Buna!
Uite! Zbor Peste târfe şi părerile lor! [Nu-mi doresc niciodată perfecţiunea,există defecte după care alţii înebunesc.]
Ramai asa cum esti acolo in lumea ta Nu vrei sa schimbi nimic dar atunci nu ma schimba
Imi place sa fac tot ce`mi trece prin cap`>:]! Fara regrete, fara alte sentimente`:]! E bine sau rau, o fac in felul meu`!
Pt. unii frumoasa pentru.altii urata.pentru.unii dulce pentru.altii copilaroasa.de unii iubita pentru.altii nesuferita.de unii apreciata d altii criticata.asa va fi mereu si asta sunt EU
Sunt cuminte si te fac doar din cuvinte.
am talent, m-am nascut la ciuda ta, stiu ca nu ma poti suporta merg incet inspir talent :X si strig tare copia n-are nevoie valoare
da ma da spui ca nu ma suporti dar te uiti la mine de parca imi esti fan voi zdrente nu prea va uitati in oglinda pentru ca sigur va veti speria de voi
Esti patetic si tu stii nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’ hai c’o faci pe idiotul
Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.
Nu’mi place sa mi se spuna ce ar trebui sa’mi placa Nu’mi plac cei care vorbesc cand ar trebui sa taca Nu’mi place sa mi se spuna ce ar trebui sa fac Nu imi place sa renunt la ceva sa fiu pe plac!
sunt fetita rea
ai ceva impotriva mea?
hai incerca sa ma opresti
ca te iau doar cu povesti
Multe barfe multe tarfe asa-i viata cand te`apuc greata daca vrei iti dau eu un subiect de barfa viata`i cea mai scumpa tarfa
seNzatii extreme. cand e v0rba`de belele noi stim sa fim fete reLe`. nu ne doare`, nu ne pasa, ne vedem de viata noastra
Am talente, am tupeu, da n'o fac nu'i genu meu
♥Mandria ti-a ramas cea mai mare avere,zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere.
colo sus in cimitir, staw morminthele in shir, mai fha uh misto de mine, k fac loc j pentru tine
nu sunt fata pe care poti s`o prostesti! Sunt fata pe care trebuie s`o iubesti,; Xfata pe care trebuie s`o respecti si tot fata care te va face sa regreti:X!
Eu sunt fericita cand vad ca alta ma imita, Cand mi se face reclama gratuita. Si vorba lumii, chiar daca e rea.E tot in favoarea mea :X
Fiecare cadere ma face mai puternica, fiecare tradare ma face mai tare, fiecare barfa ma face mai importanta
Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data.Dar acum sunt o alta fata!
Minti ieftin si prost,iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte
Nu exista moarte doar cea mai simpla cale de scapare.
Nu` te` ingrijora` din cauza` oamenilor` din trecutul` tau`. Exista` un motiv` pTr` care` nu au reusit` in viitorul` taw`!
• Dragoste = atractie trecatoare urmata de traditionalul : Du-te dracu! :].
"Ce le tot pasa pe cine iubesc,cu cine vorbesc,de ce imi spun cum sa traiesc? E treaba MEA cum ma imbrac si doar a MEA cand ma dezbrac cu cine,cum, unde si cat!
-Vorbeste mult, e stresanta, râde întruna si fara motiv. Prin felul ei de a fi te face sa o adori.
-O vezi cum pleaca, cu ochii goi. Esti prea mândru sa o opresti. Crezând ca vine inapoi.
--Mai stii? Iti placea sa o vezi razand.Ea tot cu zambetul a ramas, tu tot cu ea in gand!
--stiu cand sa rad, cand sa fiu suparata, cand in ochii lui sa fiu...cea mai importanta fata
-Are o aura ce te`atrage, Stie ca o placi, de`aia nu te lasa`n pace.
D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg. inima? Pt. ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti
Ai crezut ca faci ce vrei
Dar ai scazut in ochii mei
Daca te purtai discret
Te consideram destept
• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •
Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea!
Te doare cand vezi ca nu-mi pasa.Si iti zic mereu "Numai Conteaza,Lasa"!
[. stii? Orice s-ar intampla EA mereu va lupta]
Deviza lumii mele este:
-Zambeste si Ataca []
-Triseaza si Castiga []
o• ` Ca amintire `? Iti las ` Un autograf ` :]? Semneaza ` " domnisoara ` :* Care te-a ` Dat :* Peste cap `? `! ""
E atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie niciodata.
Nu mai e Ea Fetita ce tacea! Astazi iti spune PA,ieri poate'i pasa.
Ji daca nu te mai uitSi la mine Ce? mahh stiu ca esti cu ea si la mine salivezi! :*
Cu indiferenta ta m-ai facut mai tare; acum nu-ti convine dar incet, incet calc pe urmele tale si abia acum vezi si tu ca indiferenta doare.
Eu si Tu?! Neah. Eu si atat!
" Buna " - Pff. asta era in generala. Acum e boboaca de liceu si e dementiala!
Cui ii pasa de ceea ce fac eu?
Cui ii pasa de ceea ce zic eu?
Eu sunt asa si asa voi ramane
Niciodata nu ma voi schimba[]
Stii;>.; x Dorintele sunt pe gratis >;] Eu Nu!; x
# Ramai cu ea. asta ai ales merg pe drumul meu. Al tau?! Scumpule, e in celalalt sens
Traiesc Din Fantezii, Visez La Nebunii E O Poveste` Pe Care O Stii
Poate m-am schimbat sau poate doar m`am saturat
• Iubeste`o nu`mi pasaa Pastreaz-o` de tot`, iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe bot •
@. Şi mă gândesc la ce nu e permis. La ce e interzis. La ce eu numesc : vis!
Fiecare` barfa ma face mai IMPOrtaNta sau mai BN nu vB fAR` SA stII`NU Te da ce NU poti SA Fii!
Poate nu arat asa de bine ca ea Poate nu stiu sa fac ce face eace stiu eu sa fac stii doar tu Ce stie ea stie tot orasu,
"Voi fi intotdeauna aici pentru cei c mi'au fost alaturi la bine si la greu, iar pentru cine nu feritzi'va d ziua in care am sa prind tupeu "
Sunt Simpla Dar prea complicata Iubesc dar Urasc Iubirea Ador Soarele dar Intzeleg Ploaia Sa nu`mi faci Rau Sunt atat d Inofensiva inkt o sa`ti Para Rau
ToT ce`i` interzis eu` prea mult iubesc`! Unii spun ca tine doar de eticheta.Ne` pisham` pe toti care ne critica in ordine alfabetica!
"Face pe inabordabila e un joc ce`l face des si joak bine rolul inocenta chip pervers:X
Are doar 13 `ani`.nu stie ce simte :X.Azi tine la tine mAine poate te minte :p
Am RaMaS La fel De InOcEnTa~~ DiFeRenTza E Ca AcuMa Nu ImI Mai E FRiCa De .A.P.A.R.E.N.T.Z.E. ~~~ -Mi PaSa De Ei: Iubesc pE ciNE ma iUbeStE
. niciodata nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! cand toti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`?!
o vezi? nu e trista, chiar deloc.zambste suav, are privirea de foc.E dulce si o iubesti stii bine.dar ea, deja nu se mai gandeste la tine
Suntt` InGeR` In` PreZeNtZzA` Si` Demon` iN` ESeNtZzA`.
. suntem fete ^^ALINTATE^^pe baieti ii dam pe spate suntem fete frumusele fara ^^FITZE^^ si ^^REBELE^^
sa poti sa fii aceeasi cand totul e schimbat sa poti sa fii indiferenta cand totul te-a marcat[; x]"
[•] Ratezi cei bun, iti spun FanteziiLe tale se prefac in scrum acum E ca un joc Pana La finaL O sa cedezi! [•]
Dau rime coerente Te ard la sentimente Tsi se pare un miraj Fac ce fac si te scot din peisaj:d
Nu` te` ingrijora` din cauza` oamenilor` din trecutul` tau`. Exista` un motiv` pTr` care` nu au reusit` in viitorul` taw`!
crezi ca mã faCi gel0aSã cu tâRfa taa?
Nu bãiaTulee!
Chiar nu`mi paSã d Ea.
asta esTe ca sã vaDã "prieTena taa"
cã tot ew sunt viata taa.
nu mă cunoşti. spui că sunt fiţoasă.te privesc atent şi.ţi spun: chiar crezi că.mi pasă?"
Imi place vrajeala ta, dar nu intelege gresit! Daca ti-am zambit odata NU inseamna ca m`ai
vrajit!
Nu te sPeria`
Daca’ sunt fata rea`
Era sh’ timPu’ ca sã sPun sh’ ew ceva
stiu ca’ nu`ţi vinE sã crEzi
Cã nu te mai d0rEsc
Saw sã`ţi mai ş0ptEsc cuvinTe dulCi.
Qm ar fi "te iuBesc"
Nu mã mai 0b0sEsc!
în mintea lui eşTi numai tuu’=p~
nu ştie ce sã faCãã.
Îi eşti draGãã’.
Da’ când te vede.
Preferã sã tacã!
Şi eşTi c0nşTienT cã nu`mi face bine`.
Da’ 0rg0Liu tãw’.
E mai pResus de "iubire"
ai nevoie de o0 fata cu fLer`.
care sã`ţi dEa un pic de character`!
Puţinã sare şi puţin piper`.
asta e tot ce vreau sã îţi ofer`!
.• `•. Nu sunt perfecta, dar de ce m'as schimba cand prietenii ma iubesc si asa?• `•
Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesc din nou`. asta`i tot ce conteaza`.
Cu indiferenta ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ti convine dar incet, incet, calc pe urmele tale. Si abia acum vezi si tu că indiferenta doare.
Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna.E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez
Hai nu pune botu`, esti copil? Daca ti-am zis c`o sa vin, o sa vin.;;
Ma amuza baieteii care se vaita ca au suferit din dragoste, Si ca nenorocita dracului ce a îndraznit sa le faca.V-a ranit orgoliul, baaah, nu sentimentele!"""
Baieti ca tine gasesc peste tot, poti sa pleci Ma doare`n cot, hai bye`bye... Ramai cu bine. Vezi ca intreaba curvele de tine
"Si nu-mi spune "soro" daca nu esti fica lu`mama.Sunt putini cei care ma cunosc.ma stiu o gramada. Unii stiu de ce-s in stare, restul nu vor sa creada!"
"Am sa trec si peste asta Ce va fi, va fi Am sa strig iar 'Asta-i viata' E si maine o zi
Sentimentele au cazut acum peste trupul meu:X.Mai ales cand am simtit din plin sarutul tau :*. In brate sa te strang
Te Iubea Fraiere! Chiar Te’a Iubit Candva; x Priveste’o Dar Stai Departe, Acum Nu Te Mai Vrea! E Mult Prea Tarziu Pentru Regrete, Tot Ce’si dOreste e Sa pOata Sa Te Uite
Traiesc intr-o lume de vis. unde totul e permis!:-x
PahareLe sus shamPania sa Curgha :X RespecT pentru FeteLe Care Iau FaquT Pe Fraieri Sa PlanGa
Spui K`i pushToaik si nu`tSi plaje aJa.dar Aja cum e ea. ti-a furat inima?;>
ImpReSii de daMA cNd loMEA ma AclAma. Tu vrei Un fiLm ERoTIKk.hee hee Dar o Sa IaSa o DRaMA!
diamantul? nu defineste STRALUCIREA! si chiar nu am nevoie de un Rolex ca sa stiu cat e ceasul.sa nu uitam ca exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani
Iti place chiar daca` nu`tsi gasesti unele cuvinte. Iti place cum iti spun asa, s` fi cuminte!
nu voi mai privi in trecut indiferent de cat ma doare.de acum in colo ii calc pe toti in picioare, in fata mea nu vor mai avea valoare, decat cateva persoane.
Daca nu esti tu.ti-am spus mereu, va fi ALTU`! Inainte sa fi tu. ghici ce? A fost ALTU`!
revino-ti in fire! E-o linie extrem de subtire intre indiferenta si nesimtire
Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat.
Vreau ceva doar pentru mine, ca stiu cum sa-mi mearga bine, daca ma intreb de tine du-te tare cat te tine!
Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, si daca totusi am pierdut ceva, inseamna ca nu-mi trebuia
Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
Ma vrei inapoi? Eu nu, iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang. Am mai crescut
Am ales sa traiesc discret in fata ta.Nu ai nevoie sa stii ce se intampla cu viata mea.
Poate ca m-am schimbat.Poate m`am saturat.Poate nu vreau sa aud. Poate ca imi e de ajuns. Poate ce a fost s`a dus.
Atunci cand vei vrea sa o incanti cu vorbe frumoase, sa-ti aduci aminte ca ea nu mai crede in povesti.
Spui punct`. Dar Nu se termina Niciodata`! Pentru ca Te atrage ca nici O alta fata`!
Si când te vad întâmplator imi aduc aminte de tot ce a fost, dar uitându-ma înapoi îmi zic: "Chiar n-are niciun rost!
Degeaba te holbezi la mine ca nu-mi pasa de tine.
Mereu vei cauta la ea.Tot ce adorai la mine cândva.
Si intr-o zi vei cauta privirea mea in fiecare "ea" din viata ta.
Din dorinta de a fi destul de buna pentru tine, am devenit mult prea buna pentru tine.
Mereu imi ceri sa am rabdare.Stii ce scumpule? Ramai cu fanele tale!
Degeaba imi spui ca ma iubesti cand tu nu imi dovedesti.Asa ca mai bine taci din gura si gaseste alta minciuna.
Te va privi de sus.caci pentru ea esti DUS, de-acum o vei visa. Dar nu o vei avea.
Crezi ca ma faci geloasa? Nea`h nu imi pasa, ramai cu nasoala ta.Te pupa amica ta`.
O sa iti aduci aminte de 1000 de ori ca ai avut odata o papusa.
Nu mai te gandi la el, ca -ti pierzi timpul! Orice usa inchisa inseamna Va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta… iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta
Stii ca nu poti sa pacalesti pe nimeni, dar in fine. sunt ca si Smiley, oficial imi merge bine.
O fata buna poate sa devina repede rea asa ca date`n sange si nu te mai baga atat in viata mea >:p
Zambeste iar si priveste putin. Orice pahar jumate gol mereu e si jumate plin
Dar stii ca ea poate s`aduca o schimbare:X pe drumu vietii tale:X sa`ti mai spele inima:X Ea.Nu`i ca restul.Ea`i Pur si simpLu Ea:X
Vorbeste mult, e stresanta, e zbuciumata, râde întruna si fara motiv,dar prin felul ei de a fi te face s.o adori
C ' te uiti mah asa? Obisnuiestte-te ca d acum nu mai sntt` a Ta!
Hai zambeste, vreau sa te vad fericit Vreau sa stiu ca esti constient Dc nu ai ascultat tu? acum nu? mai pot face nimic pentru tine iar prieteni tai unde sunt acum?
Cand o vei imbratisa te va durea. Pentru ca in ochii ei se va reflecta doar imaginea mea., stai linistit nu ma ranesti Chiar ma amuza sa realizez cat de putin GANDESTI!
o privire nu este decat o ratacire venita pe moment, neinspirat, si zugravita-n minte ca sa doara intentionat
Cand zambesti imediat ma pierd de tot dar nu-i nimic,lasaa ma doare'n kothh.
Nu e nevoie sa ma placa toata lumea. la fel cum nici eu nu plac pe toata lumea!
A inceput sa zambeasca mai des. Iar ei intorc capul plini de interes. Ce a fost sau nu in trecut. Acum ea a uitat de mult
Ti'ai placut viata Ti'ai facut viata.da ai pierdut persoana care te iubea si tragea cu tine in schimb ai castigat multe tarfe
Te'ai intrebat vreodata cate ai putea sa pierzi. Daca ma dai la o parte si nu ai sa ma mai vezi?
Zambetul meu ca de copil [nu] se razbuna.
nima demult iti apartine tie, tu ai transformat drama noastra-n comedie.
Nu incerca sa-i minti ca EA e doar o oarecare, Ca ei stiu ca amintirea ei inca te doare!
Am crezut in ochi sinceri si, da, m`am ars.Am vazut in oameni ce nu vroiam sa vad vreodataIubirea si ura cum lovesc ambele deodata!
Imi mai zboara pe la urechi un "Buna. Stii, ne'ar sta bine impreuna". Dar eu ma pierd din ce in ce mai mult prin lumea asta nebuna.
Eram in stare. intr-n zambet sa gasesc raspuns la orice intrebare.
o prietenie incepe cu un zambet, traieste printr.o lacrima si se termina cu un sarut
Intr-o zi iubirea s-a intalnit cu prietenia. iubirea o intreaba pe prietenie: daca eu exist, tu ce rost mai ai?::prietenia raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima
Prieteni adevarat? ha Nu exista! Toti, mai devreme sau mai tirziu te tradeaza! Prietenii se schimba, iar tu ramii acelasi!
Ma inec in lacrimi si mor de durere! si nimeni nu-mi vine in ajutor! Concluzie: Prietenii nu exista!
Sa nu-ti fie teama de dusmani! Ei pot doar ucide! ie-ti teama de prieteni!
Sterg din telefon numarul iubitului si celei mai bune prietene! Va doresc fericire, dar deja fara mine sad
TE mindresti ca ai in lista sute de prieteni? ha Eu sunt mindra ca am doi, dar adevarati!
Ma sustin mereu si de cea mai mica urma de speranta.Doborata de voi? Niciodata
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat
Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.
Prietenii adevarati te ridica daca esti jos, prietenii falsi nu-i intereseaza si te lasa jos
Prietenul adevarat se distreaza la tine acasa, dar a doua zi te ajuta sa faci curat, prietenul fals se distreaza, rupe tot si apoi pleaca fericit, nu te ajuta cu nimic
Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap
Prietenii adevarati iti spun " Ce mai faci? ", prietenii falsi cand incep cu asa ceva stiu ca au nevoie de ceva
? El a fost d vina ca de fiecare data.Inceteaza fata sa te mai crezi vinovata.Ti.a promis stiu! Te.a mintit.stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu!
? Banul tine stomacul satul ai buzunarul full da` atat timp cat n-ai cu cine sa imparti e totul nul!
? ii curg Lacrimi pe Obraji `. Vrei sa Le stergi.dar n`ai curaj! Nu e doar o aparenTza! E un gesT de indiferenTza! :*
Adu'ti aminte, intotdeauna ai fost artist la cuvinte si le strang sa ti le'ntorc, fara sa intorc tot ce a fost caci m-am intors de 2 ori si am inteles ca n'are rost!
? orice` ai face. tot` n`ai putea uita` de EA! Ea e` antitodul` tauu` Ea e` cea care` a avut` mereu` grija de sufLetu` tau`!
* Vezi tu?! Ea nu prea stie ce se intampla, dar stie ca o adori! Tu sti ca ei nu-i pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se lasa greu, iti place ca e cuminte Tu nu prea o minti pe ea Dar ea mereu te minte! *
Cand ToTul Se Darama In JuruL Meu. Aminteste-mi Sa Nu-mi Para Rau. Aminteste`ti De Ce Spun Acum. O Sa Ramanem Doar POze Intr`un Album
de` ce mereu` aveti impresia` ca un copil nu poate` sa iubeasca? Si copii au vise, inima, sentimente`. Zi tu de ce? ca eu nu inteleg
SUFLET | de` Copil, | LACRIMI | de` adult Sh` esentZa tare, asta e | FetitzA | Care te-a ridiCat | MEREU | in piCioare`
Traiesc in tara minunilor si toti se intreaba: ''unde? vrem si noi!'', pai asta ba nebunilor!
Multi au ce vor, da` nu`i destul, ca daca ar pica din cer atunci au tot. si nu e cool.
Si in timp ce toti striga ca ai pus prea mult, eu zic '' mai pune! ''
Vrei internet de 555 ori mai rapid? N-AVEM! =]]
Credeai ca timpu` sta pe loc, da` nu e cum ai stabilit
Veneam pe 7 carari mancand pamant cu tot cu flori, in timp ce aia din spatele meu cica ''mai faci un pas si mori!
"Mda e golan___[Foarte bine]___dar gOlanul asta ma iubEste doar pe mine; X
Cu indiferenta ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ti convine dar incet, incet, calc pe urmele tale. Si abia acum vezi si tu că indiferenta doare.
" Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat! "
Nu mi-a placut niciodata sa adun cioburile sparte si sa le lipesc la loc, spunandu-mi ca vasul e nou. Ceea ce s-a spart s-a spart. Si prefer sa-mi amintesc cu placere vasul intreg, decat sa-l am inaintea mea si sa-i vad crapaturile in fiecare zi.
Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii.
Destinul meu a fost sa fiu raza de lumina pentru mintile intunecate ale idiotilor!
ஐ •●✿ ஐ ✿●•i love you ஐ●✿ ஐ✿●
iata nu e sentimentala, nu e nici rea, nici buna. Viata e dreapta: recompenseaza pe cei merituosi, pedepseste pe cei lenesi, loveste pe cei care ii incalca legile. –
Iubesti viata? Atunci nu risipi ca un nesabuit timpul, caci din timp este facuta viata! – Benjamin Franklin
Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata. – Octavian Paler
Hey'! Baiatuleee, Nu vezi ca nu te vreA si e contrA ta?:*. Vezitsi De caraghioasa' ta
Nu ^esti tu primul care-si doreste interzisul!:*
Pre' multe jegoasse care imi judeca viataa prea multi cretini care cred ca orce fata pun'e botu' la prostia lor din cap!:p
L.egal sau ilega; l.:-J Nu conteaza.[Cat timp esti cea mai buna ]^
[] Nu stau dUP noroc stiI Pre BINE! dAR dac' VREau sa IASA
Fum Stiu UNde sa Dau foK.
O cauti PrinTRe atateA privirI pervERSE.FIIndutsi Dor de EA BaIeTEe! aI UItat? Ai inDEpartAT' D tine
Un elev se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo. Profesorul spune:
- Porcul nu-i este prieten porumbelului.
Studentul raspunde:
- Bine, atunci eu am zburat.
Enervat la culme, la examen, profesorul ii pune studentului cele mai grele intrebari, dar acesta raspunde la toate.
In cele din urma, profesorul il intreaba:
- Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani. Pe care il iei?
- Pe cel cu bani.
- Eu l-as lua pe cel cu minte.
Elevul:
-Fiecare cu ce n-are
Profesorul, furios de-a dreptul, ii scrie pe lucrare `BOU`.
Studentul merge la el si ii spune:
- Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota!
DRAGI OBSEDATI DE MASSURI CITITI SI INVATATI --> Aviz pentru amatorii de massuri: 1. Directorul de la Yahoo nu inchide Yahoo-ul nu'i atat de prost 2. Nu e nici un copil cu grupa sanguina abcxyz care moare de plictiseala acuta in Koreea comunista. 3. Nu iti apare iubirea adevarata pe monitor daca restartezi de 5 ori compu, sari de 3 ori pe geam si iti omori toata familia cu o surubelnitza 4. Rugam toti amatorii de mass sa fie draguti si sa se sinucida, sau sa roage pe cineva sa ii execute. Multumim, Directia anti-tembelism (da mai departe daca esti de acord cu mine)
Craciunul se apropie! ♥ Posteaza si tu asta pe Perete si afla ce cadou ar vrea cineva de la tine:
1. Nr. de tel
2. Un sarut
3. Sa fim împreuna
4. O noapte cu tine
5. O plimbare prin Mall
6. O imbratisare
7. Adresa de Mess
8. O palma
9. O vorba frumoasa
10. Un like
Noi fetele: Ne plimbam prin casa in timp
ce ne spalam pe dinti. Citim sticlele de
sampon in timp ce ne facem dus. Radem
la glumele noastre inainte de-a le
spune. Nu avem nevoie de ceas, avem
un mobil. Putem citi o propozitie de 10 x
fara a o intelege. Ne impingem in usile
pe care e scris cu litere mari si
ingrosate TRAGE. Intrebam"ce"? in
timp ce noi intelegem tot! Injuram daca
vantul ne strica parul si ni-l incurca.
Ne uitam de 10 x pe zi in frigider fara sa
mancam ceva. Ne putem uita de 10 x la
acelasi film. Trebuie sa ne sunam pe
mobil ca sa-l gasim. Putem privi la ceas
fara apoi sa stim ce ora este. Stam in
supermarket in fata frigiderului si nu
mai stim ce anume vroiam sa
cumparam. Ne rasucim perna astfel
incat sa ne asezam pe partea mai rece.
Punem alarma mai devreme sa sune,
pentru a putea sta mai mult timp in
pat. Seara cand mergem la culcare,
numaram cate ore mai putem dormi.
Copiaza textul si pune-l ca status, daca
si tu te regasesti in el
CITITI ASTA.
Scrisoarea unui bebelus catre mama sa
Buna mami, ce mai faci? Eu sunt foarte bine, multumesc lui Dumnezeu.
Au trecut doar cateva zile de cand m-ai conceput in burtica ta. Cu
adevarat, nu as putea sa explic fericirea ce o simt pentru ca tu vei fi
mamica mea.
Alt lucru care ma umple
de mandrie este sa vad dragostea prin care am fost conceput. Totul se
pare ca ar vrea sa-mi spuna ca voi fi copilul cel mai fericit din lume!
Mami, deja a trecut o luna de cand m-ai conceput si pot sa vad cum
corpus-orul meu incepe sa ia forma, eu stiu ca nu sunt atat de frumos ca
tine, dar acorda-mi o sansa!
Sunt foarte fericit! Dar este ceva care
ma preocupa. In ultima vreme am observat ca sunt anumite ganduri ce se
tot rotesc prin capul tau si nu ma lasa sa dorm, dar totul va fi bine,
sigur acestea vor trece. Tu nu trebuie sa te framanti asa de tare.
Mami, au trecut deja doua luni si jumatate, sunt foarte multumit cu
noile mele manute, am o pofta teribila sa le folosesc pentru a ma juca.
Mami, imi spui ce se intampla? Pentru ce trebuie sa plangi in toate
noptile? De ce cand te intalnesti cu tata incepeti sa strigati unul la
altul tot mai mult? Am facut ceva rau, v-am suparat cumva? Va rog, voi
face tot ce-mi sta in putinta ca sa ma iubiti.
Au trecut deja
trei luni, mami te vad foarte deprimata, nu stiu ce se intampla, nu stiu
ce sa mai cred, sunt foarte confuz. Astazi de dimineata am fost la
doctor si ne-a dat o programare pentru maine.
Nu stiu pentru ce, eu ma simt foarte bine. Cumva te simti tu rau, mama?
Mami, s-a facut deja ziua, unde mergem? Ce se intampla, mami? Mami, nu te
intinde, nu este inca ora de odihna, nu imi este inca somn, vreau sa continuu sa ma joc cu manutele mele.
Ah! Ce face tubul acesta in casuta mea? Este cumva o noua jucarie? Priveste! Hei, pentru ce vor sa absoarba casuta mea?
Mami, piciorusul meu, incearca sa il smulga! Doamne, pentru ce l-a smuls? Ei nu vad ca ma ranesc?
Nu vad ca sunt mult prea mic pentru a ma apara singurel? Mami!
Asteptati, opriti-va! Asta este manuta mea!
Mami, Apara-ma!
Mami, Ajuta-ma!
Spune-le sa se opreasca, iti jur ca de acum inainte ma voi purta frumos si nu iti voi mai da cu piciorusele.
Cum este posibil ca un om sa poata face asa ceva cu mine? Cu siguranta mi-o vor plati atunci cand voi fi mare si puternic.
Au, mami! Deja nu mai pot suporta.
Au mami! Mami ajuta-ma!
Mami, au trecut deja 17 ani din ziua cand eu am plecat si de aici de
sus pot sa vad cum inca te mai doare pentru ca ai luat decizia aceea.
Te rog, nu mai plange, adu-ti aminte ca te iubesc si ca voi fi aici asteptandu-te cu multe sarutari si imbratisari.
Te iubesc mult!
[Ce trist! Ei nu au nicio vina! Daca iti pasa.sau ochii
ti s-au inlacrimat citind... posteaza asta pe peretele tau
"Spui ca sunt o vrajitoare de parca ar fi ceva rau" "Chiar si o printesa merita sa i se franga inima, chiar si o vrajitoare merita sa fie iubita"
Îţi mulţumim pentru răspuns!
Înainte de a confirma te rugăm să mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinţa de a avea o comunitate cât mai utilă şi cât mai plăcută te rugăm ca răspunsurile tale să respecte 3 reguli minimale:
- o exprimare corectă gramatical (toate propoziţiile încep cu litere mari şi se termină cu semne de punctuaţie, fără prescurtări de tipul "nush", "acm", "adik" şi fără dezacorduri flagrante).
- ne amuzăm, dar nu ne batem joc de ceilalţi;
- să lăsăm obscenităţile pentru cei mai puţin inteligenţi;
Îţi mulţumim din suflet pentru dedicarea şi implicarea ta
Comunitatea TPU
ATENŢIE! Postarea repetată de întrebări/răspunsuri ce încalcă regulamentul TPU va duce la suspendarea sau chiar la anularea contului.
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
ATENŢIE! Ai multe greşeli de scriere în postare. Dacă vei continua în acelaşi stil, contul tău va fi suspendat sau anulat
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.20.66) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Eşti sigur că doreşti să postezi acest mesaj şi îţi asumi toate riscurile?
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
95% din întrebările de pe TPU au primit cel puţin un răspuns