| adixxx28uk a întrebat:

Vreu sa ma omor. Am o stare foarte proastă, mă simt super rău şi nu ştiu ce se întîmplă cu mine. Am mai avut astfel de momente în viaţa mea, dar în nicio altă zi nu m-am simţit mai naşpa ca azi. M-am trezit prost, nu am dormit mai deloc, am avut şi un coşmar oribil, apoi am vorbit la telefon în timp ce stăteam în pat şi m-am certat cu toată lumea. Tuturor le găseam cîte un cusur şi cîte o gaură în cur.Este şi duminica, e o zi de rahat, eu sînt singur aici, Sînt un nenorocit, handicapat, fără un ţel în viaţă. Nu am un loc de muncă unde să mă simt bine, nu am bani, sînt vai de capul meu, nu am realizat nimic în viaţă, nu am pe nimeni lîngă mine am şi nişte pastile printr-un sertar. Poate iau un pumn din ele şi-mi pun capăt zilelor. Poate fi ultimul post pe care îl mai scriu. Să ştiţi că-mi pare rău că vă părăsesc, dar chiar îmi doresc să mor! Am nevoie disperată de ajutor. Cine mă poate ajuta? E acolo cineva să răspundă urletelor ce-mi sfîşie sufletul? Ajutaţi-mă! Vă implor… De ce mi se întîmplă toate astea numai mie? DE CEEEE?! nu pot face fata datoriilor azi maine trebuie sa platesc iar chiriea cheltuielile ce mai mam rugat zi de zi de cand am ramas fara job sa ma ajute dumnezeu sa gasesc de lucru nimica in schimb am primit dor suferinta ce mai stiu ca sant multi in cazu meu dar sincer va zic nu mai cred ca am vreun rost pe pamantu asta veata asta nu-i a mea ceaialata nici asa?(

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dumnezeu e cam ciudat poate asa vrea el sa ai viata depinde si de gandirea pe care o ai asa iti provoci zilele bune sau rele - daca mori fa-o stand in pat cand nu mai am niciun ban si nici o putere sa te misti acolo ramai, daca te poti misca incearca sa gasesti de munca doar nu ai vrea sa mergi in iad pentru sinucidere

| AtateaConditii a răspuns:

Daca vrei vorbesc eu cu tine. Viata are si parti nasoale, dar noi traim ca sa le traim pe alea bune. Relaxeaza-te si spune-ti in minte : Nu-mi pasa, ce o fi o fi. Daca o sa mor de foame sau de frig e acelasi lucru cu o moarte de supra doza deci nu ai de ce sa iti faci griji daca e sa mori mori oricum, fie ca te omori tu fie ca nu.

| Jorah a răspuns:

"Doar oamenii care au vazut moartea de aproape, stiu ce inseamna cu adevarat sa pretuiesti viata"

| Cupcakestar a răspuns:

Uite, te inteleg ca iti este greu, insa sinuciderea nu este o solutie pentru rezolvarea problemelor tale!
Gandeste-te la intamplarile astea ca la o experienta. In viata exista momente si mai grele, de atat, deci poti sa iei experienta asta ca pe o pregatire pentru viata.

"Existe momente in viata in care nu vrei sa stai fata in fata cu tine. E prea dureros sa vezi cum "sangereaza" sufletul tau si atunci gasesti o modalitate prin care tu sa iti recuperezi bucatele de suflet, poate te izolezi, poate te arunci in munca si incet incet iti revii."

| xAlessia a răspuns:

Nu trebuie sa faci asta ..trebuie sa te zbati fiindca nu numai tu esti in situatia asta. poate asa tie dat sa fie..cine stie ce te asteapta pe viitor happy fii tare..totul se rezolva toti am avut momente bune sau foarte rele in viata.dar asa trebuie sa fie..Si nu iti pierde increderea in tine, o sa vezi ca o sa iti gasesti si job-ul potrivit!
Daca vrei sa vorbim nu ezita scrie-mi pe privat si te ajut cu ce pot!
:*

| MyMattyB a răspuns:

Da

Întrebări similare