Dumnezeu e cam ciudat poate asa vrea el sa ai viata depinde si de gandirea pe care o ai asa iti provoci zilele bune sau rele - daca mori fa-o stand in pat cand nu mai am niciun ban si nici o putere sa te misti acolo ramai, daca te poti misca incearca sa gasesti de munca doar nu ai vrea sa mergi in iad pentru sinucidere
Daca vrei vorbesc eu cu tine. Viata are si parti nasoale, dar noi traim ca sa le traim pe alea bune. Relaxeaza-te si spune-ti in minte : Nu-mi pasa, ce o fi o fi. Daca o sa mor de foame sau de frig e acelasi lucru cu o moarte de supra doza deci nu ai de ce sa iti faci griji daca e sa mori mori oricum, fie ca te omori tu fie ca nu.
"Doar oamenii care au vazut moartea de aproape, stiu ce inseamna cu adevarat sa pretuiesti viata"
Uite, te inteleg ca iti este greu, insa sinuciderea nu este o solutie pentru rezolvarea problemelor tale!
Gandeste-te la intamplarile astea ca la o experienta. In viata exista momente si mai grele, de atat, deci poti sa iei experienta asta ca pe o pregatire pentru viata.
"Existe momente in viata in care nu vrei sa stai fata in fata cu tine. E prea dureros sa vezi cum "sangereaza" sufletul tau si atunci gasesti o modalitate prin care tu sa iti recuperezi bucatele de suflet, poate te izolezi, poate te arunci in munca si incet incet iti revii."
Nu trebuie sa faci asta ..trebuie sa te zbati fiindca nu numai tu esti in situatia asta. poate asa tie dat sa fie..cine stie ce te asteapta pe viitor fii tare..totul se rezolva toti am avut momente bune sau foarte rele in viata.dar asa trebuie sa fie..Si nu iti pierde increderea in tine, o sa vezi ca o sa iti gasesti si job-ul potrivit!
Daca vrei sa vorbim nu ezita scrie-mi pe privat si te ajut cu ce pot!
:*
Gatacio întreabă: