Statusuri diverse 1 " Plecat cu gandu’…la un coupe…motor mare… fara CD si fara difuzoare…s’auzi cum urca’n ture…prea tare…viseaza in continuare…speranta nu moare… "
Statusuri diverse 2" Viata e un joc de cacao in care nu poti folosii coade! "
Statusuri diverse 3" Domina ca sa nu fii domniat! "
Statusuri diverse 4" Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusî sa-ti mearga mintea "
Statusuri diverse 5 " E greu sa nu faci nimic… nu stii niciodata cand termini… "
Statusuri diverse 6 " Punctul G la femei se gaseste la sfarsitul cuvantului SHOPPING! "
Statusuri diverse 7 " Ochii care nu se vad se uita la fundul femeii tale… "
Statusuri diverse 8 " Cand ai suflet RAU in tine atunci esti privit mai BINE ! "
Statusuri diverse 9 " Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar… "
Statusuri diverse 10" Pentru mentalitatea de ****, spun: Suck my cock! Crezi ca daca esti bogat cand te caci miroase-a LiLiac?!?!? "
Statusuri diverse 11 " Viitorul e trecutul la prezent….dar trecutul ramane trecut caci prezentul stii sigur ca va schimvba un viitor care a fost deja… "
Statusuri diverse 12 "Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau! "
Statusuri diverse 13 " Un cerc de prieteni nu se face cu compasul… "
Statusuri diverse 14 " Nu sunt rea, sunt smecherita si stiu sa ma fac iubita, hai sa facem o`ncercare, sa vedem care pe care… "
Statusuri diverse 15 " Nu exista ganduri rele doar idei iesite din comun laf el cum nu exista nici un gand bun pe care sa v-il spun… "
Statusuri diverse 16 " Prea multi prosti pentru o tara asa de mica… "
Statusuri diverse 17 " Nu exista nu-mi place sa beau… beau fara sa-mi placa ! "
Statusuri diverse 18 " Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi… "
Statusuri diverse 19 " Nu exista ceva mai rau decat cazare pe viata… "
Statusuri diverse 20 " Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea… "
Statusuri diverse 21 " Smeel`s like weekend… "
Statusuri diverse 22 " Spuneti ca nu m-a suportati dar v-a uitati la mine de parca mi-ati fi fani… "
Statusuri diverse 23 " Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda… "
Statusuri diverse 24 " Stam la rand? Sau totzi deodata? "
Statusuri diverse 25 " Pentru orice femeie dorita de majoritatea barbatilor exista cel unul deja plictisit de ea… "
Statusuri diverse 26 " Daca tot ce ai este un ciocan, toate obiectele din jur iti par cuie… "
Statusuri diverse 27 " Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit. . "
Statusuri diverse 28 " Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te poti rataci…
Statusuri diverse 29 " Nu ai mai vazut mancare de cand se tragea cu arcu ! "
Statusuri diverse 30 " Fiecare iubire are un balcon ca Romeo si Julieta, pe care mai tarziu se intind rufe… "
Statusuri diverse 31 " Pe cine nu il lasi sa moara nu te lasa sa traiesti… "
Statusuri diverse 32 " Nu-mi mai dati sfaturi… stiu sa gresesc si singur! "
Statusuri diverse 33 " Ce s-ar intampla daca o masina, care merge cu viteza luminii, ar aprinde farurile? "
Statusuri diverse 34 " Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti! "
Statusuri diverse 35 " E o alta zi in care mi-am pierdut ideea, moralul e la pamant si marijuana e cheia… "
Statusuri diverse 36 " Lasa timpul sa treaca ca sa faci treaba sa mearga… nu te grabii… vei reusi! "
Statusuri diverse 37 " Cei care incearca sa isi inece necazurile in bautura uita un lucru: necazurile stiu sa inoate… "
Statusuri diverse 38 " Ca sa poti sa iti depasesti instinctele, trebuie sa stii sa iti controlezi vointza! "
Statusuri diverse 39 " Parca voua nu v-a place cand v-a luam pe la spate, cand v-a tragem de par si v-a dam palme strigati o doamne ce naiba sunteti doamne… "
Statusuri diverse 40 " Cei care te critica nu v-or decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata ! "
Statusuri diverse 41 " Nici tu nu te cunosti, candva ve-i fi surprins de tine ! "
Statusuri diverse 42 " Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde,ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le ! "
Statusuri diverse 43 " Cand te-ai nascut plangeai, iar toti cei din jur radeau… traieste-ti viata in asa fel incat atunci cand o sa vina clipa tu sa razi iar cei ce vor sta in jurul tau sa planga… "
Statusuri diverse 44 " Nici de moarte nu am teama, stie lumea cum ma cheama, cand acuz si ma razbun stie lumea ca-s nebun…"
Statusuri diverse 45 " Esti la fel de bine venit ca si telefonul care suna in timpul sexului
De exemplu: DnD bunica la pc nu dati buzz ca se sperie
Dnd la doi metri sub pamant daca e ceva dezgropatima
Buna
Plecat cu gandu’…la un coupe…motor mare… fara CD si fara difuzoare…s’auzi cum urca’n ture…prea tare…viseaza in continuare…speranta nu moare
De ce sa Da? Cand poti sa Nu?!
Taci in liniste…
||)) ||\\|| ||))
Dorm ca un ingeras… nu deranjati ca dati de dracu`
Am pile la cimitir…. imi reglez moartea… DND sau vrei sa o reglez si pe-a ta!?
Cautama in vis…. DND!
DeNeDe
DND si DNFD
Ma bronzez la lumanare
Ti se pare…. nu sunt aici
][)) ][\][ ][)) nu da click aici ca musca!
Cica au pus turcii la intrarea in moschee un cuvant scurt neinteles nici de cei mai mari intelepti : DND
DND! Servesc o supa cu umbra de pui!
Ma bronzez la lumanare! DND!
Bizi...imi cos maieul in cot
Nu va deranjati sa ma deranjati.
Ultimul care m-a deranjat e inca dat disparut!
DND si DNFD … pentru fanii mei!
Taci in liniste…!
Dorm ca un ingeras… nu deranjati ca dati de dracu!
DND am nevoie de tine ca de o gaura in prezervativ!
Sunt la calculator pentru oricine, in afara de tine. Daca nu-ti raspund te-ai prins ca tu esti, da?!
Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live!
Don’t abuse the BUZZ!
Please try again, NEVER!
Ma balacesk, DND ca te stropesk!
Va rog sa nu va deranjati sa ma deranjati… e prea mare deranjul sa fiu deranjat!
DND… f*t muste… bazai?!
Don’t abuse the BUZZ!
Tara are nevoie de mine asa ca… DND!
DND… Not At My Mouse!
Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live!
DND…mama la calc… nu dati BUZZ ca se sperie!
DND… dau gainile cu ruj!
Dnd…astazi tin sa-mi imbogatesc lista de ignore…!
DND… trebuie` sa infing toporul in geam…!
dE’nE’dE - ma cErT cU pIxul!
dE’nE’dE - mAnAnC…nu sE vEdE cA aM AcOpEriT wEbU cU mUsTaR?!?
dE’nE’fE’De - CiTeSc nIjTe cArTzi dE joC.
M-ai deranjat…. Nu ti-am raspuns… Ai insistat…. Ti-am dat ignore!
Ma f**e o lene sa tastez…
Observati bulina ROSIE! E ca si cand as fi pe ciclu, te bagi peste mine se lasa cu sange…
Cu ocazia zilei nationale a oamenilor ocupat … mars in gatu` matii ca am treaba!
Am pile la cimitir…. imi reglez moartea… DND sau vrei sa o reglez si pe-a ta!?
Cautama in vis…. DND!
DND…. acesta este plecat …. revine cand se intoarce.
DeNeDe …. drum bun, cale batuta…… cine te prinde in cur sa te f*ta.
Am mancat ceapa…. nu pot vorbi!
DND ma impusc prin spanzurare cu scanul electric DND
Frunza verde / Rug de mur / Deranjezi…. o iei in cur!
D! N! D, ma dau cu sania in congelator
Hai cu DND`u ca n-am chef de nimeni
DND … in traducere pentru tine DO NOT DISTURB!
DNFD = DO NOT FUCKIN` DISTURB ME!
Nu deranja nu am chef de nimeni in caz contrar TE DAU DRACU!
DND…. LASA-NE
DND si gata … fara alte comentarii …
Lasa-ma mai repede in pace, daca nu vrei sa te iau la suturi prin lista mea! DND!
Leave me alone `cause I am away! DND!
N-ai ce face decat sa stai in fata portii castelului meu si sa citesti ca scrie ‘DND’?
Lasa-ne … lasa-ne … du-te in treaba ta, ca nu avem timp si chef de un alt loser nesuferit. DND!
Nu ma deranja ca sunt in flacari momentan … si s-ar putea sa explodez curand!
Ai treaba si te retin cumva?
Way nu ma deranjati ca o sa fie ploi de Ignore!
Hai DND … ca sa nu zic mai pe romaneste JET!
E meci. Aha joaca dinamo, deci ma puteti deranja.
Ne pare rau pentru inconvenient dar nu ai acces la acest utilizator de messenger!
Invisible to Everyone!
Acuma m-am trezit! Pa, merg sa ma culc. mai vorbim!
dnd...manank gandaci.
dnd... mi-am arunkat monitorul in apa.
dnd...culc vaka.
dnd...ma uit la meciul dintre Germani si Nemti... tare meci.
dnd...dorm...ultima persoana care m-a deranjat a fost Elodia.
dnd...molfai tastatura.
dnd...bat kuie in apa.
dnd...gadil un purice.
dnd...dorm ca un ingeras nu ma deranjati ca ati dat de draq.
dnd... fac baie furnicilor in WC.
dnd... n-am chef de barfa.
dnd...ma dau plimb cu barca prin conducta.
dnd...invat gaina sa cante rock.
dnd...sunt la rodeo! calaresc lakuste! fara buzz ca-mi sare lacusta de sub fund.
dnd...prind fluturi cu DAMINGEANA.
dnd... spal tastatura pe dinti.
dnd...trag sa mor.
dnd...scot gaina la plimbare.
dNd...ma bat cu bunica.
dnd... o caut pe Elodia... BrB cand o gasesc!
dnd... vânez sobolani cu arcul.
dnd...sunt alergic la fraieri!
dnd...lucrez cu cutitul... sa scot inima sa o mut in dreapta.
dnd...trag pe nas.
dnd...frek menta.
dnd...cu furculitza pe casa sa vad daca mai fulgera.
dnd... bunica la PC! NU da buzz ca se sperie.
dnd... spal fermoarul pe dinti.
dnd...caut un ac in carul cu fa
dnd... spal priza cu buretele.
dnd... fac manichiura la gaini.
dnd...alerg cu spatele pe gheata.
dnd... fac lumanarea... daca ma deranjati va ard.
dnd... bunicu la calculator...nu da buzz ca face stop cardiac.
Mi s-a spus ca nu te pricepi la romana dar sa citesti 3 litere cred ca stii... DND!
Beibyyyyy :-x întreabă: