| Bebiitzsa a întrebat:

Vreau statusuri triste va rog. dar mai noi daca se poate.

Răspuns Câştigător
| lilita a răspuns:

Mile, even if it’s a sad smile, because sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile. Zambeste, chiar daca este un zambet trist, pentru ca mai trist decat un zambet trist este tristetea de a nu sti cum sa zambesti.
Sadness flies away on the wings of time.- Jean de La Fontaine – Tristetea dispare o data cu trecerea timpului.
Cuvinte cheie : tristetea. despre tristete

10 Responses to Citate triste

alina
July 26th, 2008 at 8:11 pm
wow its soooo sad….i love it

Ally
March 5th, 2009 at 10:34 pm
Cerul Plange Pentru Mne
Atunci cand nu sunt langa tine
Totu in jur e intunecat
Dragostea nostra s-a spulberatsadsad

Larisa
August 5th, 2009 at 11:16 am
Grea e viata unui peste
Cand se zbate pe uscat
Der mai grea e a unei fete
Cand iubeste un baiat

deea
November 19th, 2009 at 8:02 pm
deas fi sa mor si no sa ne mai intalnim
in groapa mea sarunci un trandafir
tarziu de tot cand u ma vei uita
un mort dintr-un mormant te va striga
va plange-ntregul cimitir
iubirea mea si micul trandafir

PauLa
November 25th, 2009 at 8:32 pm
de"`ai fii un inger:X te-as ubii:X. de`ai fi un demon" n`as fugy:X. orcare`i pretul voi platY:X. sa fiu cu tine mereulove struck mereulove struck te ubesc ingerashule[LaUr]

Sabbu xD
December 10th, 2009 at 12:45 am
-Si uneori cand ma gandesc la trecut
O lacrima se scurge incet pe obrazul meu palid.
Insa, nu trebuie sa-mi las prezentul condus de trecut.
Ma bucur de Prezent.
Ma bucur de Viata, chiar daca ea ma Invinge cateodata.
Plang. imi trece. Ma ridic si plec mai departe.-
: -x

alex
December 23rd, 2009 at 10:27 pm
ia`mi inima si dezleago
ia`mi lacrimile de pe obraz
ia si stoarce`o ca pe`un dar
dezvaluie ce e in ea.
alunga toata durerea.
si apoi vino la mine`n sicriu
cu ca viata numai stiu
arunca-mi floare pe mormant
atunci cand nu voi mai fi p pamantsad

loricuta
January 30th, 2010 at 12:01 pm
cand moartea imi va cere
sa parasesc pamantul
cand oameni fara mila
imi vor sapa mormantul
cand SOARELE si LUNA
ei doi se vor certa
eu nici atunci
nu te pot uita

Timy
February 11th, 2010 at 11:55 pm
Viata e un trandafir la care fiecare petala e o iluzie, iar fiecare spin e o realitate…

Cosmin Gl
July 15th, 2010 at 1:02 am
Stau ma gandesc ca viata nu e decat o pelicula de apa, care cand va veni soarele se va usca si va disparea in inaltul cer…Si va sta aproape de soare care-i ca un TATA protector pentru noi si alaturi de luna care pe noi visatorii noaptea ne lumineaza ca un felinar batran care paleste sub propriile batraneti…

4 răspunsuri:
| Rëndark a răspuns:

1.A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
2.Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca s-a intamplat!
3.Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
4.Grea e viata unui peste Cand traieste pe uscat, Dar mai grea a unei fete Cand iubeste un baiat!
5.E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…
6.Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
7.Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici…
8. Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…
9. Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mi-e dor de tine!
10. Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile pentru mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita…
11. Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o v-oi avea…
12.As vrea sa colorez padurea,
Sa pot s-o fac in mii de feluri,
Sa pot sa intseleg iubirea,
Ce se coboara dinspre ceruri!
13.Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…
14.Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!? "
15.Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…
16.Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…
17.Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine.
18.A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna.
19.Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi...
20.Deseori zambetul celui care sufera e mai trist si dureros decat lacrimile celor ce plang!

| lilita a răspuns:

Viata e un trandafir la care fiecare petala e o iluzie, iar fiecare spin e o realitate…

| Secret_9808 a răspuns:

Vad blocurile, toate locurile.toate cladirile imi trezesc amintirile.nu mai esti la scoala.numai e dimineata. desi nu esti aici te am in fata.