Nimeni nu va sti cannd a inceput, nimeni cand sa terminati Nimeni nu va sti cat dor imi e de tine,, dor de noi
Acum` altcineva te incanta. te iubeste. te adora. te cunoaste si te pretuieste.ma uraste cand afla. unde am fost eu. n`o sa ajunga niciodata. iar daca crede asta e o proasta!
CuM E cand Persoana IubiTa Te IgnoRA? Cum E cand P Cel CAre Il PlacI p AlTa o AdorA? InImA ItI PlaNGe Dar Nu aI ce sa FacI! ItI viNE sa UrlI dar te Abti Si taCI! Atunci cand o saruta INIMA iti frangetu plagi si SUSPINI cu LACRIMI de SANGEpe ea o URASTY dar pe el il IUBESTYpe el il IUBESTY dar pe ea o URASTYTu ti mult la el chiar il IUBESTYdar cand il vezi cu ea pe tine te URASTYte URASTY pentru ca ai gresitIMENS cand te-ai INDRAGOSTIT
Park secundele sunt ore cand nu esthi langa mene. Orele sunt zile, zilele sunt saptamani. Timpul nu`si mai are rostul, eu nu mai am forta`n maini.
inca il mai iubesti dupa tot ce ti-a facut dupa c te-a inselat si prea tare te-a durut, dupa noptiile tarzii in care il asteptai t mintzea cu combinatzii si u mereu il credeai
:*]♥Te Provoc Sa Gandesti-ai Grija Pe Cine Iubesti.Pe Cine Vrei Sa Tzii Aproape.Sa Nu Te Faca Pe La Spate`! "♥""
Visele de`atunci nu`ti ajuta la nimic, si vrei macar pentru o clipa sa te`ntorci in timp!Si nu cumva tu te`ai pierdut pe undeva?, si-acum cauti un raspuns la tot ceea ce va urma?.
I can’t be with you So all I will do is sleep.Please don’t wake me up from this dream for it’s all of you that I can keep."
Oamenii se intalnesc si se cunosc, apoi se despart! Se despart pentru ca au facut imprudenta de a se cunoaste. se despart dar nu se si uita!