Cel mai tare site cu statusuri din toate categoriile chiar aici:
http://www.statusuri.ro/ Funda?
Mersul meu de scena Te baga in dilema Vorbesc ca O profesoara… cu un cuvant te bag in Boala pozez pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy
; x
Fite gesturi si tupeu
Asta talentu` meu
Pe ecran da fb
O printesa asa ca mine!
Stiu sa`nvart totul in loc
Dobor prostii dintr`un foc
Sunt o diva smechera
Hai fa paji si gura mik!
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambest
stiu cand sa fiu suparta, stiu cand in ochii tai sa fiu Cea mai importanta fata!
Am invatat sa zambesc.cand totul mi se parea pustiu.
M-ai invatat sa iubesc cand eu credeam ca s-a terminat totul!
Te iubesc! am scris pe zapada, dar razele soarelui vor sterge aceste cuvinte:Te iubesc am scris pe plaja, dar un val obraznic v-a lua cu el in adancuri aceste 2 cuv:ESTE SCRIS TE IUBESC IN INIMA MEA SI DE ACOLO NIMENI NICIODATA, NICIODATA NU V-A PUTEA SA LE STEARGA! pentru ca te iubesc! si o sa te iubesc cat voi exista
Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie… cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger!>; d<
"Baietzii au balansu` lor fenomenal, Dar intotdeauna fetele au rolu` principal.;
Dati'mi un vis sa pot trai [] Realitatea ma omoara []
Sunt DuLcE sI aMaRa cuminte sI vUlGarA OrIcUm aS Fi sunt rara si RaMaN orIgInala!
Danseaza ca si cum nimeni nu te-ar vedea Canta ca si cum nimeni nu te-ar asculta Iubeste fara teama ca te-ar putea rani cineva.Si traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima din viata ta:X:X
M`au ranit persoane dragi. Dar poate asa le e firea :-; x"
●E doar o fata cât se poate de obisnuita.Nu are absolut nimic special. Are zile când parul` îi sta ca naiba.Si zile in care arata extraordinar`!
"Nu mai sunt copilu cu slabiciuni de alta data/Acum sunt slabiciunea altora c-am caracter de piatra."
Poate ca undeva exista ochii pe care niciodata nu i-am visat. Poate acum ei ard in lacrimi, sau poate stralucesc de fericire.Cineva in lumea asta ma iubeste si va fi acolo mereu pentru mine,pina in ziua in care vom fi impreuna.
DuReRea` Te`a MaTuriZat,Te`a Pus Pe gaNduRi, Te`a InvaTat Sa CiTesti` PriNtre` RaNduRi`, SteRgi O LaCriMa Da` Nu` Poti` SteRge` AmiNtiRi`FeRiCiRea` O CauTi` PaNa` InCeTeZi Sa respire
"Spune`i stop cand te streseaza. explica`i ca exagereaza.nu intelege? abereaza? spune`i pa si se calmeaza Ce talent si ce parfum au pushtoaicele acum. "
>