| BalonaşDulcee a întrebat:

Vreauu si eu statusuri love struck de dragoste, de despartire, de fete smechere orice laughing exemplu "la bisericim`roG pentru tine.Sa`Ti dEa dumNeZeu ce mi-ai daT TU miebatting eyelashes. ca La cate a vazuT ca-mi FaCi. o sa`Ti dea muLTe sa tragiwinking! :X"
"Strange-ma in bratse.Si cand iti spun "Lasa-ma" n-o facee love strucklove struck big hug :*:*"
"Si acasa a ei 0o stiu de fata cuminte’ ca’ joaca binee teatru si pe aman2 ii minte’!"
D'astea love struck vot+funda! garantat :* big hug
pup, multumesc daca ai lasat statusuri :*

Răspuns Câştigător
| Piuliță a răspuns:

Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici, de unde doar strigatele mai amintesc de mine…

- Am invatat ca dureaza ani sa castigi increderea si doar intr-o secunda poti sa o pierzi!

- Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba… te-am pierdut pe tine… sad

- Am intalnit un inger… mi-a soptit sperante… l-am privit orbind… m-a atins visand… l-am parasit plangand…

- Am un caracter puternic… imi place sa fiu EU… sa nu arat tristetea din sufletul meu!

- Azi este doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…

- Cand iti voi revedea zambetul atunci imi voi da seama cat te mult mi-ai lipsit.

- Cea mai calda iubire are cel mai rece sfarsit!

- Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca nu iubesti?

- Cumva in adancul sufletului simt o raceala, iubirea ta s-a stins si o data cu ea flacara ce ma tinea viu.

- Da, esti unica, dar nu mai esti unica pentru mine…

- Daca as sti ca maine voi muri, ultimele mele cuvinte ar fi „Te iubesc"!

- Decat in rai singura, mai bine in iad cu prietenii!

- Dorul este focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.

- Dragostea este ca un fulg de nea… coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste…

- Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea! Nu lasa ca lumea sa schimbe zambetul tau!

- Imi spuneai ca sunt un inger pentru tine, acum stiu ca-n serile senine, uneori si ingerii mai plang.

- Inima ta nu mai este deschisa pentru mine… asa ca trebuie sa plec… te-am iubit atat de mult…

- Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum…am suferit prea mult ca sa te iert si acum.

- Iubirea incepe cu un zambet, continua cu un sarut si se apoi termina cu o lacrima.

- Lacrimile m-au cuprins / Sufletul imi este prins / Inima imi e lipita / Si iubirea sfarsita.

- M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…

- Mai pot spera acum ca norul de deasupra mea se va risipi… daca dragostea noastra a apus…?

- Ma simt ca prins in lanturi de iubirea ta si simt ca nu ma pot elibera.

- Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cel care merita, nu te va face sa plangi niciodata!

- Nu te mai pot iubi pentru ca m-ai spulberat cu nepasarea ta distrugatoare.

- Nu-mi spune nimic, este mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…

- OFFLINE pentru fericire…ONLINE pentru lacrimi…

- Pentru a da gres trebuie exercitiu… si eu ma simt foarte bine antrenat.

- Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, insa indiferenta mea ti-o daruiesc cu multa dragostea. De ce sa plang atunci cand pot sa rad?

- Sper sa ca stii ca inca se mai vad ranile pe care mi le-ai lasat odata cu plecarea ta.

- Trec peste tot si toate cu un zambet, dar peste despartirea noastra nu pot sa trec decat plangand.

- Trenul a plecat si se scurge pe sine… adio iubire, dar ramai cu mine!

- Tu ai fost doar o lectie pe care a trebuit sa o invat, acum este timpul sa invat si altceva!

- Un zambet inseamna fericire, dar o lacrima nu inseamna neaparat durere. Poti plange cand esti fericit, dar nu poti zambi cand inima iti plange.
Nu te SuPaRA baiatu meu nui nik de kpu taw.Nu vezi cat ai dekzut.Umbli cu ‘FeTe’ kre se f*t…M’ai lasat p mine pentru ea.N’am sa te iert in viata mea.winking
♦Imi Spuneai K Sunt Un Inger Pentru Tine…st cuv cu kre u inima mi-ai frant,acum stiu ca-n serile senine,uneori sh ingerii mai plangsadsadsad
♦Te uiti ca Fraierul in trecut.Abia acum Iti dai Seama ce`ai Pierdut.Cand ma Vezi ca Zambesc frumos. Iti dai Seama ca esti cel mai mare Prost !laughing
♦cine ne iubeste ok cine ne barfeste ne pisham pe eirolling on the floor
♦Sunt m0ftur0asa uneori.Chiar dk`n`am nc` un m0tiv.Sunt mult prea rasfatata une0ri.Dar nici0data asta nu`l va deranja.El ma iubeshte asa.
♦Razbunarea nu-mi aduce satisfactii.insa indiferenta mea ti-o daruiesc cu multa dragoste}{De ce sa plang atunci cand pot sa rad?
♦Am ramas la fel de innocenta.diferenta este ca acum nu imi mai este frica de aparenta…iubesc p cine ma iubeshte.
♦Am invatat sa respect .ea respecta doar banii.am invatat sa lupt singura.ea e zero fara tati si mami.stii ca u ai aleas.eu am drumul meu acum.al tau e’n celalalt sens
♦Pentru Un Moment…Am Crezut Ca Ma Vei DiStruge ~ Dar Uite`ma Acum Sunt Tare Si Chiar Foarte DoOlce love struck"
♦Cum vrei sa ai cand nu iti dOresti?Cum pOti sa ceri daCa u nu iubesti
♦DeCat in rai sinGura mai bine in iaD cu prieteNiiwinking
♦M`ai avut…M`ai pierdut…Acum ma vrei…Nu se mai poate…Oricare va fi `EA`, Nu va purta amprenta mea :X
♦Mai e putiN , mai e un pic .Pana la maRele nimic .Mai e o cliPa sau un ceaS .Din tot ce-a foSt si-a mai ramas
♦Are tinute la moda si pielea creola, un parfum mult strident si un corp indecent Buze umflate si forme bombate, Vrea in masini cu baieti de-aia fini
♦Tee`Iubesk pana la cer `.Eu st fetitza Ta` .iar . esti Baiatul meu dee` cartierr :
♦""?•°Exteriorul nu conteaza la fel de mult ca interiorul, asa ca, pentru a deveni o tipa cu atitudine, e important sa iti placa ce vezi atunci cand te uiti in oglinda!?•°""
♦Dar indiferent cat de tare doare Tu trebuie sa sti ca-i doar o incercare trecatoare
♦Nu suporti cand ma vezi vOrbind cu altu` Simti cum pulsul iar iti creste …Nu mai ai ce sa repari happy
•Nu te supara daCa l`ai vazut cu vreuna vreOdata La dracu` fata tu esti cea mai importanta•»happy•»
» •"mereu vei cauta la ea ceea ce adorai la mine candva… happy•?-+ •»
» •De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang!happy•»
» •O arzi nemotivat…de ***. Esti timp pierdut…capitol sters Eu am plecat• »»
Suficient de matura ca sa stiu ce vrei . Si suficient de copila ca sa ma prefac ca nu`mi dau seama."
Va veni o data vremea cand in urma vei privi. Ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. Dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIOdATA numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!" :
Nu uita ca tu ai aleS` sa te indepartezi…tSi-am spus ca daCa faci astha nu o sa ma mai vezi winking««
» »Imi zici ca e gOlan…da stiu bine… Dar golanu` asta ma iubeSte pe mine…
Nu E NeVoie Sa Ma pLaca ToaTa Lumea.La FeL Cum Nici Eu` Nu`i Plac Pe tOtsi ! winking
»Am incercat sa fiu cat mai buna pentru tine, Dar si-asa tie nu ti-a pasat de mine. Dar nu`i nimic acum s`a terminat, Tu ai fOst cel care ne-a indepartat. oh go on«?
? Te las sa fi un vagabont… Nu baiat de casa, sa ducem impreuna o viata frumoasa Daca as putea,te-as schimba… Dar am nevoie de un vagabont in viata mea:X?
? Dak eu sunt subieCt de barfa … Atunci tu estio tarfa ! Tu impOtriva mea … Eu mereu deaSupra ta !"?oh go on
? DaCa `ramai fara glaS`, cazi in impas, Eu te ajut sa zambestisi sa treCi de orice drama
Realitatea bate si platoul de filmare…Viata e frumoasa fara efecte spleciale….Trecand peste toate cu lacrimi pe obraz.Tu traiesti doar in amintirile ce mi-au ramas…«
Cum e cand persoana iubita te ignora,cum e cand cel pe kre il iubesti o iubeste pe alta?…….inima iti plange,dar n`ai ce face ! Itzi vine sa urli dar te abtzii,taci,plangi……"«
» FenOmenal delOc` banal dementSal` chiarR fataL ` orinGinal sh `senZual Nu ` creZi ca real?
Am un caracter puternic….imi place sa fiu EU….sa nu arat tristetea din sufletul meu
Fata desteapta saruta,dar nu iubeste,asculta dar nu crede si pleaca inainte de a fi dezamagita
Zambeste celor care te urasc……Sa simta ura ta….Zambeste celor kre te ubesc…Sa simta dragostea ta…Iar daca cei pe kre ii ubesti…Te ignora…Zambeste sa simte indiferenta ta…
De cate ori vei privi cu ura si manie de atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie
Lasa’ma cu textele…ca iti pasa sau conteaza.lasa’ma cu lumea kre nu ma agreaza…aproape tot ce mi’am dorit am obtinut….si daca nu a fost asa.a fost pentru.ca n’am vrut!
Stiu ca sunt diferita in felul meu,si ca uni nu ma plac,nu ma opresc niciodata sa zambesc,chiar daca unora le displac.
Viata-i scurta merita sa o traiesti…. confrunta toate greutatile ce le intalnesti….e foarte important…. sa inveti cum sa trisezi… sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi…
Sa poti sa crezi…Cand unii te insala,….Sa te ridici….Cand altii te doboara,….Sa poti pastra….Cand altii vor sa te alunge….Sa razi chiar daca sufletul iti plange…….Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE
Zambeste mereu…chiar daca ti-e greu…chiar daca te doare…Zambeste…Fii tare…Viata DiVeLoR…mOaRtEa tAr***oR.:
Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea ! Nu lasa ca lumea sa schimbe zambetul tau oh go on
ThE uItI lA mN iNvIdIoAsA pHe sUb BrEtOn DaR eO ThE vAd MaI pIeRdUtHa ca Un ApEL Pe TeLeFoN:X:
Complimentele tale nu ma ridica!criticile nu ma coboara!sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altzii sa fiu!nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot!sunt ceea ce sunt!iar daca nu`ti convine nu ma plang
""uiTa`te atent … nu InSiSteNt …priVeStHE dAr nu aTinge …tE pOt resPiNge ! viseaza …dorEsThe ! DaR In REalitAte Nu Ma PoTi AtIngE!"".""
Minti ieftin si prost,iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceasi fata cuminte cu ganduri rele in minte…
Dragutza cat sa te faca sa te intorci de 2 ori,dulce suficient de mult, putin nebunatica dar nici salbatica, genul de fata care te face sa zambesti…smugsmug
uita`te dar nu atinge, atinge dar nu gusta, shy dk totushi gusti, sa nu inghitzi;x
un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere.Potzi plange cand ejti fericit,poti sa razi cand Inima">inima iti plange….

4 răspunsuri:
| ArtemisD a răspuns:

♥Telefonul il strang cu obsesie in mana.Nu stiu cum sa fac sa te sun. Dar simt ca totul e degeaba. Este fara rost Si stiu ca ziua asta. Imi va merge prost.Sau link-ul asta:
♥Telefonul il strang cu obsesie in mana.Nu stiu cum sa fac sa te sun. Dar simt ca totul e degeaba. Este fara rost Si stiu ca ziua asta. Imi va merge prost.

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| Claudiaeredit a răspuns:

*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.

Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *

| Puff_5570 a răspuns:

Daca n-ar fi fete ce-ar face baieti? ar merge pe strada sarutand peretiiwinking...laughinglaughinglaughing