| Sory a întrebat:

Vreti id-urile lui Phoebe Tonkin, Claire Holt si Cariba Heine?

183 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da desigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da le vreau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cacatu dracu nici nai idurile lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri la yahoo si dai la mail acolo scrii vechiul id si parola apoi completezi tot ce este pe pagina noua in afara de codul postal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care e id-ul lui selena gomez adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marsh wey.ca id'urile tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

winking id urile sunt pheobe_tonkin claire_holt [ nu-s asa sigur ] si cariba_heinewinking p rikki am avut-o si eu in lista si tot scria bye laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vreau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hgtdur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca ele au timp de mess nu prea credd! rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing ce loser

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mi-l dai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prosti si idiul este trucatlaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai frate aste creca nici nu sunt adevarate. doar este una si vb cu ea si vb in romana asa avem si eu id lu cariba si vb cu ea in romana este o prostie. du-te in austria sau canada te intalnesi cu el si le cer cum a facu eu odat cu un italian doar ca venit in Romania si am vb in italiana a fost super si am acum am id-ul lui dar vb in iatliana sau engleza NU IN ROMANA

| Teodoruka2001 a răspuns:

Deci voi chiar nu sunteti normali! Cum sa credeti asa ceva? Eu am id-urile lor! Phoebe mi-a dat de vreo 5 ori web, Claire de vreo 3 ori si Cariba de 2 ori ca i s-a stricat webul. In fiecare zi tin legatura cu ele... Nu ma lasa sa vi le dau ptc se vor supara pe mine.Au zis sa va transmit ca isi iubesc toti fani toate 3

| Teodoruka a răspuns:

Pai daca vrei sa iti zic cum sa iti faci bine dar te roooog da-mi idul lui phoebe tonkin

intrii pe yahoo messenger jos de tot la mess iti apare "get a new yahoo ID" dai pe ala si iti apare ceva unde poti sa iti faci trebuie sa ai nume prenume varsta peste 18 ani sa tio pui ca de nu nu te lasa doar peste 18 ani eu mi-am pus de 21 ani mno te roooog damile

| iustina_4031 a răspuns:

Esti prost laughing phoebe_ton... ce voiai sa zici? phoebe_tonkin? laughing ba i fratilor, nu-l ascultati, va foloseste... minte doar ca sa ii ziceti ce vrea.winking acum ce vrei sa zici claire are id : claire_holt sau invers laughing ma piciule vezi-ti de desenele tale si lasa blogurile. P. S. mama ta nu te-a invatat sa nu minti? happy

| carmenkamy22 a răspuns:

Tu ai intrebat cum se face un id ca sa faci idurile lor...doamne...

| sergiusurdila a răspuns:

Gura

| simy a răspuns:

Daaaa

| em00kida a răspuns:

Claire Holt stay in my city.She give me her adress. her adress is claire_holt_sweety

| em00kida a răspuns:

Id`ul lui ema e claire_holt_sweety... mi. a dat web si am vazut. o happy