| AminaG a întrebat:

Vreau un mod de a le spun parintilor ca vreau piercinguri in ambele sfarcuri, desi sunt putin cam "speriata" de reactia lor; am 16 ani si locuiesc in Anglia (imi pot face piercingurile fara permisiunea parintilor)
Am un smiley piercing facut acum doi ani de mine de care nu stiu nici acum, desi sanii nu ii prea pot ascunde cand port un maieu/ o bluza care este mai stramta pe sani.
! Rog seriozitate!
Dau fundita!happy

4 răspunsuri:
| Dugalle a răspuns:

Nu mai bine astepti? Sa mai cresti? Cine stie poate peste 4 - 5 o sa iti treaca dorinta asta foarte existentiala a fiintei tale.

| AminaG explică (pentru Dugalle):

Am vrut si tot vreau asta de aproape un an cred, desi am zis ca mai astept pana fac 16 ani cand imi voi putea face fara acordul lor, desi m-as simti prost fata de ei sa imi fac cand ei nu vor fii de accord, chiar daca pot raspunde pe cont propiu de la 16 ani in sus...

| AminaG explică (pentru Dugalle):

Am vrut si tot vreau asta de aproape un an cred, desi am zis ca mai astept pana fac 16 ani cand imi voi putea face fara acordul lor, desi m-as simti prost fata de ei sa imi fac cand ei nu vor fii de accord, chiar daca pot raspunde pe cont propiu de la 16 ani in sus...
Oricum, daca mi-as schimba parerea in legatura cu piercingurile, le pot da jos in a doua secunda!big grin Nu este ca un tatuaj; am facut foarte mult 'research' si sunt convinsa ca de facut tot voi vrea sa imi fac...

| immaBeast a răspuns:

Nu prea ai cum, pentru un parinte este cam mult ce vrei sa le ceri tu.
Ai doar 16 ani, mai mult nu mai zic, din asta iti dau si tu seama de ce nu te vor lasa sa o faci.
De ce nu mai astepti 2 ani?
Atunci o sa poti face ce doresti tu fara sa le mai ceri acordul.
Si sunt de parere ca este o prostie imensa sa-ti faci asta, piercingurile si tatuajele mi se par inutile, nu esti cu nimic mai buna daca iti faci asta.
Nu zic sa nu o faci, iti explic doar ca nu este tocmai necesar sa faci asta.
Pace! =D