| Bishop a întrebat:

Week-endul viitor, eu, clasa mea si diriga vrem sa face o excursie de cateva zile... dar nu stim unde sa mergem... ce ne recomandati? Sau imi puteti da un site unde sa gasesc traseuri?

11 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Iti recomand zona mehedintiului, piciorul podului lui traian, cetatea medievala a Severinului, podul lui Dumnezeu, manastirea Sf Ana, zona cazanelor, faleza Dunarii frumos amenajata la Orasova...etc...

| Bishop explică:

Din Caracalhappy

| Bishop explică:

Bro, are cincizeci si opt smug laughing

| stefygirl a răspuns:

Prettyoddd are dreptate eu sunt din RM.VAlcea si vom merge in Hunedoara, Tg. Jiu si Drobeta turnu severin.

| GreenSky a răspuns:

Si noi o sa mergem intr-o croaziera pe dunare...

| prettyodd a răspuns:

Pai depinde de unde esti.
Eu am facut cu clasa si diriga o excursie de 3 zile vizitand Tg Jiu, Rm Valcea, Valea Oltului, Sibiu, Sighisoara.

| kufu a răspuns:

Daca esti din Bucuresti orientati-va spre Bucegi. E la indemana. Apoi, mai poti avea ca variante Bran, Zarnesti, Cheia... Muntele Rosu... Vreti ceva mai departe, mergeti in Retezat. E superb. Ca site-uri iti recomand www.alpinet.org si www.turistinfo.ro

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as prefera undeva la munte...cum ar fi la Caciulata (cozia). poti gasi terenuri de sport, piscina, si multe altele. chiar pe 29 luna asta mergem acolo cu clasa trei zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Valea Oltului, Sibiu.
Distracție plăcută.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citi ani are diriga? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

58? nuuuuuuuuuu rolling on the floor