Lol adica? daca vrei sa salvezi o poza de pe facebook, dai click dreapta si save.
Eu iau poze de pe facebook fara nici un program.Este o metoda simpla:te duci pe poza dorita,apesi butonul de pe tastatura PrintScr, iar apoi te duci in paint si dai paste(tot ce mai ai de facut este sa decupezi putin poza) daca nu-ti place aceasta metoda, mult succes in gasirea unui program
Nu iti trebuie nici un program.
Deschizi poza pe care vrei sa o salvezi, si dai clic dreapta dupa care "save picture as /salvati imaginea ca "
Si daca nu merge asa din prima, da clic dreapta pe poza si apasa "reincarcati/reload" dupa care dai 'save picture as'.
Dar daca dai reload, sigur merge :*
Sper ca te-am ajutat!
Buna...vezi ca sub fotografie, in stanga apare "download" dai download si gata.o descarci in pc.
fundita:*?
Pai nu cred ca e program pentru. ca in dreptul pozei, la fb exisa butonul download.
Bună,
E mai simplu ca niciodată să iei poze de pe Facebook: doar deschide imaginea dorită, dă în jos, şi în colţul din stânga vei avea mai multe opţiuni. A treia este "Descarcă".
Bună,
E mai simplu ca niciodată să iei poze de pe Facebook: doar deschide imaginea dorită, dă în jos, şi în colţul din stânga vei avea mai multe opţiuni. A treia este "Descarcă". Apeşi acolo, şi ai salvat poza.
Descarca photoscape si acolo ai o optiune de a fotografia ecranul
si apoi decupezi acea poza
fundita?
Uite ceva care te-ar putea ajuta. Mi se pare ca am explicat destul de bine ce trebuie facut;)
http://i.imgur.com/p0Ajs.png
Cum ar fi sa nu mai fim nevoiti sa deschidem contul de facebook pentru a viziona galeriile foto ale prietenilor?
Pick&Zip este o aplicatie online ca va da posibilitatea sa descarcati galeriile foto ale prietenilor dvs. sau chiar propria galerie, pe PC, in format.zip (arhiva) sau.PDF.
Cum putem sa downloadam o galerie foto a unui prieten de pe Facebook.
1. In primul rand va trebui sa accesam picknzip.com si sa facem click pe butonul albastru Login with Facebook.
2. Dupa ce ne logam cu adresa de mail si parola de Facebook, click pe butonul Allow din urmatorul screen.
3. In urmatorul screen, in partea stanga o sa apara lista cu prietenii dvs. de pe Facebook. Selectati numele prietenului a carui galerie foto doriti sa o descarcati, apoi click in partea dreapta pe TAGGED sau ALBUMS.
4. Dupa ce sunt afisate galeriile foto, aveti posibilitatea sa descarcati galeria in format zip (care sa contina toate pozele) si in format PDF (galerie foto in Adobe Acrobat Reader).