| andreea1235634 a întrebat:

Vreau status de fericire adica ceva legat ca m-am despartit de iubitul meu si nu imi pasa adica viata merge inainte!:X:XFuNDA!

Răspuns Câştigător
| Atudose a răspuns:

Am ramas la fel de inocenta, diferenta este ca acum numai imi este frica de aparente. Nu-mi pasa de nimeni, iubesc pe cine ma iubeste

Incepi sa-mi spui: "S-a terminat" Si acum regreti ca ai plecat

E tarziu sa-mi ceri sa fiu cea de ierihappy

Inchisa`ntre patru pereti. Aud` km` singur tu te certsi `! Regrete, lacrimi sau pareri, azi ai ucis ziua de ieri, si-ai ingropat ziua de maine, asa ca PLEACA, binee?

• Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •

Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza."!

• Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •

• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •

Regreti? Regreta! Pt ca acum e prea tarziu am plecat si n.o sa my vin.tu plangi. mie`mi vine sa rad. e neplacut. dar gandeste`te ca a fost invers in trecut.

Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei.El are de pierdut, tu esti OK

S-a terminat, in sfarsit traiesc. Sunt fericita, nu te mai iubesc :X

Funda:*?

2 răspunsuri:
| Deathx a răspuns:

Poti sa faci ce vrei cu viata ta. Mie chiar nu-mi pasa. Mi-am dat seama ca fara tine. Viata e mult mai frumoasa!

Pentru un moment. Am crezut ca ma vei distruge. Dar uite-ma, acum sunt tare si chiar foarte dulce!

Stiu ca sunt diferita in felul meu.Si ca unii nu ma plac, nu ma opresc niciodata sa zambesc. Chiar daca unora le displac.

Tu ca mine nu gasesti. Eu ca tine nu mai caut!

Niciodata plina de mine…Intotdeauna satula de tine!

Asta e si chiar nu-mi pasa...Nici nu plang, sunt chiar bucuroasa!

Hai stii ceva, lasa-te de glume! Nu sunt eu cea care a ramas singura pe lume!

Te privesc cu nepasare! Crezi ca mor de suparare. Dar nu e deloc asa...Ai disparut din viata mea!

Si toti ma intreaba ce s-a intamplat...le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat!

Iar el mereu va spune : tu m`ai inselat. Iar eu voi raspunde, tu m`ai provocat!

Sper ca te-am ajutat!
Funda?!big grin

| DaNiElA_8352 a răspuns:

Nu stiu daca e ceea ce vrei dar cauta
sigur vei gasi ceva
http://adacristina.wordpress.com