| brunett3 a întrebat:

Wtf? Care e faza daca la 13 ani mergi in cluburi? :) Referitor la raspunsurile de la intrebarea
http://www.TPU.ro/......lo-era-un/
Adica nu fumez nu fac nimica rau
Nu mai comparatzi zilele de azi cu zilele de cand erati voi tzanci :))
Pe pariu ca cei care mi au zis asta sunt niste grase pline de cosuri si celulita care stau non-stop pe calculator furand pozele unor fete mai frumoase de 18 ori ca ele :))... din partea mea nu aveti decat sa va petreceti viata in fata calculatorului...

Agree?

8 răspunsuri:
| LoveMe a răspuns:

Frate tie la 13 ani iti arde de cluburi?!
Stai linistita ca si eu am 13 ani si nu sunt o grasana plina de cosuri.winking
Dar ma tarziu tie iti va parea rau ca nu ai invatatwinking
Parintilor nu le pasa de tine?
adica ce`i cu viata ta?!

| YoYo a răspuns:

Georgiana si kiky278 te-au lamurit sunt 2 fete de mare caracter kiky mi-a placut raspunsul ei ca toti iti spun ceva dar u nu vrei daca tot te iei dupa tine dc mai intrebi pe altii si rasp lu georgiana mi-a placut daca acum e moda peste 5 ani o sa fii curva ca asa e moda?!

| BlackVeil a răspuns:

Daca tu crezi ca fetele ce stau acasa, sa-si faca temele si sa-si traiasca copilaria intr-un mod normal, sunt grase si pline de cosuri, atunci ai o problema...
Poate unele sunt "urate" (nu cunosc standardul de frumusete), dar atat timp cat sunt destepte, si au un viitor decent in fata, chiar nu mai conteaza cate cosuri au!
Poti fi cat de frumoasa, dar un baiat/barbat nu va da 2 bani pe tine, daca nu sti sa legi 2 vorbe! Nu vei fi tratata decat ca o placere de o jumatate de ora... (sti la ce ma refer)
Asa ca lasa cluburile, nu te mai da "fata obraznica", ca nu-ti sade bine! (macar 10 clase sa faci)

| kiky278 a răspuns:

EU am 12 ani si sunt de acord cu ele! Stii ce nu inteleg? Faptul ca tu ai pus o itnrebare deci nu trebuie s acomentezi oamenii care iti raspund, era lol ca o sa iti rapsunda cineva deci zi mersi ca ti-au zis parerea lor. Daca tu tot ca tine faci atunci nu mai itnreba pe altii

| FlaVy_7374 a răspuns:

Nu prea. De ex. eu am 16 ani si nu merg in cluburi, insa am multi prieteni si pot sa spun ca sunt in centrul atentei de multe ori. Nu cred ca tu, daca la 13 ani ai viata nocturna, esti cuminte, poate mai cuminte decat prietenele tale.
Pentru a fi placuta nu trebuie sa fii o bad girl ci doar sa fii deschisa, adica sa fii tu insuti.
E pacat daca parerea ta despre viata din zilele noastre e asa de rea, daca viata in cluburi a unui copil de 13 ani e normala

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Mai sunt si fete pe lumea asta care, desi sunt foartre frumoase, nu se multumesc doar cu aceasta calitate. Ele vor sa isi deezvolte si caracterul, sa aiba un viitor stralucit, asigurat de intelectul lor.
Nu poti judeca o fata pe care nu ai vazut-o niciodata, ca fiind frumoasa sau nu in functie de cat de mult fregventeaza cluburile.

Nu are rost sa iti mai dau sfaturi, cu siguranta nu le vei lua in considerare.
Asa ca...Iti urez succes in realizarea lucrurilor BUNE pe care ti le-ai propus!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No le agreez

Întrebări similare