Bună.
Auu, păi, poliţia trebuie să rezolve asta. Şi tu chiar crezi faza cu bomba? Umblă la intimidare. Când te mai ameninţă cheamă-ţi părinţii să vadă. Faza cu parola, da haker, cred. Lasă, că el o să fie pedepsit de Dumnezeu pentru tot ce a făcut.
Baftă. :*
Poti sa-l spui politiei sau sa vorbesti cu parintii tai, si vorbesti si tu cu "hackeru-l" ala si afla multe informatii ca sa il spui politiei. Si apropo stiu prin ce treci sper sa te ajut. Si daca ce ti-am zis nu merge incearca sa vorbesti cu el. Funda?
Păi dacă chiar ţi-a shimba parola, atunci da este un haker sau dacă i-ai zis cuiva parola ta de la facebook si mess poate ca acel altcineva a schimbat`o. Mai bine ai merge la poliţie. Hackerii sunt arestaţi pentru asta.Sau, dacă vei primi un pache nu îl deschide, aruncal undeva într-o zonă pustie.
Bye!
`Paii dragaa, daca te amenintaa cu moartea ar trebui sa-l raportezii la politiee, poate fii un criminall periculoss . Ai grijaa de tinee :-s
Daca ai vreun prieten care sati stie parola e posibil ca cineva vrea sa te enerveze cred ca stii asta in caz contrar...
Ar fi bine sa ai arhiva salvata cu cea vb cu asa zisu hacker si daca nu poti intra pe mess exista un program cu care vezi arhiva ta din pc fara sa intri pe mess deoarece e salvata in pc intr-un anumit tip de folder si cu acel prog poti deschide fisieru
Ps:Faza cu bomba...Ai fi proasta so crezi nu suntem in filme...
iar cu arhiva poti face multe daca o ai salvata e o dovada daca nu gasesti acel program sami trimiti mesaj dar sigur il gasesti pe google
Si pe mine:ODar nu unul ci doi.Bine unul m-a lasat in pace! Dar i-am luat de pe chat! Si le-am dat web apoi mi-am dat bluza jos si atat. Dupa ce am refuzat sa mai continui a inceput sa ma ameninte cu:uite-ti filmuletu! si mi-a trimis ceva, dar nu am luat! Zice ca va pune pe net si va scrie "lucruri urate".Si mi-a dat add de pe 20 iduri! Va jur! Nu mai pot da ignorre e plina lista doar cu el! Are id ceva cu: andrey_blabla2000, apoi apare altu cu 2001, 2002, 2003 si tot asa! oameni buni am dispera trebuie sa-mi fac alt id! Aveti grija cu chaturileSi stia mereu cand intram sau nu!