anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreu niste statusurii plss gen : `` Stiu am un talent nativ, sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ >: ``

FUNDA garantata love struck plss

Răspuns Câştigător
| Sarahh a răspuns:

* E sambata seara;> nu` stam in casaaa! Plecam pe bulevardele de fitsa ale Bucurestiului`;> intram in club, nu` ne asezam la masaa; x

* Intra in o viata noua; x. cluburi, baruri, lautari`; x! Nu` va mai dam nimic voua;>!

* Tte` se intreaba cum " ea " e atat de frmsa. thinking Dar nu prea se ingrijoreaza daca mai are machiaju pe fata blushing. Nu sta ca tte` zdrentsele in oglinda de seara pana dimineata :o.

* Vreau sa afle toti smug, nu sa citesca`n stele love struck. Ma comport exemplar; x dupa standardele mele love struck.

* Stau intinsa pe jos in dormitor love struck. Pe covor. Incercand sa uit de dor. oh go on

* Suna`ma si da`mi o veste de la tine puppy dog eyes ...sa`mi spui ca ma iubesti love struck, mi`e dor de tine oh go on...

* Stai nu gandii prea high :p. De ziua ta nu o sa ma ai; x

* Parca e ea cea care iti zice " te iubesc " love struck. In loc de " multumesc " smug.

* Asta`i momentu baby smug nu te oprii love struck. Danseaza dpa` ritmu` inimii =p~.

* Parfumu` ei e ametitor ca shou` de tequila =p~.

* E fata care nu o poti uita.; x Baiete smug Nu stii ce e aia dragostea? big grin

* Am intrat in club smug Ca sa spargem plictiseala. :p... Fetele de aici lumineaza seara. love struck

* Ma misc lent smug Sa te fac pe tine dependent love struck.

* Decolteul meu te face sa ma iubesti raised eyebrows? Nu multumesc;; )... poti sa ma parasesti love struck!

Uneele sunt facute de mine :*. Nu am dat copy - paste.winking. Funda?

1 răspuns:
| DdeSimm a răspuns:

Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •

• E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi •

•Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva • love struck

"• Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •

• Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta •

•Are o aura ce te-atrage • Stie ca o placi • De-aia nu te lasa-n pace • E atat de tacuta • Misterul iti provoaca o privire pierduta •

| • Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine •"

• Am invatat sa respect • ea respecta doar banii • Eu am invatat sa lupt singura • ea e zero fara tati si mami •"

• mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •

• Model de femeie care caute scanteie • Il parasesti pe fraier • Asta`i cea mai buna cheie •"

Sper ca`ti plc>big grin