| RoooneyThePuf a întrebat:

X factor sau Vocea Roamaniei? De ce?

4 răspunsuri:
| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

X Factor deoarece este o emisiune ff tare, scena e cool, lumini, fum etc. are de toate. Nu-mi place Vocea Romaniei din mai multe motive:
1. Juriul sta cu spatele rolling eyes
2. Scena este inconjurata de public...Adica daca cineva canta, ii vezi spatele ca totusi nici la juriu nu trebuie sa stai cu curul laughing)
3. N-am de ce sa mai continui. It suckswinking

| 211wasgnij a răspuns:

X factor, are mai mult farmec, este un concept international si nu unul romanesc ca vocea romaniei si premiul pus in joc e 200.000 de euro si nu 100.000 de euro ca cel de la vocea romaniei.
Lasand la o parte toate aceste mici detalii la x factor am auzit multe hituri cunoscute si altele pe care nu am avut habar dar m-am indragostit nebuneste si fara leac de ele.
In plus, juriul format din Adrian Sana, Paula Seling si Mihai Morar e net superior fata de rivalii de la pro tv si despre prezentatori: Razvan si Dani, nota 10, fara alte cuvinte.
Ca bonus, am inteles ca de Revelion, o sa fie ca invitat la acest show Shakira care nu are nevoie de nici o prezentare.

| PinkkRosee a răspuns:

Am doar 6 cuvinte de spus: '' X FACTOR E CEA MAI TARE EMISIUNE''...Deoarece:
1-sunt niște oameni cu povesti de viata adevărate care concurează pentru premiul cel mare.
2-cred ca câștigătorul ce are X Factor are are mult potențial de a se lansa în lume decât cel de la Vocea Romaniei,care este o emisiune cam destul de seacă.La început ma uitam la ambele, dar la Vocea României nu prea exista emoție(nu poți sa izbucnești în plâns sau în ras, cum se întâmpla când privești X Factor).
3-x factor este este un,, talent-show''foarte cunoscut in intreaga lume.Pe scurt, Raspunsul meu este :*X Factor.Insa parerea ta care este?^Pa-Pa^.

| TheAvenger a răspuns:

Niciuna,pentru că amândouă sunt de căca.t big grin

Întrebări similare