Bai frate aste creca nici nu sunt adevarate. doar este una si vb cu ea si vb in romana asa avem si eu id lu cariba si vb cu ea in romana este o prostie. du-te in austria sau canada te intalnesi cu el si le cer cum a facu eu odat cu un italian doar ca venit in Romania si am vb in italiana a fost super si am acum am id-ul lui dar vb in iatliana sau engleza NU IN ROMANA
Deci voi chiar nu sunteti normali! Cum sa credeti asa ceva? Eu am id-urile lor! Phoebe mi-a dat de vreo 5 ori web, Claire de vreo 3 ori si Cariba de 2 ori ca i s-a stricat webul. In fiecare zi tin legatura cu ele... Nu ma lasa sa vi le dau ptc se vor supara pe mine.Au zis sa va transmit ca isi iubesc toti fani toate 3
Pai daca vrei sa iti zic cum sa iti faci bine dar te roooog da-mi idul lui phoebe tonkin
intrii pe yahoo messenger jos de tot la mess iti apare "get a new yahoo ID" dai pe ala si iti apare ceva unde poti sa iti faci trebuie sa ai nume prenume varsta peste 18 ani sa tio pui ca de nu nu te lasa doar peste 18 ani eu mi-am pus de 21 ani mno te roooog damile
Esti prost phoebe_ton... ce voiai sa zici? phoebe_tonkin? ba i fratilor, nu-l ascultati, va foloseste... minte doar ca sa ii ziceti ce vrea. acum ce vrei sa zici claire are id : claire_holt sau invers ma piciule vezi-ti de desenele tale si lasa blogurile. P. S. mama ta nu te-a invatat sa nu minti?
Claire Holt stay in my city.She give me her adress. her adress is claire_holt_sweety
Marius339 întreabă: