| wishfactory13 a întrebat:

Vreau un prieten. Credeti ca e prea devreme la 13? Adica daca simti ceva nu contează vârsta nuu?

6 răspunsuri:
| PreaTareღ a răspuns:

Nu conteaza varsta dar vezi cum reactionezi, nu trebuie sa-i spui acelui cineva ca-l iubesti acum, trebuie sa-i spui la 15-16 ani.
E normal ca poti iubi pe cineva la varsta asta dar nu te gandii la chestii de 18 ani.

Succes

| NaneSchizophrenia a răspuns:

Nu e prea devreme, si nu conteaza varsta ci sentimentele si comportamentul!
Bafta!

| hideaway a răspuns:

Parerea mea este ca varsta conteaza. Fara suparare, dar la 13 ani singura dragoste adevarata poate fi doar pentru familia ta.
Mai asteapta cativa ani, ai destul timp, crede-ma.

| tina28 a răspuns:

E prea devreme parerea mea... esti o "proaspata" adolescenta nu ar fi cazul sa intri intr-o relatie, doar pentru ca prietenele tale umbla cu baieti mai mari. gandeste-te ce vor baieti de la fete totusi ai doar 13 ani, nu o spun cu rautate e bine sa ai o relatie de prietenie cu un baiat dar nu de iubire vei avea timp sa consumi si acea iubire intr-o relatie cu cineva care chiar merita nu doar iubiri si amagiri, lacrimi si zambete in joaca. sper ca iti va fi de folos happy

| mc123098 a răspuns:

Nu conteaza varsta

| IsabelaIssa a răspuns:

Conteaza Varsta! La 13 ani esti copil! Pentru ce vrei un prieten? O spui de parca vrei un catel. Sa ai un prieten sa simti nevoia sa ce? Sa iubesti? La varsta asta nu exista iubiri, iar daca altii le numesc asa e problema lor. Eu consider ca trebuie inca sa copilaresti, pentru ca o sa tot ai timp de iubit mai tarziu. Nu lua decizii pripite acum, pe care mai tarziu le poti regreta.