| Xonia a întrebat:

Vreau un sfat
Cunosc un baiat, e cu doi ani mai mic, eu intra 7, el intra 5
SI inainte erau oarecum prieteni, adica ne jucau tenis de picior, ne salutam
SI un coleg de al lui i-a spus ca imi place de el, ceeea ce categoric nu e adevarat:OSi de atunci ma evita, nu ma saluta, numai trece pe langa mine, ocoleste
SI as vrea sa-i spun ca nu imi place de el, ca vreau sa fim doar prieteni, dar cum sa-i spun? El e convins ca imi place de el(si nu pot sa ma duc la ea sa-i zic:auzi vezi ca nu-mi place de tine)

Răspuns Câştigător
| Blue_2059 a răspuns:

Si el a avut o reactie ciudata. Bun. Baiatul acela i'a zis ca il placi, desi nu era adevarat, dar el ar fi putut sa intrebe pe tine daca e adevarat.

Tipul de care zici e micut, poate a luat'o ca pe o jignire.
Totusi, incearca sa vorbesti serios cu colegul lui si sa'i spuna ca a fost doar o gluma.

Sau

Incearca sa faci rost de id'ul lui, daca are, si spune-i totul pe mess.

Pupici:*

4 răspunsuri:
| Eℓℓa a răspuns:

O situatie grea thinking
Cred ca cel mai bine ar fi sa intrati in discutie...pe mes, la scoala
Si sa-i spui adevarul...

| TąNyą a răspuns:

Pai poti sa te duci la el si sa-i spui ca vrei sa va jucati cum erati inainte ca si amici adica exact cum sunteti acum si ca nu e nimic mai mult decat prietenie intre voi.

| Ciufulitu a răspuns:

Pai spune-i...am auzit ca cineva ti-a zis ca imi place de tine.nu stiu ce parere ai tu despre mine, dar eu vreau sa fim prieteni si nu vreau ca o minciuna sa ne strice prietenia. te plac ca prieten si atata tot.

| Emena a răspuns:

In primul rand e un copil.si cand va intalniti. zii pur si simplu, ca nu iti place de el.si ca vreti sa fiti prieteni