost

Am să.i iert pe toţi care decid să plece din viaţa mea pentru simplu fapt că au făcut parte din ea şi şi.au pus amprenta atât de adânc în sufletul meu încât nu o să.i pot uita niciodată

♥ Prea dureros, prea repede, prea greu, dar te ridici.Chiar daca timpu` lasa cicatrici♥"
1. Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
2. Caut un baiat frumos…sa ma indragostesc… sa ma tina in brate. si sa-l falimentez!
3. Baietii au ceva al lor, fenomenal, dar intotdeauna fetele au rolul principal!
4. Poate am aere-n cap.asta e doar problema mea.nu poti sa ma suporti.asta e doar problema ta.nu ma cunosti.atunci nu te baga!
5. Sunt o fata alintata, pe baieti ii dau pe spate… sunt o fata frumusica si de nimic nu-mi este frica!
6. Ma dau cu sania in congelator ca sa vezi cum ma omor DND!
7. Sunt o fata tare cuminte… stiu sa fac pe oricine din cuvinte!
8. Caut asasin platit cu tarife modice!
9. Ce să iţi fac? Asta e firea, credeai că în viaţă te inşeală doar privirea?
10. Sunt extrem de simplă şi extrem de clară… dar pot fi şi extrem de calmă şi extrem de vulgară
11. Ce buze dulci, cand ma atingi ma simt de parca zbooor Privirea ta, m-ascund in ea, doar ea imi da fiori! :X **[]**Minte de copil, iubire nebuneasca Te ador si nu`mi pasa! :X
12. Sunt o adevarata finete… pacat ca sunt invidiata de multe zdrente
13. Acolo unde dragoste nu e, facem ca ne pricepem!
14. Dacă te-am iertat odată a fost vina ta! Dacă te-am iertat si a doua oară a fost vina mea
15. Si-mi place atunci cand vi si te umilesti, asa-i in viata pe toate le platesti
16. Ochi mari, buze frumoase, Toate fetele din jurul ei pe ea sunt geloase
17. Cand ma gandesc, ca te gandesti, ca ma gandesc la tine, gandeste-te ca ma gandesc, ca te gandesti la mine.
18. Ai grija sa nu calci in cioburi ca te spargi in figuri.
19. Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…
20. Sunt chiar eu, acum ca m-ai vazut, Ai tresarit un pic, si m-ai recunoscut… Esti chiar tu, nu te-ai schimbat prea mult, dar nu zambesti la fel, Cat timp o fi trecut?]
21. Dau Rime corecte` Te ard l sentimente`. Ti se pare un miraj.-eu iti spun ca n-ai curaj.
22. O să ramână amintiri blocate în ochii nostri goi. Că se`nvarte ceasul si nimeni nu-l va da inapoi.
23. Cu pielea ei bronzata, pune pasiune. vorbeste urat da fce numai lucruri bune
24. Voi radeti de mine ca sunt diferit, dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel
25. Iubeste si iarta, caci este cea mai frumoasa arta!
26. Foaie verde, solzi de peste, uite prostu cum citeste!
27. Foaie verde pui de strut vezi sa nu ramai in put.
28. Bărbaţii ar spune mai puţine minciuni dacă femeile ar pune mai puţine intrebari.
29. Pun ganduri in randuri scrise-n rime. Nu sunt model pentru nime` … nici pentru mine
30. Decat sa le dau satisfactie celor ce vor sa ma vada cazand mai bine ma daram si o sa cad razand.
31.Am auzit ca lumea vb mult Nu am timp sa stau s`o ascult.N-am timp de barfe.n-am timp de nici un gen de TARFE.
32.Intr-O lume virtuaLa sunteti tari in gura, e misto sa fi superstar din tastatura.
33.♦Pentru Un Moment…Am Crezut Ca Ma Vei Distruge ~ Dar Uite`ma Acum Sunt Tare Si Chiar Foarte dulce

1.Si e normal sa fiu asa cand de la cei dragi, in loc de sfaturi auzeam "Treaba ta ce faci"!

2.@. Azi?:*.E ca si cum n.a fost niciodata;]. Si DA! ea inca`l iubesteee."

3. Cand te indreptai in intuneric ea te-a tras catre lumina

4. Imi place ca esti unic.Imi place ca esti aparte.Imi place ca te simt aproape chiar daca esti departeee.` :-X

5. Nu are rost `. ma uuit, privesc sh zic `. Daa, a fost.

6. O să ma vezi peste ani zămbind. Pentru că asta sunt eu, mă bucur de clipă. M-am bucurat că te-am iubit si mă bucur că nu te mai iubesc

6. Dacă am iubit vreo data. Am iubit doar cand am stiut pe cine, Dacă am iubit, am stiut cand trebuie. Păcat, Nu ti-ai dat seama că te-am iubit când a trebuie!

7. Zambeste, si arata-le ca nu iti pasa Zambeste, chiar daca`i prins o pasa proasta Zambeste, indiferent de problemele ce te`apasa Zambeste, chiar daca esti o fire mai retrasa!

8. Mai ştii? Îţi plăcea să o vezi râzând.Ea tot cu zâmbetul a rămas, tu tot cu ea în gând.

9. Am învăţat să am răbdare. Că totu-ţi iese atunci când nimeni nu te crede-n stare!

10. Ochii mei de nu mai vor să te privească. E vina ta că i`ai făcut să te urască!

11. Mi-e dor sa te privesc fara sa spun nimic. Mi-e dor sa numar secundele un pic cate un pic

12. Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate... am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine...

13. Subsemnata, eu adica, declar ca din accidentul de ciocnire pe care l-am avut cand te-am cunoscut m-am ales cu inima franta, m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc.

14. Parcă toamna mi-a mai furat ceva. Zâmbetul de a te avea. şi de a avea tot ce aveam cândva.

15. Am învăţat, că dacă cineva nu te iubeşte cum ai vrea tu.nu înseamnă că nu te iubeste din tot sufletul.

16.Că l-ai iubit, da, adevărat, e păcat? ok, i-ai demonstrat că ți la el, și ce-a pierdut când a plecat...

17. Da, zâmbești, iubești. Viața o trăiești la maxim că doar în viața asta o singură dată ești.

18. Nu, nu, nu e prea târziu pentru povestea noastra. Când ştii că undeva cineva te aşteaptă.

19. Opreste-te o clipă si caută in tine. Inauntru e un copil ce intreabă de mine.

20. Și credeam că o să treacă repede iubirea ce ți-o port. dar realizez că încă mi-e dor de băiatul meu cel vagabond...

21. Știi mă? Știi? Că lângă tine ar fi, chiar dacă nori în viața ta ar veni. :]

22. Da, e cu ea. și? Nu mă mai doare. e mai bine așa... sper să le fie bine în continuare

23. E greu mă. Totul in jurul meu imi trezeste amintiri.,=.

24. E micuta dar ii dulce iar cand te uiti la ea gandu' iti fugee`

25. Si n' am de gand, sa te mai las curand Si totusi ma crezi pe cuvant chiar daca o iei razand.

26. E, lumea care iti vorbeste frumos Si-n fata si-n spate, da' vorbele-s pe dos E, cate-o emisiune cu promisiuni, Aceiasi vrajeala e de luni pana luni Azi, e Romania e tot aia de ieri Degeaba au murit si studenti si mineri...

27. Caracteru’ omenesc te lasa des fara cuvinte…

28. De ce tot ce e frumos trece mult prea repede De ce nu pot avea pe fata numai zambete De ce viata nu e asa limpede Atatea cuvinte, atatea sperante aruncate in zadar De ce viata e ca o balanta, dulce sh amar

29. Din fericire, lucrurile frumoase sunt intrerupte.=) Reluate apoi, ca să te poti bucura de ele.Din nou. si din nou.

30. Creativitatea nu sta in pensulă sau in stilou. Creativitatea stă in tot ce e trait de-alungul vieti de cineva. Experiente care se adună si rezultă la asta.

Cam atat am gasit eu. Sper ca am ajutat!

| Eolande a răspuns:

Am invatat sa primesc picaturi de suflet.am invatat sa ma multumesc cu un zambet.am invatat sa nu ma mai doara...doar sa accept viata asa cum e si nu cum as vrea sa fie.

Daca nu ai plans, ochii tai nu pot fi frumosi.

Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata.
Tot ceea ce pierdem, pierdem pentru totdeauna.

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te. daca vrei sa fii fericit o viata, iarta

Nu respinge relatii noi doar pentru ca cele vechi nu au mers. Vei invata ca in viata oamenii pe care-i intalnesti, ii intalnesti cu un scop. Unii te vor testa, unii se vor folosi de tine, unii te vor invata cate ceva. Dar, cel mai important, vor fi si cativa care vor
scoate la iveala tot ce-i mai bun din tine.

Nu iti pierde timpul dand explicatii si scuzandu-te la nesfarsit pentru greseli. Prietenii tai nu au nevoie de asta, iar dusmanii tai oricum nu vor crede. Doar fa ceea ce simti ca este corect.

‎" Cheia enigmei pe care o caută de trei mii de ani încoace toţi filozofii lumii: să nu întrebi niciodată o femeie de ce iubeşte; mulţumeşte-te să o întrebi: "Mă iubeşti?"

‎" Tu eşti o noapte, eu o stea. Eu sunt un haos, tu o lumină; eu sunt cuget, tu o problemă; caută-mă şi, mai departe, am să mă ascund în tine. "

‎" Un prieten este cineva care te cunoaşte aşa cum eşti, înţelege ce ai fost, acceptă ce ai devenit şi, cu blândeţe, te lasă să creşti în continuare. "

Cateodata singuratatea e cel mai buna companie ..nu pune prea multe intrebari dar de multe ori ne da raspunsurile de care avem nevoie

Doar pentru ca ceea ce iti doresti nu se intampla acum, nu inseamna ca nu se va intampla niciodata.

Farmaciile ar trebui sa vanda "Timp". Dupa cum am inteles, vindeca totul.

Cand pleaca, oamenii nu se mai intorc niciodata.Si daca se intorc, nu mai sunt la fel.

Oamenii care au fost cei mai rabdatori si au iertat foarte mult, cel mai des pleaca pe neasteptate si pentru totdeauna!

Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca, atunci cand o vei cunoaste in sfarsit, sa stii sa fii recunoscator.

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita. ..nu te vor face sa plangi niciodata!

Retine! sunt 4 lucruri care nu se vor intoarce niciodata.o piatra pe care o arunci.un cuvant spus.o ocazie pierduta.si TIMPUL.

Uneori trebuie sa uiti ce-ti doresti
Si sa-ti aduci aminte ce meriti

Bunătatea este o comoară prețioasă. Dacă ești bun, ascunde-te de cei răi, pentru că vor profita.

Lasa-ma sa fiu asa cum vreau, iubeste-ma asa cum sunt.
Nu sunt perfecta…probabil sunt tocmai ceea se cheama « imperfecta »…dar tu iubeste-ma asa cum sunt…

Zambeste si arata-le k nu iti pasa, zambeste chiar daca treci printr-o pasa proasta! happy

Si-ai sa mori dac-ai s-o pierzi, nici macar nu crezi
Ca la anii pe care-i ai, esti prea prost sa stii ca pierzi!

Daca cazi, voi incerca sa te ridic! daca nu pot, ma voi aseza langa tine! happy

Raul care nu omoara, zideste!

Si am invatat k cine nu te cauta, nu iti duce dorul!

Si am invatat sa am rabdare. Ca toate-ti ies atunci cand nimeni nu te crede-n stare!

Nu darui inima ta celor ce iti promit paradisul! Ci celor care sunt dispusi sa te urmeze pana si in iad!

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange! happy

Realitatea bate platoul de filmare! Viata e frumoasa si fara efecte speciale! happy

Ceea ce nu apreciezi, pierzi! Şi ce pierzi, apreciază, altul de două ori mai mult!

Are o aura ce te-atrage.
Stie ca o placi de aia nu te lasa in pace! happy

Mai bine esti tu fericita si lasi lumea sa vorbeasca,
Decat sa renunti la fericire doar ca sa o faci sa taca! love struck

Nu lasa nimic sa te doboare. Gandeste-te ca totul e doar o simpla incercare!big grin

Zambeste! Ii irita groaznic pe cei care vor sa te vada la pamant! happy

Nu rupe firuL uNei pRieTeNii Caci Daca iL LeGi La LoK NoDuL RaMiNe!

Nu mai sunt persoana cu slabiciuni de altadata, acum sunt slabiciunea altora cu caracter de piatra!

O sa-ti para rau cand vei realiza, ca o poti pierde pe unica ce te iubea`! love struck

| Tirri28 a răspuns:

Decat sa traiesc ca un sclav, mai bine mor ca un rege.

| Đϋffγ a răspuns:

" Beau bere… sa-l fac sprit pe Jack Daniel`s "

" Ma numesc cum ma numesc si ma cheama cum ma cheama! "

" Incerc sa ma gandesc cum ma pot gandi la ce vreau sa ma gandesc… "

" Cred ca imi place ceva… dar nu stiu sigur ce?! "

" Play your music, play it so loud that nobody could sleep…NOISE MAKER! "

»" Fac cinste plateste vecinu! "

»" Ma joc cu o grenada…psst… mi-a cazut cuiul pe jos… "

»" Pauzele lungi si dese… cheia marilor succese! "

»" Noaptea am cosmaruri pentru ca dor cu tine in pat! "

»" Du-te lent si vino tare pentru mine n-ai valoare! "

»" Ma tot uit la prezentari de moda dar niciodata nu vad pe strada asa ceva… "

»" Mi-am luat oglinda sa imi vad avataru… "

»" Nicaieri nu-i ca acasa dar mai bine-i la HOTEL! "

»" Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina… "

»" Foaie verde magheran/M-a facut mama spartan! "

»" Mi-am aprins becu sa sting lumina… "

»" Ce ciuda imi este ca nu imi iese schema aia cum o da Ronaldinho de 7 ori in bara! Nu-l inteleg ce ghinion are… "

» " Mergem la scoala sa nu ne plictisim acasa… "

» " Fac teme ca altceva nu mi-o dat scoala… "

» " *** dus… da si pe tine daca vrei… "

» " Sper sa prinzi muste la vara… "

» " Unde’i unu nu-i putere la butoiu plin cu bere…. Unde’s doi puterea creste si butoiu se goleste… "
» " Munca este un izvor de sanatate, deci sa lucreze cei bolnavi… "

» " Bai baieti ca sa fiti ca mine nu puteti, asa ca mai incolo ca sunteti niste boschetzi! "

» " N-am status acum…. dar am avatar! "

» " De ce incerci sa imi downloadezi statusul? Te crezi blonda? HA! L-am downloadat eu inaintea ta! "

» " Ai Bani!?… Hai la bere … N-ai bani!? … Du-te vere! "

» " O gãinã avea 2 picioare in special stângu`! "

» " Se tin fetele de mine parca`si fii actor din filme! "

» " Bate si ti se v-a deschide… proces penal! "

» " Singurul mod de a va face calculatoarele sa mearga mai repede este sa le aruncati pe fereastra… "

» " Opriti Planeta, vreau sa cobor… "

» " In caz de al III-lea razboi mondial femeile ar primi pusti iar barbatii pustoaice! "

» " Te mai astept o zi sau poate doua si daca vii ma fac ca ploua… "

» " Viitorul suna bine, pacat ca nu raspunde nimeni… "

» " Iti fac cadou o matura ca sa zbori dracul din viata mea… "

» " Si daca ramuri bat in geam. si daca ramuri bat in geam. bag **** tai copacu`… "

» " So *** pe mama gratis ) "

» " Da-mi si mie webcam-ul sa iti vad fata aia de c*r! "

» " Daca toate masinile vin spre tine… esti pe banda gresita! "

» " Cei mai buni magicieni sunt barbati: *** si dispar… "

» " Vrei sa te dai putin mai incolo sa intru si eu online? "

» " Daca prostia ar fi amendata tu ai lua amenda la fiecare colt de strada… "
»" Ma urasti, te urasc, ma placi, esti homo… ) "
» " Primeste mama ta cu violu`? ) "

» " El :Hey estinoua(9) pe aici?
Ea: Da.
El:nu vrei sa fii sasele(6) meu?… "
» " Pasarile ciripea nu avea treaba se distra… ) "
» " La multi ani celor cu nume de buruieni… "
» " La film pe Radio21… "» " In padurea cu alune aveau casa 3 catei… vine Gigi si le spune : Nu treceti in turu 3! "

» " Tristetea ta ma strange de ****… eu strig din tufis: fii mai fericit ba ca nu pot sa ma pis! "
» " Vinul rosu de Vaslui, face **** ca un cui! "
» " As vrea sa fie ceva intre noi… dar mai mult in tine! "
» " Invata din greselile parintilor tai…… foloseste metodele contraceptive… "
» " Nu-s…. cauta-ma in dictionar! "
» " Lasa un mesaj pe propriul tau risc! "
»" Intel inside, Idiot outside… "
» " Cumpar droguri…pentru relatii sunati-ma la numarul 112/955. ofer cazare pe termen lung dupa incheierea contractului…rog seriozitate! "
» "Daca-s avea fata ta mi-as da parintii in judecata… "
» " Cum de esti inca aici? credeam ca gradina zoologica e inchisa noaptea… "
» " A pretty girl can kiss a guy…a bird can kiss a butterfly…the rising sun can kiss the grass…but you my friend! yes you! YOU CAN KISS MY ASS! "
» " Mi-esti amica… iti sunt amic… ce zici te scot la un suc la plic? "

» " Dumnezeu a facut cerul, pamantul. apele. te-a facut pe tine…cu totii facem greseli… "

» " Imi vine sa-ti sparg dintii…dar de ce sa te fac sa arati mai bine? "

» " Doamne… fa-ma pasare sa ma pot caca pe toti… "

»" Oglinzile nu pot vorbi…dar ce noroc pe tine prietene ca nu rad… "

» " I’m not a hearthbreaker…. i’m a pussy penetrator… "

» " Unii oameni iubesc asa de mult femeile lor încât, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora… "

» " Barbatii ar spune mai putine minciuni daca femeile ar pune mai putine întrebari… "

» " Sunt departe, departe, foarte departe… in camera alaturata… "

» " Scuze ca nu te-am cautat dar mi-a mancat pisica mouse-ul si nu pot da click pe tine! "

» " Uita-te pE tavan sI aI sa vezi urme de copite de CaL… "

» " nu CiTi statusul prostule…prea tarziu, deja L-aI Citit… "

» " Te-am intalnit in cimitir, aveai pe piept un trandafir, din ochi iesea un viermisor, aveai in spate un topor! "

» " Iubito…. iubeste-ma! "

» " Guvernul Romaniei…. o adunatura de pampalai… "

» " Care i treaba mosule? "

» " Daca-o freci cu bucurie, imposibil sa nu-nvie! "
» " Cauta-ma pe la gaini …daca nu ma gasesti… cauta-ma pe la oua… "

» " Hop sa………. zile Cleopatraaaaaaa! "

» " Bine o zis …cine o zis…cand o zis…ce-o zis… "

» " Ssssssss MAI USOR! aaaaaAsssaaAA! Daaaa! Mai JOS! Da! exact mijlocul ma doare… ahh ce bine faci masaj "
» " Am nevoie de un minut ca sa iti stric dimineata si de 2 legate ca sa te fac sa iti iei viata… "
» " Hello, welcome to my away message, how may I ignore you today? "
» " Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu " i "
» " Esti frumoasa ca o stele, tu mi-ai rupt inima`n doi… toate sufletele mele bate pentru tu si noi… "
» " Stiu ca stau de 3 zile incontinuu pe mess… dar nu e treaba ta… "
» " Azi nu dau autografe… "
» " Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu! "
» " Scriu la matematica… ( o am pe profa de mate. in lista ) "
» " Be The Best… *** The Rest… Be The One… Not Anyone… "
» " I’m mobile ca n-am pc… "
» " Buzz me If you need me, but if you don’t need me *** off! "
» " In momentele dificile ale vietii, trebuie sa ridici capu, sa bombezi pieptul si sa spui cu hotarare: Acum chiar ca-s in rahat pana-n gat! "
» " Mare e gradina ta doamne, si mereu isi muta gardul! "
» " Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broaste… "
» " Iubeste-ti aproapele, dar sa nu afle nimeni… "
» " I`em ãuei…. pliz weit! "
» " Sunt foarte sexy…. ma scoti la un Pepsy? "
» " O femeie trebuie sa fie batuta in cap sa se culce cu un prost… " [by DeMoN]
» " Vad ca ti-e foame de mine…. eu sunt in seara asta desertul pentru tine "
» " Se stie din start ca baietii nu au masura… si se stie de la Eva ca femeile vor ****! "
» " Valeu…valeu…valeleu…… mi-am scapat basca-n veceu` "
» " Viata e o curva…. TU esti VIATA mea! "
» " Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America, si pe altii sa asculte la usa… "
» " In fiecare dimineata ma uit in topul celor mai bogatzi oameni din lume …. daca nu ma vad printre iei ma duc la munca! "
» " Foaie verde castravete, am dat headshot prin perete n-a fost wall a fost bulan si mi-a dat adminul ban… "
» " Nu mai intrati pe mess, o sa ies eu din cand in cand sa va zic cum este pe aici… "
» " Hell was full, so I’m back! "
» " spersanutiiamulttimpsacitestistatusulasta "

» " O tigara iti scurteaza viata cu 2 minute…
O sticla de bautura iti scurteaza viata cu 4 minute…
O zi de munca iti scurteaza viata cu 8 ore! "
» " De treci codrii de arama nu te costa nici un ban de treci pragul de la crama dai salariul pe un an… "
» " Nu fumati in pat…. ca nici noi nu facem sex in scrumiera! "

» " Save energy…. sleep in school! "

» " Vino mama sa ma vezi…. muncitor la spatii verzi, c-am furat si eu ceva si m-a prins politia! "