"O prietena... am ales sa inchei prietenia cu ea...va rog din suflet sfaturi"
n-ai ce sfaturi să ceri, ai lăsat-o (baltă) și gata. Case-closed!
Domnul Hristos a murit pentru fiecare om - și pentru cei buni și pentru cei răi. El S-a rugat pe cruce pentru binele celor care Îl răstigneau. La fel trebuie să ne purtăm și noi cu cei care ne fac rău.
Știu, este imposibil pentru natura umană să facă asta; dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putință.
Noi trebuie să căutăm să cunoaștem pe Dumnezeu. Și odată ce Îl vom cunoaște Îl vom și iubi, și vom dori să trăim iubind oamenii și chiar pe vrăjmașii noștri, așa cum a trăit și Domnul nostru Iisus Hristos.
Perioada de adolescentă nu este pentru a face prietenii cu persoane de sex opus. Adolescenții nu știu ce este dragostea. De aceea ei se rănesc cu ea și îi rănesc și pe ceilalți. Adolescenții nu iubesc pe oameni. Ei trebuie să cunoască pe Dumnezeu. Aceasta este cea mai înaltă și mai sfântă educație pe care o poate avea omul. Noi trebuie să fim legați de Dumnezeu prin Duhul Sfânt. Viața aceasta scurtă, limitată, nu este decât un timp de probă, un timp de formare a caracterului pentru viața veșnică.
Oamenii vor fi judecați. Cei care au făcut binele celorlalți vor învia pentru viața veșnică; iar cei care s-au jucat cu sentimentele, cu inimile celorlalți și au călcat în picioare demnitatea altora, vor fi înviați pentru judecată, și apoi pentru moartea veșnică.
O carte bună pentru tineri este "Minte, caracter și personalitate". O găsești în librăria SolaScriptura din localitatea ta.
Stii cum se numeste ce-a facut "prietena" ta? Bullying.
Lipsa ta de reactie a fost un semnal pentru ea ca poate continua.
In orice caz, acea persoana e un om toxic. Stai departe de ea.
Invata ceva din experienta asta si nu lasa sa se repete pe viitor.