Waw! Pai fata v-a cam jucat pe degete pe toti. Tu insa esti atat de orbit si afirmi ca o iubesti. Pentru ce anume e ea atat de speciala pentru tine, pentru ca ti-ai inceput viata sexuala cu ea? Tine cont ca toti ce ti-au raspuns aici au spus ca fata asta nu e O.K., si nu ai nici un motiv sa o iubesti si sa o mai cauti. Persoanele din afara vad lucrurile mult mai clar decat cei implicati, deci ar trebui sa asculti de ce ti se spune, mai ales ca de asta si ceri o parere aici. Evident, e alegerea ta ce vrei sa faci cu viata ta, e alegerea ta daca vrei sa suferi si sa te minti singur ca ea te iubeste. Eu zic sa deschizi bine ochii si sa iti faci viata mai simpla. Fostul tau prieten are tot dreptul sa nu te mai sufere, dar tu fata de el ai gresit primul, indiferent ce a facut el pe urma din gelozie, oftica si alte sentimente ce l-au incercat atunci cand a aflat ca prietenul lui cel mai bun l-a tradat. In concluzie iti creezi singur probleme fara sa ajungi la o rezolvare, dimpotriva, cauti sa intri mai adanc in ele.
Fata profita de voi. De Claudiu ca are masina, de tine i s-a parut ei ceva special si a zis sa incerce la pat. Va "***" prietenia si va lasat cu ochii in soare pe amandoi. N-as eticheta o fata cu bani la ea (zilnic) ca ar fi o curva, dar la ce-ai povestit tu aici asta as crede si eu. Eu te sfatuiesc s-o uiti ca nu merita. Incearca sa te impaci cu amicul tau, Prietenia, zic eu, e mai importanta decat o usuratica. Succes.