| ѕα∂ gιяℓ a întrebat:

Vreau statusuri! daa`se stie ca dau funda la cele mai tari.

Răspuns Câştigător
| Ari a răspuns:

E greu sa uram ceea ce am iubit cu adevarat.

Traiesc un vis si iubesc ceea ce fac.

Se poate minti cu convingere si spune adevarul in mod plictisitor.

Este in firea lucrurilor ca un om sa fie ambitios.

Cunoaste-te pe tine insuti.

Oamenii cred ceea ce doresc.

Nu dorim ceea ce nu cunoastem.

Dragostea care se naste brusc este cel mai greu de vindecat.

Adevarata dragoste seamana cu fantomele, toata lumea vorbeste de ea dar putini au vazut-o.

Nu conditia noastra, ci capacitatea sufletului nostru ne face sa film fericiti.

Mai bine sa intelegi putin decat sa intelegi prost.

Nu suntem niciodata atat de nenorociti pe cat credem, nici atat de fericiti pe cat am spera.

Nu da sfaturi cat nu esti rugat.

Indeplineste fiecare act din viata ta ca si cand acela ar fi ultimul.

Ca să înţelegi că eşti prost trebuie totuşi să-ţi meargă mintea.

Viaţa poate fi înţeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăită privind înainte.

Omul trebuie să aibă şi prieteni, şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie.

Înainte să vă supăraţi pe cel care vă pune la treabă, amintiţi-vă că fără presiune nu se formează diamantele.

Cea mai înverşunată luptă este cu tine însuţi. Te afli în ambele tabere.

Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce în ce mai buni, fie se transformă în oţet.

E loc sub soare pentru toată lumea. Mai ales că toată lumea vrea să stea la umbră.

Înţeleptul nu spune ce ştie, iar prostul nu ştie ce spune.

Am mai multe, daca mai vrei imi lasi idul si iti mai dau:*

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"iubesc un baiat brunet si inca sunt la scoala e o dragoste nebuna dar e ideala"... www.statusuri.ro aici gasesti o gramada din toate categorile

| andreeeaaa a răspuns:

"Let me just say i'm so happy today; x."
"Evita, ezita sa crezi ca viata e trista, sunt lucruri frumoase intre noi ce stau inca pe lista"
"Sentimental, e normal, ce sa zic. o fac pentru ca meriti, si gestu`i foarte mic"
"Spui ca sunt copilaroasa.imi pare rau copilu asta nu are timp de o relatie serioasa"
"Stii bine, tot ce fac, fac pentru tine"
"visez la acea legatura pe care cineva a definit-o frumos si adevarat: prietenia e o minte in doua trupuri." thinking

| catysmile a răspuns:

Cand era mica, cand mergeam la cate o nunta o baba imi spunea tu urmezi acum cand ma duc la cate o inmormantare ii zic unei babe tu urmezi

| Lorena a răspuns:

Buna:)

http://www.lipiciosii.ro/? do=Forum&cat=2&topic=17252&page=39
sunt super tari:X
Bafta:-*

| Ceva ciudat. a răspuns:

Oricum nu mi'ai vazut niciodata durerea, si chiar dac'ar fi fost...Ai fi ales placerea.

Suntem actori pe o scena dominata de vise.

Nu arunca nicio vorba'n vant.Traieste intens fiecare cuvant.

Nimic nu doare mai tare decat un lucru pe care l'ai inteles prea tarziu.

Plina de idei pentru a iesi din banal.Acea fata cu acel ceva special.

Pentru ca nimic nu va mai fi ca inainte. straight face

Ma vrei inapoi? Eu nu...Iti spun doar atat : Nu miza pe faptul ca odata m'ai facut sa plang.Am mai crescut.

Va veni timpul sa vorbim din nou.Eu o sa rad de multe. Tie o sa-ti para rau...

Tu si prietena ta si tot clubu' de inecate.Am o vorba pentru voi "Aratati perfect din spate".

M'ai acceptat asa cum sunt si acum esti o parte din sufletul meu; x.

Abia astept sa ma trezesc.Sa pot visa cu adevarat.

Suntem piesele perfecte dintr'un joc de sah pervers. Unde nu exista reguli si toti merg pe interes.

Tot ce incerc sa-ti spun e ca am un raspuns.Astept doar vremea cand o sa ai o intrebare de pus.

In cautarea drumului spre tine.

O singura lacrima poate distruge mii de zambete.

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic. Iar daca am pierdut inseamna ca nu mi-a trebuit.

Sa nu crezi ca te'a uitat.Comportamentul ei te face sa crezi ca nici macar nu i'a pasat.

Poti sa ma urasti nu te condamn. Dar cand suntem fata in fata tu imi esti fan.

Nu ma atinge.Nu plange.Si stii ceva? Lacrimile tale nu mai au de mult efect asupra mea.

Barfeste'ma si asa nu'ti suport fata. Tu iti tocesti gura, eu imi traiesc viata.

Decat sa dau satisfactie celor care vor sa ma vada cazand, mai bine ma dobor singura si cad razand.

Sunt asa cum sunt.Cum nimeni nu ar vrea sa fie.Sunt eu si atat.Cu nimic mai deosebita. Dar totusi diferita!

Chiar daca zambetul tau dureaza o clipa tu stii...Ca in spatele lui au ramas o mie de amintiri vi.

Si nici eu nu mai sunt aceeasi.Si nici nu mai stiu cine sunt.

Si'ti vezi de treburi, ca oricum viata merge'n suturi.Ai cazut, te'ai ridicat-inveti noi moduri sa te scuturi.

Avem povestea speciala din viata asta banala, gramul de suspans necesar pentru a iesi din impas.

[Stiam mai multe. le aveam trecute pe niste foi. daca le gasesc revinhappy. Sper sa-ti placa]

Întrebări similare