A 2 sansa inseamna "hai raneste-ma inca o data".
A spune ca nu-l mai iubesti, e ca si cum ai face curatenie, dar ai ascunde toata mizeria sub covor.
Zâmbeşte frate şi ia-o în braţe, arată-i c-o iubeşti şi dă-i speranţe! ♥
Cand spui "te iubesc", ti se coase si cea mai adanca rana!
Vrei să fugim împreună peste tot în lume. Şi peste un timp, ştii, să îmi spui " te iubesc" pe bune
Undeva între toate râsetele, certurile şi convorbirile noastre lungi am reuşit să mă îndrăgostesc.
8. Ea : Dacă tot pleci am un cadou pentru tine.
El : Ce anume?
Ea : Inima mea. Dar ai mare grijă de ea acolo eşti tu.
Dragă trecutule, mi-ai dat o palmă la fiecare greşeală. Acum dragă viitorule sunt pregătită pentru orice.
Te sun sa-ti spun ca ai uitat , parfumul tau in pat. Si-ncerc sa il imbrac... Sa-i tina sufletului de cald
Te sun sa-ti spun ca ai uitat , parfumul tau in pat. Si-ncerc sa il imbrac... Sa-i tina sufletului de cald
Nu sunt rănită, ci eu însumi sunt o rană .
Am avut puterea să-mi smulg inima din piept şi să ţi-o pun în palmă, dar să no atingi, îmi e teamă că doare.
Înainte de a-i spune cuiva că-l iubeşti, învaţă să mergi pe zăpadă fără să laşi urme.
Oamenii se despart pentru că văd problemele mai mari decât sunt, dar dacă ar vedea şi iubirea la fel de mare cum este, iubirea ar putea dura pentru totdeauna!
Ăsta-i momentul. Nu te opri dansează după ritmul inimii. Cand mă priveşti aşa e dragoste din prima . –
Sincer, preferam mai degrabă să nu cunosc unele persoane. –
Nu-i aşa că e ciudat cum apreciem anumite persoane doar după ce pleacă din viaţa noastră?
Întâmplător, oricine poate iubi. Dar, nu oricine, poate cunoaşte iubirea adevărată!
Erau odată momente când ne iubeam chiar şi peste Puterii Le vreau înapoi
Nu stiu' cum suna dar fericirea mea consta in a fii impreuna
În viață am învățat că fericirea se plătește, pierdută în amintiri, vezi cum totul se prăbușește!
Spune-mi tu crezi în noi? Jură-mi că vom fi doi! =p~
Pentru unii dragostea e doar un joc, pentru mine ea, înseamnă tot!
Când o fată îi cere unui băiat să asculte o melodie, este pentru că versurile din acea melodie sunt exact cuvintele pe care îi este teamă să le spună.
Într-o zi îmi vei simți lipsa crede-mă!
Într-o zi îmi vei simți lipsa crede-mă!
Am plâns ascultând muzică şi privind fotografii. Am dat telefoane doar pentru a asculta o voce. Am fost indrăgostită de un surâs. Am confundat sentimente. Şi am iertat greşeli de neiertat!
Invinge durerea, razi cat se poate caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte.
Cand te uiti la ea, parca te uiti la soare. Simti cum Inima-ti bate, DIN CE în ce mai tare! ♥
Hai sa iertam ca am uitat sa ne iubim cu adevarat, sa ne prefacem ca nu stim ca maine iar la fel o sa gresim. ♥
E greu să uiţi pe cineva care ţi-a lăsat amintiri frumoase…♥
Vine o zi cand vei realiza, cine te'a iubit si cine nu candva!
Tipic: Totul incepe cu : buna si un zambet, Si sa termina cu: o lacrima, si te urasc
Sper ca te-am ajutat cat de cat
"Am fugit destul de vise,acum nu mă ascund! Căi negre veşnic interzise, în ele acum pătrund!"...
. Vezi tu, n-aş putea niciodată să-ţi explic cum era el. Poate dacă o sa-l întâlneşti într-o zi, tu o să-l vezi altfel. Vei fi de acord că e simpatic, cu ochii ce te adancesc in sufletului sau, dar n-o să înţelegi niciodată cum il vedeam eu.
Parea ca noi, va insemna ceva diferit.dar, am sfarsit ca restul!
yulyanna întreabă:
OneLifeOneLove întreabă: