| eu_3300 a întrebat:

Vreu si eu o metoda de a scapa de cosuri... ceva ce as putea sa fac si singur fara sa ma duc sa cumpar tot felul de prosti de la farmacie.

6 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Aplica pe cos, inainte de culcare, o cantitate mica de pasta de dinti. Daca nu dispare de tot, cu siguranta marimea lui se va diminua dramatic. Spala fata de dimineata si aplica o crema puternic hidratanta, mai ales in zona in care ai aplicat pasta de dinti, cu siguranta o sa-ti deshidrateze tenul.

| DeeaM a răspuns:

Cel mai bina ar fi sa mergi la un dermatolog ...Nu costa nimic, nu te doare, nu rade nimeni de tine. Este cea mai buna si eficienta metoda care te scapa DEFINITIV de aceasta problema.Traim in sec. 21 frate :laughing. daca avem acces la unele servicii, de ce sa nu le folosim?straight face

| irys a răspuns:

Dac esti bolnav de vreo boala nu ezita sa te duci sau daca nu esti fa comanda de pe internet!

| nicolle_9877 a răspuns:

Spala-te in fiecare dimineata pe fata cu prima urina, cam scarbos dar eu zic sa incerci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca cu pasta de dinti(mai ales daca le storci), ti le va calma repede si va grabi vindecarea. O pui pe cosuri inainte de culcare si astepti sa se usuce(sa nu murdaresti fata de pernahee hee)si o speli a doua ziwinking. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recent mi-a spus cineva ca functioneaza daca te speli o data pe zi cel putin cu coji de lamaie. Nu stiu daca intr-adevar merge, sincer nu am incercat, dar poti sa incerci. Succes!

Întrebări similare