Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Mie personal imi place la scl foarte mooooooolt!
Hey!
Pai abia astept si nu prea.Partile bune:
Imi place foarte mult sentimentul ala pe care il am atunci cand se aude soneria(mai ales dupa ora de chimie/mate/romana/fizica), imi place foarte mult sa-mi vad colegii, si profii, sa vad daca mai vine vreun coleg nou, sa-mi cunosc noii profi(o sa am 2-3 profi noi).
Imi place si ca eu invat la etajul 2 si vizavi de scoala este o casa in constructie, si intr-o pauza un coleg a inceput sa rada si ne-am adunat toti acolo si am vazut un muncitor care se schimba si avea chiloti rosii (ce am mai ras! ).Mi-e dor sa-mi copii temele de la altii, si la randul meu sa mai dau la copiat atunci cand stiu.Mie dor si de sentimentul ala cand mai este o ora si ai scapaaat! .
Partile rele:
Anul asta insa o sa am mai multe ore .O sa am si o materie noua: latina.O sa dau o gramada de teze si teste+testarile nationale de la sfarsitul anului(am trecut a 8-a).O sa am o tona de teme.
Parca as vrea sa inceapa scoala, sa mergem o saptamana la scoala si apoi sa ne continuam restul vacantei de vara .
O zi frumoasa!
Pe de o parte da ca ma plictisesc acasa pe de o parte nu fiind ca am de invat.
Ooo eu sunt micuta trec clasa a 6`a si sincer mi`e dor de colegi si m`am saturatde plictiseala din vacanta ca n-am mai mers nciiunde [ doar la cheile nerei unde mi-am pierdut timpul numai ozi. pff] si pe de o parte cand ma gadesc la teme...
Hei.
Vreau, pentru ca intru la liceu si totul o sa fie nou. O sa fie ca si cum o iau de la capat. Colegi noi, profesori noi. Sunt curioasa sa vad ce va fi.
Tu?
Si da si nu. Da pentru ca ma voi intalni zilnic cu prietenii si nu pentru ca detest temele.