| Momo_4574 a întrebat:

Vreau un sfat.Sunt prea timida iar acest lucru ma indeparteaza de multe persoane si sunt non-sociabila. Ce sa fac sa imi revin?(din cauza asta multe persoane ma dau la o parte, si ma simt destul de prost fiind singura care nu isi are lcoul )

3 răspunsuri:
| liveincolors a răspuns:

Fa ceva prin care sa-ti demonstrezi tie ca nimeni nu-ti este superior si ca poate esti mult mai buna ca multi altii. Gandeste-te ca vei avea multe lucruri de castigat daca iti vei infrange timiditatea.

| BUFU_7128 a răspuns:

Incearca sa te bagi in vorba cu totihappy. si eu am avut problema astatongue, sa nu te mai gandesc cand spui ceva, spune direct, eu vroiam sa zic ceva, dupa, ziceam tot in minte lasa, sa nu par nesimtit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

#

am o problema imensa! simt ca traiesc un cosmar. pur si simplu vreau sa ma trezesc. Am incercat sa scap de timiditate de multe ori da atunci cand dau drumul la "gura" incep cunoscutii care ma stiu timida (Exemplu colegii) sa zica"uite vorbestee cum de?" numai sa ma faca sa ma simt prost si ce e rau e ca reusesc. Ma simt foarte rau si in mine imi zic sa nu mai imi dau drumul never la gura. AH si mai am o problema giganta ma rosesc foarte foarte tare. credeti-ma si daca imi zice cineva numele! vaima simt bine doar in cercul meu restrans de prieteni crying helpp!