| Laurretta a întrebat:

Wow! Mă simt penibil!
Acum 15 minunte am facut duș și nu m-am mai îmbrăcat decât cu boxeri și mi-am pus căștiile în urechi cu volumul la maxim. în timp ce mă plimbam din cameră-n baie nu am auzit când am venit mama mea de la muncă împreună cu un prieten de familie și am ieșit din baie doar în boxeri și m-au vâzut amândoi trecând prin fața lor. Am rămas blocată când i-am văzut în fața mea! Ce pot să fac? Vi s-a întâmplat acest lucru vreodată?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu-i nimic! De-abia a mai vazut si amicul mamei ceva tanar si frumos! Nu cred sa mai aiba vreo data ocazia sa vada asa ceva! Nu ai nici o vina! Dar tarziu vin prietenii de familie la voi! Buna cuviinta spune ca dupa ora 20 nu se mai fac vizite! Asa ca, la ora aia, omul, in casa lui poate sa stea cum vrea!

7 răspunsuri:
| SnowWhite1 a răspuns:

Sincer nu mi s-a intamplat asta niciodata si banuiesc ca a fost cam jenant dar nu ai motive sa iti faci prea multe griji! Mama ta este, mama ta si e si ea femeie deci ce ai tu are si ea, iar in legatura cu acel prieten de familia...cred ca a fost putin amuzat de situatie dar banuiesc ca are destui ani incat sa fi vazut cateva femei ''goale'' sau ''semi'goale'' in cazu' asta.
Asta e, a trecut si peste ceva timp o sa iti amintesti de asta si o sa razi!
:*

| VadTot a răspuns:

Pai iti recomand ca data viitoare cind mai faci asa sa nu ti mai iei nimic pe tine sa ramai goala laughingAcum pe bune ce intrebare i asa acum ce ai putea face s au cine ar putea cineva sa ti de a vreun sfat la asa ceva.ce a fost atit de grav s au cine stie ce...asta i viata daca tie iti place sa stai goala prin casa.zi si tu ce ai putea face?laughing)ok te a vazut goala si? esti copila pe bune de fapt cu siguranta esti.laughingNu i asa?

| Laurretta explică:

@Galamaz am aproape 18 ani, deci nu mai sunt o copilă.
Și da! îmi place să stau așa prin casă, mai ales după ce fac duș și să dansez goală!:X

| sisoloco a răspuns:

Fa.ne o demonstratie atunci big grin laughing

| Rebecca a răspuns:

Ce poti sa faci. nu fa nimic. asteapta pana pleaca prietenul si vorbesti cu maicata... ii spui ca nu aveai de unde sti ca o sa vina

| Laurretta explică:

@BlackUndergroundMafia Nu ți se pare că vrei cam multe?smug

| legendarul a răspuns:

Interesanta chestia. ce conteaza daca erai doar in boxeri? erai la tine in casa, de unde era tu sa stii ca vine mama ta cu un prieten de familie acasa... de ce iti faci atatea griji? daca iti zice mama ta ceva ii explici cum sta treaba si gata :*:*