| littlepink a întrebat:

Week'endu asta ar trebui sa merg la tsara cu tta. si l-am intrebat pe tata daca m-ar lasa sa-mi iau si iubitu [ei se cunoscsi se inteleg f.bine] da' tta m-a tot refuzat din diverse motiveeee. chatterbox
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, cum sa-l conving pe tta sa zica da? puppy dog eyes

fundita cel mai bun rasp :*

Răspuns Câştigător
| LovelyBitch a răspuns:

Pot sa te intreb ceva? cati ani ai? si poate tatal tau doar vrea sa te protejeze laughing cine stie la ce se gandeste tongue asa sunt tatii, mai protectivi

4 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Chiar nu reziști un weekend fără el?

| LovelyBitch a răspuns:

Pai daca mergi la bunici si asa nu poti sa-l iei pentru asta ar insemna lipsa de respect pentru bunici...nu poti pentru ca nu se face asa de simplu. unde o sa doarma? cu tine in pat?laughing intelegi?

| littlepink explică:

LAaura,nu e ideea ca nu rezist.da' la tsara e plictisitor, as mai avea si eu cu cine discuta daca vine si iub. plus ca tata cu cateva zile in urma zisese da...acuma nu. nu-l mai inteleg x_x

| littlepink explică:

De dormit nu-i nicio problemaa.sunt 5 camere, are d unde alegethinking plus ca bunici nu s-ar supara ca oricum mai sunt verii mei cu prietenii etcchatterbox da' tta se incapataneaza sa zica nu.:-s