Buna!
Parintilor poti sa le spui pur si simplu"mama,tata vreau sa cant!". Parintii tai vor vedea atitudine in raspunsul tau,si vor fi de parere ca poti face asta. Dupa ce le spui asta,te apuci si le canti ceva frumos,da'o in colo de rusine,ca sunt parintii tai, cu cine altcineva sa vorbesti daca nu cu ei?! Singura problema, pe care ai mentionat'o si tu dealtfel, e faptul ca nu e o meserie stabila, si nu ai nicio garantie ca vei reusi sa faci o cariera din asta.Asta ii ingrijoreaza pe parintii tai,vor sa iti asigure un viitor.Iar daca nu sunt de acord, poti macar sa le spui ca vrei sa faci canto, macar asa de distractie.
Daca ei sunt de acord ca poti face asta,poti sa te inscri la un curs de canto.Te-ar ajuta foarte mult.
Bine, adevarul e ca lectiile de canto nu-s chiar asa de ieftine, si asta ar putea fi o problema pentru parintii tai.
La canto faci exerciti vocale si chestii din astea.Nu prea stiu multe, fiindca nu am luat lectii pentru asa ceva.Dar incearca sa ai o discutie cat de poate de serioasa cu parintii tai, ca sa vada si ei ca tu stii ce vrei! Na' ca vorbesc si in rime!
Sper ca te-am ajutat si mult noroc si succes in continuare in viata! Fie ca visul tau sa se indeplineasca!
Funda?
Incearca sa le spui parintilor tai ce vrei sa faci in viata sigur te vor intelege apoi ar trebui sa iei niste lecti de canto pentru a avea o voce destul de buna! Ca sa te cunoasca lumea fa-ti un cont pe youtube si filmeaza-te cantand asa vei vedea si ce parere au ceilalti
Eu iti urez mult noroc...:*
Hei
din cate stiu eu, la canto ai un profesor cu care faci tot felul de exercitii vocale si te pune sa canti niste cantece, iar cand are loc vreun spectacol te anunta mi-am dorit intotdeauna sa merg, pentru ca s eu imi doresc sa-mi fac o cariera din asta, dar nu am curaj si incredere in mine, si nici sprijin din partea parintilor
Vorbeste cu ei, i-ai deoparte si spune-le ceea ce-ti doresti. E important sa te sustina de cand esti mica. Daca ai intr-adevar talent atunci nu trebuie sa-l risipesti, trebuie sa lupti sa-l imparti cu toata lumea.
Neaparat spune-le alor tai ca ai nevoie de sprijinul lor pentru a-ti realiza acest vis
Bafta
Ar trebui sa vorbesti deschis despre asta cu ei, sa le spui ca ai vrea sa incerci sa vezi ce se intampla. Eu zic ca nu e cazul sa le vorbesti de o cariera inca.Le poti spune ca iti place sa canti, ai voce si ai vrea sa faci niste cursuri de canto. Vezi cum evolueaza treaba si apoi o sa vezi daca o sa mai vrei o cariera in muzica sau nu.Pentru a ajunge undeva va trebui sa muncesti foarte mult si sa ai parte de foarte mult sprijin. Bafta!
Buna!
Tu ar trebui sa te duci la parintii tai si sa le spui asa: "Mama, tata, trebuie sa v-a spun ceva.Multi prieteni si multi profesori spun ca eu am voce si ca ar trebui sa ma fac cantareata.Eu cred ca este o idee buna dar nu stiu ce spuneti voi.Pot sa iau lectii sau nu? Va rog frumos!" Trebuie sa ai curaj si sa le spui. Daca iti este rusine sa le spui in fata, te intorci cu spatele si incepi sa vorbesti.Asa fac eu cand o intreb pe mama mea ceva.Ori ma intorc cu spatele ori ma pun in spatele ei. Dupa ce ii zic ce am de zis ma pun in fata ei si o intreb: Mergem sau nu? Pot sau nu? Da sau nu? Iar ea raspunde.
Sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa primesc funda
In primul rand nu cred ca este cazul sa te gandesti deja la o cariera in muzica. Pentru asa ceva e nevoie de extrem de multa munca ( de ani de zile chiar) [(talentul nu este de ajuns)], sprijin si altele. In al doilea rand, important e ce iti doresti tu, nu ce spun prietenii sau profesorii. Ok, ai voce, dar tu chiar vrei sa faci asta sau doar pentru ca ti-au spus prietenii? In al treilea rand, (daca iti doresti cu adevarat) vorbeste deschis cu parintii tai. Spune`le ca iti place sa canti si ca ai vrea sa incerci ceva mai mult si anume cateva lectii de canto. Eu cred ca nu e cazul sa le spui nimic de cariera pentru ca mai e foarte mult pana acolo.Multa bafta!
Multumesc din inima tuturor pentru respunsuri toate sunt bune si chiar m`au ajutat va daw vot tuturor dar din pcate numai unuia funa multumesc inc o data pentru raspunsuri