| Ctynnaa a întrebat:

Vreau un status in care sa se vada ca m`am maturizat si mi-am schimbat comportamentulwinking pls dau >funditabig grin

Răspuns Câştigător
| deNnisH`A>* a răspuns:

Vreau d acum sa incep o noua viata, vreau sa arat tarfelor o alta fata.

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Eeee...
status
pai daca chiar vrei sa se vada asta, arat-o, dar nu printr-un status, e chiar o dovada de imaturitate.straight face

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceputlove struck...
Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri. Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri."
O sa iubesc ce-mi place. O sa uit ceea ce ma doare. Nu o sa iert ceea ce mi se greseste. O sa fiu buna cu cine merita! Si rea cu cine trebuie!
Las in spate amintiri ce dor, n-am nevoie de aripi sa zbor!"
Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste. Cand destinu-ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
Am pus suflet in cateva momente ...De azi spun STOP Sentimente Deci din nou cum am fSt fata buna nare rost "

Sper ca am ajutat!

| Derye a răspuns:

Daca pui un asemenea status sigur nu te'ai maturizat!
Pune un status care sa nu aiba legatura cu NIMIC de genul asta, maturizarea nu ti'o impui tu, ea are loc inconstient.

| αℓγήα ツ a răspuns:

MDa, e cam greu de gasit dar poate`ti plac astea:
Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza
Cand ma voi maturiza... Cu siguranta vei afla dorinta mea
Ai spus ca ma vri mai matura, dragostea este un razboi; dragostea este o maturizare... ajuta-ma sa ma maturizez!happy
Esti mult prea copil sa intelegi ce simt! Esti mult prea imatur sa intelegi ce vreau sa zic!
Apar in fata tha` zambind, a 1000`a oara` te surpind.` Iar thu` nu stii`, spui ca sunt` doar un copil. cu pasul meu inca` fragil... apar in viata tha subtil
nu sunt prea, preap, prea dar sper ca tiau fost de folosbig grin

| deNnisH`A>* a răspuns:

Scz... m`am incurcat ioh: ii `fata` nu `fata`big grin
phoii mersi d funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca asta: "Sunt un copilash rebel si natang, maturizat subit din dorinta de a sari peste mizeria asta de adolescenta. Uof, viata mea&dusmanii mei"