| marsy a întrebat:

Vreu un tatuaj mik. dar parintii nu sint de akord in nici un caz. fetelor voi ce ziceti? va plac tatuajele?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Eu una n-as opinia nicicand pentru a-mi face un tatuaj, pentru ca este vulgar si pentru ca poti sa te imbolnavesti, asa cum ti-a raspuns deja Brigaela si nu cred ca merita. Daca vrei sa iesi in evidenta prin ceva, cred ca ar trebui sa incerci sa te cultivi mai mult si sa fii in stare sa comporti o discutie placuta cand te afli in societate. Poti sa te imbraci elegant, ori sport, pentru ca fiind o fata frumoasa, asa cum se vede din fotografia din avatarul tau, vei arata bine si fara nici un tatuaj, as spune ca vei arata normal. Cine vrea sa iasa in evidenta prin aplicarea unor tatuaje pe propria lor piele, cred ca nu se pretuiesc suficient de mult si nu prea au cu ce sa iasa in evidenta si considera ca aceasta ar fi metoda, prin care sa atraga atentie, concept totalmente gresit. Mai mult inca acum ti-ai alege un model de tatuaj (care astazi este la moda), iar ulterior moda se schimba si apar alte modele uzitate in tatuaje si atunci ce faci iti umpli corpul cu tatuaje, pentru ca ele o data facute raman acolo pentru vesnicie si este pacat sa porti asemenea insemne, care dovedesc ca n-ai ajuns inca la gradul de maturitate necesar si cred ca acest lucru te-ar dezavantaja. Asculta-i pe parintii tai pentru ca ei iti vor doar binele si te iubesc mult, de aceea te sfatuiesc sa renunti la aceasta idee. Sper sa-mi asculti sfatul pentru ca, peste anii sigur imi vei da dreptate.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie mi se par vulgare, dar pana la urma nu asta e problema. Problema este ca nu exista saloane de tatuaj 100% sigure, in care sa fii convinsa ca poti intra fara sa iei o hepatita cronica sau HIV. Chiar daca acele sunt de unica folosinta, cerneala si aparatul de tatuat nu se sterilizeaza bine si sunt un mare factor de risc.

cami
| cami a răspuns:

@maryobenucci, vrea sa spuna ca a fost mai "vagabond".
Nu, nu sunt de acord.asa-i, sunt vulgare.nu te grabi. Imagineaza-ti. o seara de gala, o rochie stralucitoare, pantofi cui de 12 de lac, ruj rosu` aprins, spatele gol... puff apare tauajul straight face. Nu ti se pare ca strica tot ambientul?

pupimik
| pupimik a răspuns:

Daca vrei sa il faci pentru tine... fa-l intr-un loc usor de acoperit.Eu mi l-as face pe ceafa pentru ca il pot acoperi foarte usor cu parul.

| Ralux a răspuns:

Nici eu nu sunt de acordhappy tot ce trebuia de spus, ti-au spus fetele care sunt "contra". Adica gandeste-te la cat valorezi si cat ai de aratat! Oricum, asta e un moft de adolescent si peste putin timp o sa treaca. Daca peste cativa ani vrei sa ti-l scoti? Ai nevoie de operatie cu laser si nu e o gluma.Si cand o sa fii batrana? O sa fii plina de riduri si puff! apare tatuajul. O sa faci o impresie proasta la toata lumea.Cand o sa ai 30 de ani atunci o sa fi mai matura si iti vei da seama de factorii de risc cum ar fi bolile si toti ceilalti factori de risc.Chiar vrei sa risti atat de mult doar pentru un moft? Si nu te gandi acum de genul "parca ar fi parintii...credeam ca o sa imi raspunda niste adolescenti de gasca" da...suntem adolescenti dar ne gandim la ce se poate intampla... poate acum gandesti asa dar cand vei fi mai matura iti vei da seama ca avem dreptate...si totusi daca iti doresti foarte tare sa ai un tatuaj, ok.iti poti asuma riscul dar asteapta pana la 18 ani (atunci vei gandi mult mai limpede si vei fi majora, si nu va mai trebui sa iti faci un tatuaj venind cu parintii la salon pentru acord). Si cand iti alegi desenul ai grija sa nu fie o inimoara sau un unicorn stupidbig grin sa fie ceva simbolic, pe care il vei pretui toata viata.Si nu iti scrie numele idolului, prietenului sau rudelor... daca te certi cu ei sau nu iti mai place respectivul idol? Si iti poti consulta si prietenii.Nu toti vad moda asta cu ochi buni.Ai grija si...

Succes!

| ellene a răspuns:

De acord cu brigaela. Plus de asta, un tatuaj poate "da rau" in unele situatii. Poti sa il faci tu intr-un loc in care nu prea se vede dar el tot acolo e. Mai bine puneti un cercel ceva...ala macar poti sa il scoti mai tarziu. Asta daca vrei neaparat sa faci o schimbare.

| MarYoBenucci a răspuns:

Dap ...eu am unu de la 10 anihee hee am fost m-ai bagabont tongue in fn. vreau sa-l akopar facand altu nici eu nu prea stiu ce sa-mi fac thinking dar cauta pe google "poze tatuaje" si ai sa gaestihee hee bafta

| pepene a răspuns:

Eu una nu mi-as face. k imi place pe moment dar dupa aia peste 2-3 ani... ce`ai sa faci?straight face k sigur n-o sa-ti mai placatonguesi decat sa stai sa regreti mai bine nu face.tongueacum depinde de parintii tai si de tine eu doar mi-am zis parerea.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac, o sa-mi fac si eu unul, pe spate sau la glezna. Dar unul mai mic, nu stiu exact ce inca. Oricum, nu unul pe brat, sa nu-l mai pot ascunde cand port o rochie de seara, arata penibil.Pe tine ce model te-ar interesa? Ceva inscriptie? Hai, ca eu am voie, nu trebuie' sa cer voie lu' mama, am 18 ani big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a te tatua la un salon profesionist ai nevoie de acordul scris al parintilor, mai multe afli pe www.best-tattoo.net

| caoacana a răspuns:

Si eu as vrea sa-mi fac unul vara viitore si nici pe mine nu cred ca m-ar lasa parintii...Mai mult ca sigur nu m-ar lasalaughing