Zi de zi. pas cu pas. te gandesti, ca si el te iubeste, si tu il iubesti.
As alerga intregul pamant Sa stiu ca ajung cu bine Sa stii as pleca in lume Doar sa stiu ca ajung la tine
Sii, cand vine vorba de iubiree. Tu spune`le ca ma ai pe mine` ."
Priveste`o in ochi si observa ca nu minte, invata sa o cunosti dupa ceea ce simte.
Si poate totusi într` o zi, Într` o zï, Atat cat maï e vreme...
Nu mai am control esti deasupra mea e ametitor vreau si tu sa simti asa!
Funda? .
Nu inteleg ce poate fi gresit in privinta asta tu il iubesti el te iubeste ce mai lipseste din reteta asta?
Eu zic ca nu mai lipseste nimic asa ca lasa statusu si fa ce iti cere inima cateodata e bine sa mai asculti si de ea
Sti cum se zice ne-am vazut ne-am placut ce ramane de facut?
de ce nu esti cu el? chiar nu inteleg?
si eu am patit asa ca tine si cand ii aratam interes... vroia mai mult si mai mult...
Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi
Va veni o data vremea cand in urma vei privi ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca "Asa a fost o data!
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi
cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru ma-i lasat sa plec
Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine
Ai FoSt FrUkTuL InTeRzIs DiN KrE Am GuStAt acum Fara tine ToTuL E schimbaT
Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea
cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata
imi va fi dor
imi va fi rece
dar timpul nu va vindeca
ci doar va trece
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare
intr-o zoi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA daca eu exit... u ce rost mai ai? PRIETENIA raspunde ca sa aduc un zambet acolo unde u ai lasat o lacrima
e tarziu sa imi ceri sa mai fiu cea de ieri cand uh acum esti nicaieri dupa cate ne-am zis m-am inchis intr-un vis acolo totul e asa cum mi-ai promis
Se intampla in viata sa iubesti dar sa fi ranit. iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot dar amintirile sunt mereu in inima ta aducantu-ti aminte ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta
Cand sufletul meu nu va mai fi, cand clopotul va bate sa parasesc pamantul cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul cand viata pentru mine nu va mai exista numai atunci si eu pe tine te voi uita