Stiu eu un fel de a face! Am facut si 1000 de wooz asa. Intai ia-ti toate mya's bags (sunt 10) si primesti un manechin. Mai fa alte conturi cu e-mail-uri aiurea si ia-le pungile si vinde-ti hainele faine pe gratis. Cand ai dubluri sau haine care nu iti plac fa asa. Pune event ca vinzi orice cu 20 wooz ( de preferabil haine mai scumpe) si wooz-anii o sa vina iar daca nu cumpara mai arata-le si alte haine. Cand faci 80 wooz du-te la Mya's fashion quest si ca premiu primesti camera cu podium de moda. Acum organizeaza concursuri gen,, Woozworld's next top model'' si cand se aduna vreo 6 incepi. Apoi vor mai veni. Vor vrea sa joace. Pune-i sa cumpere ca sa joace! Cand nu se potrivesc cu tema spune-le buy or out! Vei vedea daca premiul e de calitate iti vei recupera banii pe el intr-un show! Bafta!
Prin magazin sau dai clic pe free wooz da-mi daca vrei contul prin mesaj ca iti fac eu
Prin magazinul tau... pui haine pe manechin si pui un pret chemo oameni si daca vor cumpara iar tu le iei woo 0.0