| Ana47 a întrebat:

Vroiam sa va intreb, exista vreun job care nu iti permite sa ai tatuaje? Si pentru cei care au copii: v.ati lasa copiii in grija unei educatoare tatuate?
Ador tatuajele dar inca nu mi.am facut nici unul tocmai din cauza faptului ca nu stiu cat m.ar putea influenta pe viitor sau daca s.au depasit in Romania stereotipurile in legatura cu persoanele tatuate

Răspuns Câştigător
| vanilla80 a răspuns:

România are un sistem democratic dar cu gândire comunistă, în instituții ca funcționar nu ți se permite cu tatuaj, păr mare și multe altele deoarece sunt priviți cu alți ochi happy. Dacă educatoarea ar fi tatuată ( șanse de 0 să vezi în RO ) cred că ar asculta și rock, și toți „rocări" pe care i-am cunoscut erau al dracu de pașnici și educați, oricum ar fi. tatuajele reprezintă un eveniment din viață, normal nu ar trebui să te intereseze ce are altul pe piele, dar știi tu. românul.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru vanilla80):

Foarte modern gandit. Hai acum sa ne punem in situatia ca mama ta trebuie sa mearga la un doctor. Mergi la primul - E in costum de motociclist pe sub halat, cd-ul varsa rock la un volum bine sesizabil, pe pereti niste sabii ninja si postere Curtney Love, asistenta e clar are bikini mov se vede si daca nu vrei etc. Dupa consultatie dr iti spune ca trebuie sa-ti opereze mama. Mai consulti un medic - Il gasesti intr-un costum impecabil, asistenta are o pozitie si o tinuta f decenta, pe pereti diplome si atestari de participari la congrese, stive de carti. Ti se spune la fel - O operam. Te duci acasa si mama ta asteapta sa iei o decizie pentru ea la care medic o operezi.

Mie nu trebuie sa-mi spui nimic ca oricum n-am incredere. Din lipsa de informatie si de capacitate de analiza voi nu stiti sa faceti diferenta intre comunism si neo-marxismul progresist care va spala creierele si va face din societate un gunoi.

| vanilla80 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Și tu ești ca un tovarăș de al meu cu care nu mai vorbește cu nimeni, de ce? dacă spune ceva doar el are dreptate orice ar fi. Nu mă încălzește cu nimic că are diplomele cumpărate și agățate de perete, să și le pună la gât! În alte locuri unde sunt permise tatuajele și orice look, tot îi vezi pe oameni îmbrăcați normal și odată ieșiți de acolo își afișează look-ul complet nu doar 25%

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru vanilla80):

Nu mi-am impus parerea ci doar te-am adus in fata unei situatii ipotetice. Tu ca oricare ii lipseste argumentele temeinice, ca sa te scoti incerci defaimarea celui ce iti pare a fi inamic pentru ca tu nu accepti alte pareri.
Realitatea e ca nu se poate nimeni astepta la altceva de la cineva care furnizeaza metode de sinucidere. Asta ma face sa ma cam indoiesc de bunele tale intentii. Stii cati tatuati se duc in clinicile de chirurgie plastica sa-si jupoaie operele facute pe negandite? Apoi esti inconstant si te dai informatul lumii ca zgarzile de la gatul fetelor e moda care provine de la prostituate si nu le recomanzi dar despre tatuaje nu stii ca sunt apanajul societatilor primitive tribale canibale si folosite in prezent la scara mare de puscariasi ca sa isi etaleze apartenenta la gasti ciminale.

| vanilla80 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Am un tatuaj și mă reprezintă, îl am de la 14 ani,) nu m-am gândit nici măcar o singură dată să îl dau jos și știu de ce mi l-am făcut, nu simt nevoia ca să aflii și tu. Înseamnă că și funcționarii din alte țări care au tatuaje + eu aparținem unor găști criminale, așa o fi, mai ales eu care îl am de la 14 ani acest tatuaj și pot să spun că am ceva ani în spate. Ia documentează-te tu puțin în privința zgărzilor happy, nu toți își fac tatuaje pentru „șmecherie". Am să furnizez metode de sinucidere celor slabi de inimă în continuare, de fapt nu sunt ei slabi de inimă, sunt acei „trolli" care nu au ce face și se plictisesc, deduc că ești puțin disperat având în vedere că mi-ai citit toate răspunsurile, tristuț.

5 răspunsuri:
| THTattoo a răspuns:

Va puteti face intr-o zona in care sa fie vizibil doar daca doriti.