| Gandacica a întrebat:

Vreu si eu cateva "statusuri" de genu`big grin. Il iubesc da prostu` nu`si da seamasad

plsbig grin dau funda la cele mai multe si cele mai frumoasebig grin

3 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

-Mi`e frica sa iubesc, dar sunt indragostita. Ce ironie! oh go on

-She never could get drunk enough to get him out of her mind.

-Am nevoie de tine sa ma asculti.Am nevoie de tine sa nu ma uiti.

- As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…

-Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta;(

-E felul tau de a fi, sa ma faci sa te iert mereu!

-Eu raman cu amintirea ta, iar tu cu zambetul meu.

-Stiu ca ii datorez atat de multe, Ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde

-Tell me everything, everything you feel.`Cause I need to know If this love is real

-I care about you. I care about me, no more worry.Yes,i-am able to be free

-I need you here with me. Cause music makes me free love struck

-I need you on and on and on in my life happy

-Daca zambesc inseamna ca ma bucur sa te vad.

-Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa, dar ea este frumoasa pentru ca o iubesti.

-But if I had you, that would be the only thing I'd ever need. Sper ca iti plac happy

| dede070707 a răspuns:

Am tsinut la tine blegule... si nu am încetat s-o fac!

Aiurea mint ca nu`mi pasa, aiurea spun ca nu mai conteaza, aiurea ma prefac ca sunt bine... Ce greu e sa invingi cand lupt cu tine!

Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat!

Iti place sa o privesti, dar...stii si tu ca numai e demult a ta:...si ce mult te-a iubit; x

Nu mai ai ce sa'mi iei, azi tot ce mi-a ramas e durerea mea, si ma gandesc... sa fii fost in locul meu... nici tu nu te'ai putea ierta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubeste uita iarta este cea mai frumoasa arata