| ZuZuLiNka a întrebat:

Vreau un eseu cu tema:Cum mi-am petrecut vacanta de vara... Nu am idee ce sa scriu deoarece am stat acasa toata vara. Ajutati-ma va rog

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și nu poți scrie asta?
EX: Vara asta mi-am bătut fundul în cuie pe scaun în fața pc-ului și n-am făcut nimic. A fost fascinant. De-abia aștept să o fac din nou.

| Nitescu_Theodor_1995 a răspuns:

Nu-ti pot da eseul... e impotriva TPU, eticii si a celor ce si-l fac singuri, dar uite ce poti face: o vacanta petrecuta acasa, cu putine figuri de stil, exagerari poetice si doua idei pe care ti le dau eu, va devenii una de neuitat.
Pentru inceput, e imposibil sa fi stat doar in casa. Deci poti sa spui, dupa introducerea ce poate sa fie scurta(A fost vara. Torida. Placuta. Vacanta de vara! M-am simtit singura. Iar golul lasat de singuratate in inima mea a ramas la latitudinea mea sa fie sau sa nu fie umplut. Si, oare, ce ar putea face un adolescent singur ca sa se distreze in solitudinea lui?) asa...
APOI: poti povestii/inventa o vizita la piata. Te-au trimis ai tai sa cumperi castraveti si banane, ca se consuma foarte repede de la o vreme(whistling). Si te-ai imbracat intr-o fusta mini si maieu cu buricu' gol. Si trecand doua babornite pe langa tine, au inceput sa se holbeze si sa barfeasca. Dar, fiind batrane si mergand cu spatele(ca sa se holbeze in continuare), s-au impiedicat, au cazut una peste cealalta, si-au pierdut legumele si au inceput sa-si invoce zeii.
AL DOILEA PARAGRAF: sa presupunem ca vecina ta si-a luat un pichinez/chiuaua/orice alta ghioarla de-aia de dimensiuni de furnica ce ne-ar manca de vii daca nu ar fi prinsa in lesa. Si~, pe langa asta, ar mai fi achizitionat si o pereche de papagali. Papagalii canta in jurul orei unu, exact cand voiai sa te odihnesti(Iar innaripatii nostri prieteni, fiind atat de talentati, isi repetau simfoniile in absolut fiecare dup'amiaza, la orele indexate oricarui poster ce ii reprezinta:,, Vrei sa dormi? Permite-mi sa iti cant melodia poporului meu!'', adica in perioada somnului de frumusete. Insa, intr-o zi, sarmanele animale au cazut prada unei boli nemaivazute. Una atat de crunta, incat pana si apa pe care o beau si-a schimbat culoarea intr-un verde-acid(whistling).) Mai apoi, cainii, pentru a nu se lasa mai prejos, fac antrenamentele pentru a-si deschide o trupa de heavy-metal, impreuna cu sacii de purici ai vecinilor, cu o ora inaintea rasaritului, in fiecare dimineata.,, Au voci mirifice! Pacat ca stau prost cu sincronizarea...'' Iar incheierea: Deci, draga jurnalule, poti intelege de ce nu ti-am mai trimis nicio veste in aceasta vara: nu am avut timp. a fost una dementiala. A fost atat de frumoasa, incat trebuie sa fie o experienta unica in viata! serios, daca mi se mai intampla din nou, imi schimb numele si cetatenia, ma mut in Australia si-mi cumpar un crocodil si-l invat sa danseze rumba'' sau una clasica, de eseu. Sa fii mimintebatting eyelashes si spor la lucru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E atat de greu sa zici ca ai stat in casa toata vara? Descrie si tu cum te culcai pe la 10 seara, nu neaparat pentru ca iti era somn, cum trebuia sa stingi calculatorul, nu neaparat pentru ca te plictiseai. Chestii d-astea.Am presupus doar.