| asdf a întrebat:

Well...totul bine si frumos pana am fost la o partida de tenis de picior cu cativa amici intr-o localitate vecina, unde sta verisorul meu mai exact. acolo, jucand, am vazut o fata, si a fost ceva gen. venea spre un magazin, am privit-o in ochi. reactia ei a fost aceeasi. si atat timp de vreo 10 secunde a ramas ceva gen pe loc. apoi a ras suav pot spune si si-a continuat drumul spre magazin. ulterior ea a venit, si eu am aflat ca e cea mai buna prietena a verisoarei mele. De 2 zile cand am vazut-o prima oara, nu mi-o mai pot scoate din cap. si faza ciudata e ca, in tot acest timp nu prea am stat de vorba. toate tangentele cu ea au fost numai schimburi de priviri intense pot spune. Sincer nu stiu ce sa mai fac, mai ales cum sa fac. sa-i spun ca o plac? cum? nu ma cred in stare sa fac asta cu o tipa ca ea...
maine voi pleca iar la tenis, si chiar nu stiu ce voi face. mai ales ca apoi, o sa mai trec pe acolo saptamana viitoare ...nu stiu ce sa fac, help please...

3 răspunsuri:
| Veve :X a răspuns:

Daca este prietena cea mia buna a verisoarei tale ar trebui sa fie ceva mai usor deoarece aveti ceva in comun : pe verisoara ta. spune-i verisoarei tale ca ti`e simpatica prietena ei si zi`i sa-ti spuna cate ceva despre ea. cand mergi la tenis fa`ti curaj si spune`i ``buna`` cu un zambet asa, discret.sigur va aprecia. apoi verisoara ta ar trebui sa va faca cunostinta. nu`i spune din prima ca o placi, asteapta cateva zile, mai bine sa te imprietenesti cu ea caci o viitoare relatie ar trebui sa aiba la baza prietenie si incredere happy. daca`i spui din prima ca o placi saracuta fata se va speria si va crede ca esti un obsedat si nu vrei sa se intample asta, nu?

Bafta :*

| asdff a răspuns:

Merci frumos, am sa vad ce o sa fac azi... ( sunt tot eu, contul de ieri l-am facut repede pe alt mail )

| asdff a răspuns:

N-am mai fost la tenis. si iar m-a cuprins o stare ciudata. oh, mie oarecum teama sa nu fac primul pas cand va fi prea tarziu.