Uite aici ai mai multe : http://sweety-things.weebly.com/.
Si mai am si eu cateva :) :
1. Spune repede ce vrei, acu`, hai! Dă-mi un motiv să-ţi dau ce n-ai
2. Nu ştiu ce respecţi tu, eu respect alt nivel.Nu oameni ce în momente grele îşi dau "Refresh" la caracter.
3. Aude ce vrea`. înţelege numai ce`i convine`. oftică te că nu o doare de tine.
4. Rasul ei copilaresc ti-a ramas in adancu' sufletului. e inocenta, dementa, dulce când vrea. şi ar fi putut fi. doar a ta!
5. Crezi că sunt o oarecare? Văd că inima te doare!
6. Tu spui "lasă, va trece tot", dar se întâmplă iarăşi. Atâtea faze de căcat din partea falşilor tovarăşi
7. Spui cuvinte mari, că îmi eşti prieten frate?! bwăă, nu cuvinte vreau, eu vreau fapte
8. Fii falsă. Trişează des. Să fii sigură că vei câştiga un joc pervers. Lumea joacă doar p interes.
9. Si`nchide ochii! Asculta asta macar.Hai sa fim copii.Iar! Iaar! Iaar!
10. Cel mai bun prieten. il gasesti in tine°°°
11. Un prieten nu te lasa niciodata singur. °°°
12. Prietenie consta in dragoste.nu in minciuna! °°°
13. A friendship that can end, never really began. °°°
14. ~Nu sunt singura in ploaie si vant :-j, am cei mai buni prieteni de pe pamant >:D:D<
17. Prietenul la nevoie se cunoaste; x
18. Şi uite aşa apare şi dispare câte un sentiment ce dă culoare!
19. Mai bine te prefaci ca nu`ti pasa. Si daca nu`ti pasa, nimic nu te mai afecteaza!; x
20. Si timpul trece parca mai incet, ca atunci cand parea totul perfect.
21. Am făcut lucruri pe care acum le regret. Dar dacă nu învăţ din greşeli o să le repet.
22. Acestea sunt vise colorate intr'o lume plina de nuante gri.
23. Uni oameni nu gandesc, doar vorbesc si ranesc! °°°
24. Merg mai departe si le las pe toate`n spate. Fapte consumate si vise spulberate
25. Zâmbeşte. De ce? Pentru că poţi! ♥ =D
26. Educata de destin.•Simt mult si arat putin.
27. • Respectu` este ceea ce primesti • Pentru ceea ce faci • Si o faci bine • Tu ma barfesti pe mine • Deci din respect ma pis` pe tine
28. Nu ma crezi in stare? Nici o problema, nu ma cred nici eu! Dar ferestete de ziua in care o sa prind tupeu! :-j
29. A smile doesn’t cost anything
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: